Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 11 mar 2016, 17:19

ss smiruje tenzije i pise kako su ljudi koji stimaju utakmice i titule potrebni ovoj drzavi , dajte nam hrvatske medije da procesljaju ovo kako treba kod nas nema medija i novinarstva.. :puke:
jos ovi pitaju vitez , eto oni ce vam reci jeste tako je bilo sve , trazili smo garanciju od sarajeva i bilo sve dogovoreno sa sarajcicem ali igraci travnika su odbili sto je jutros potvrdio momak iz travnika blizak klubu ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 17:19

Jao, jao clanka :urnebes:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 17:19

Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom

izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-no ... tri/187180
kad nesto tvrdis, zar moze biti neodgovorno... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 mar 2016, 17:19

Los pokusaj ss.ba da odbrane gosp. selimovica.Pitanje za njih zasto je ovo korak nazad ako Husic govori istinu.Bas suprotno ovo bi mogao biti korak naprijed za ozdravljenje BH fudbala

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2016, 17:21

Ko je taj igrac travnika,gdje ste to nasli?

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 11 mar 2016, 17:21

Znaci ovdje igrači Travnika ispadaju najpošteniji i Mladost VO. :D
Treba kazniti svakog ko je namjestao utakmice. Ovdje ako se dokaze to namjestanje, Sarajevo ce dobiti neku manju novcanu kaznu i idemo dalje unistavati sport u drzavi.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-morison-123.html]Anna Morison[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vladochka-83.html]Vladochka[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vanessa-96.html]Vanessa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Dating Site [/url]

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 17:21

avenija je napisao/la:ss smiruje tenzije i pise kako su ljudi koji stimaju utakmice i titule potrebni ovoj drzavi , dajte nam hrvatske medije da procesljaju ovo kako treba kod nas nema medija i novinarstva.. :puke:
jos ovi pitaju vitez , eto oni ce vam reci jeste tako je bilo sve , trazili smo garanciju od sarajeva i bilo sve dogovoreno sa sarajcicem ali igraci travnika su odbili sto je jutros potvrdio momak iz travnika blizak klubu ..
Sad je relevantno sta pise neki forumas? Evo nama je jedan nas pisao da dolazi Eduardo da Silva a isto imao neke info. Neka to uslikaju, taj post, i predaju tuzilastvu. Cuj momak na forumu napisao. :facepalm:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2016, 17:21

Sta ste ocekivali,da ce priznati ovi iz Viteza..boze dragi hahhahahahha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 mar 2016, 17:22

zlajci je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom

izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."

Drugim rijecima, Azmire brate sta nam ovo radis!
Al ljudi fakat. Pa da na mene neko uperi prstom prvo bi mu je.bo mater ako sam nevin i nisma umiješan.

A ovaj ga zove da popričaju o svemu. Drugim riječima čovjek sve priznao, al ono mojne, tiše, ne moraju svi znat :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 mar 2016, 17:22

zlajci je napisao/la:

Drugim rijecima, Azmire brate sta nam ovo radis!
Al bukvalno... :tokralju:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 mar 2016, 17:23

Kao sto rekoh, forumski puk koji je sastavljen oko koalicije koja mrzi Sarajevo za istinu i relevantne informacije uzima samo ono sto njima odgovara. Hvala Bogu pa se u drzavi sudski procesi ne odvijaju na forumu nego u sudnici na rocistu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 mar 2016, 17:23

KORAK NAPRIJED !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 17:23

ahahahahahha JOŠ JEDAN NARUČENI ČLANAK U SS.ba AHAHAHAHAHA UDRI IH AZMIRE PRAVO U FACE VEČERAS AHAHAHAHAHAHAHAH

i obavezno pusti snimak :opaopa: :opaopa: :opaopa:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 17:24

Bolanos je napisao/la:
avenija je napisao/la:ss smiruje tenzije i pise kako su ljudi koji stimaju utakmice i titule potrebni ovoj drzavi , dajte nam hrvatske medije da procesljaju ovo kako treba kod nas nema medija i novinarstva.. :puke:
Sad je relevantno sta pise neki forumas? Evo nama je jedan nas pisao da dolazi Eduardo da Silva a isto imao neke info. Neka to uslikaju, taj post, i predaju tuzilastvu. Cuj momak na forumu napisao. :facepalm:
jebote saopstenje travnika.
ovaj ako pusti snimak koji kaze da ima ode sve u ****...a moguce je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 11 mar 2016, 17:24

Aerials je napisao/la:
Zip je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ee kitari da je ovo normalna drzava odma bi vi sad bili u zadnjoj ligi... FUJJ, AKO BI SLOBODA OSVOJILA TITULU TAKO NE BI NI SLAVIO, **** TE KUPLJENA TITULA
Jesi slavio ulazak Slobode u PLBiH?
[youtube][/youtube]
8:23
"Svi oni koji misle da je Sloboda do ove titule došla na nekakav nerugovan način. neutralan teren i da se izabere tim znači iz Prve lige federacije koji hoće, mi ćemo dokazati da smo mi ovo zasluženo uradili"
Pa eto, bila je prilika.
:rol: :rol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 17:24

Daće nam 3 bobe samo da Azmir šuti :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2016, 17:26

8:23
"Svi oni koji misle da je Sloboda do ove titule došla na nekakav nerugovan način. neutralan teren i da se izabere tim znači iz Prve lige federacije koji hoće, mi ćemo dokazati da smo mi ovo zasluženo uradili"
Pa eto, bila je prilika.[/quote]
:rol: :rol:[/quote]

A da pitamo Emdzada neke stvari ? pa da se zajedno smijemo :problem: :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 mar 2016, 17:26

:kafa:
slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 17:26

ss.ba :puke: :puke: :puke: ,ovakvi ljudi kao selimovic koji je optuzen za najmjestanje utakmica nam trebaju u fudbalu -J**+ lud zbunjenog

ne mozes da vjerujes ,e ovako nam je kako nam je jer citavo drustvo je takvo debilno ,svima godi trenutno stanje u bilo kojoj sferi zivota ,nedo bog nesto nabolje mijenjat ,nesto presjec ,rec e ne moze ovako jer tako nije ispravno ,ma kakvi

ko da nista nije bilo ,sarajevo namjestilo ,nista ,eto ostavicemo to istraznim organima i to je to .
a vam bajke napisali o dini selimovicu u istom tekstu pa nevjerovatno :puke: :puke: :puke: :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 17:27

wobly92 je napisao/la:Daće nam 3 bobe samo da Azmir šuti :mrgreen:
sutra trica bez kapi znoja :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []