Pa neka jih pokaze, neka on nas prvi tuzi. Husara ce izgleda postati Savija 2NKMramor je napisao/la:"HUSIĆ ZA...: SMS poruke su sitnica, imam jače dokaze ako me iz FK Sarajevo budu tužili!"
Jaoooooooooo bacanja...![]()
Nokaut, zdravo, doviđenja
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sto je pretrno ovaj hudnik tuzlanski kako procita za tuzbu, iskaracemo ga za ovo ko ga **** sto je glup 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma kakav FACE TV, nema razgovora sa papkom. Samo na sud.
da ostane azmir 091 111 122
da ostane dino 091 111 123
2,50 + pdv

da ostane dino 091 111 123
2,50 + pdv

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
A utakmica igrana 23. maja..Mogo je sisoje bar u kalendar pogledati kad je pisao pricu..Hoce premije da pobjedi mladost kod kuce..Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Pitali su ga s havaza za te datume. Kaze da je ranije dogovorio to oko utakmice protiv Mladosti, a da je taj susret bio o necemu drugom.Rinuka je napisao/la:A utakmica igrana 23. maja..Mogo je sisoje bar u kalendar pogledati kad je pisao pricu..Hoce premije da pobjedi mladost kod kuce..Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta.![]()
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Mozda su tada trebali isplatiti premije...sergejevic je napisao/la:Pitali su ga s havaza za te datume. Kaze da je ranije dogovorio to oko utakmice protiv Mladosti, a da je taj susret bio o necemu drugom.Rinuka je napisao/la:A utakmica igrana 23. maja..Mogo je sisoje bar u kalendar pogledati kad je pisao pricu..Hoce premije da pobjedi mladost kod kuce..Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta.![]()
Pa sta si mislio da ce reci? Da se zayebo??sergejevic je napisao/la:Pitali su ga s havaza za te datume. Kaze da je ranije dogovorio to oko utakmice protiv Mladosti, a da je taj susret bio o necemu drugom.Rinuka je napisao/la:A utakmica igrana 23. maja..Mogo je sisoje bar u kalendar pogledati kad je pisao pricu..Hoce premije da pobjedi mladost kod kuce..Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta.![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Kontakt:
Ne znam za to, samo kazem da su ga tamo pitali i da je odgovorio. Sad ko ovdje laze tesko je odgonetnuti. 

Hahahahahha kako je glup, tesko se opredjelit ko je gluplji on il ovaj sto je poslo mail, al svakalo da im je najmanji zajednicki tuzlasergejevic je napisao/la:Pitali su ga s havaza za te datume. Kaze da je ranije dogovorio to oko utakmice protiv Mladosti, a da je taj susret bio o necemu drugom.Rinuka je napisao/la:A utakmica igrana 23. maja..Mogo je sisoje bar u kalendar pogledati kad je pisao pricu..Hoce premije da pobjedi mladost kod kuce..Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta.![]()
Glabaces nam ga azmire glupane

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Krmak sa majevice misli ovako vrsiti pritisak na sudijei vec trazi izgovor ako ne osvoje nista..Al malo se zayebo, jedino sto on moze osvojiti je titula ''Prva dojka dijaspore''

Nek vi mozete osvojit bez suta sat vremena.Rinuka je napisao/la:Krmak sa majevice misli ovako vrsiti pritisak na sudijei vec trazi izgovor ako ne osvoje nista..Al malo se zayebo, jedino sto on moze osvojiti je titula ''Prva dojka dijaspore''![]()
Kod tebe svaki argument "glupan, debil".RN87 je napisao/la:
Hahahahahha kako je glup, tesko se opredjelit ko je gluplji on il ovaj sto je poslo mail, al svakalo da im je najmanji zajednicki tuzla
Glabaces nam ga azmire glupane

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hahahahah evo jos jedne tuzlanske debilcine, sto mi to namigujes da nisi mozda gay hahahahwobly92 je napisao/la:Kod tebe svaki argument "glupan, debil".RN87 je napisao/la:
Hahahahahha kako je glup, tesko se opredjelit ko je gluplji on il ovaj sto je poslo mail, al svakalo da im je najmanji zajednicki tuzla
Glabaces nam ga azmire glupaneDovoljno govori o tebi. Al razumijem, prpa.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Hahahahah evo jos jedne tuzlanske debilcine, sto mi to namigujes da nisi mozda gay hahahah[/quote]RN87 je napisao/la:
Kod tebe svaki argument "glupan, debil".Dovoljno govori o tebi. Al razumijem, prpa.
Bravo akademik. Evo ti i

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A realno Husara se dobro pogubio. Stav kluba je da nema prica za javnost nikakvih vec ce sve morati dokazati na sudu. Pa da vidimo sta ima reci za namjestanje.
Pravi se ogroman alibi ukoliko Sloboda ne osvoji neki trofej. Vidio je on sta i kako, a od Sarajeva ce tek vidjeti.
Pravi se ogroman alibi ukoliko Sloboda ne osvoji neki trofej. Vidio je on sta i kako, a od Sarajeva ce tek vidjeti.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Bravo akademik. Evo ti iwobly92 je napisao/la:Hahahahah evo jos jedne tuzlanske debilcine, sto mi to namigujes da nisi mozda gay hahahahRN87 je napisao/la:
Kod tebe svaki argument "glupan, debil".Dovoljno govori o tebi. Al razumijem, prpa.

Haha sta ti je glupanee

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
a realno cilj nam je bio izlazak na Evropsku scenu ako niti dnao. Neki trofej bi bio samo šlag na kraju 

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 11 mar 2016, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hordas1990, Pact1921 i 12 gostiju.