Oprace ga Azmir na ruke.bukvalno.wobly92 je napisao/la:Namazan, hinjo, praviće žrtvu od sebe i provocirat Azmira i izbjegavat temu. Azmir na sreću nije glup da padne na njegovu priču, samo lagano iznjet dokaze i poklopit ga.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
zlajci, je li ovo ima neke veze s onim sto si pisao prije nekog vremena, sjetit ces se cemu se radi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmo kvote za veceras?
1,5 na giganta, 5 na papka iz rajeva.
Podsjeti me. Ne znam na šta tačno mislišChinaglia je napisao/la:zlajci, je li ovo ima neke veze s onim sto si pisao prije nekog vremena, sjetit ces se cemu se radi
tuzlanska Sloboda
Pobjeda predsjednika sa 2 i više razlike.NYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo kvote za veceras?
ako se ne varam, to je bilo kada je sloboda72 pisao da se Tuzla brani u Simin Hanu, a ti si napisao da smo korak ili par koraka ispred svih ..zlajci je napisao/la:Podsjeti me. Ne znam na šta tačno mislišChinaglia je napisao/la:zlajci, je li ovo ima neke veze s onim sto si pisao prije nekog vremena, sjetit ces se cemu se radi
Ako je @1.5 na Aciku onda maksimalno može biti @3 na Dinu i to za slučaj da ne uzimaš nikakvu maržuNYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo kvote za veceras?
tuzlanska Sloboda
http://m.****/clanak/224537/husic-za ... udu-tuzili
Baba objasnio za avaz
Da vidimo hoce li picici tuziti...hebi i ne vadi gospodine
Baba objasnio za avaz
Da vidimo hoce li picici tuziti...hebi i ne vadi gospodine
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako se ne varam, to je bilo kada je sloboda72 pisao da se Tuzla brani u Simin Hanu, a ti si napisao da smo korak ili par koraka ispred svih ..
To je bilo nakon Krležinih prenosa po tko zna koji put.
Kad ste pospali ko bebice tu noc!
Bravo sloboda72!zlajci je napisao/la:Mozda .zna isto kosto "zna"zasto ljudi renoviraju korito jale u Simin Hanu.sloboda72 je napisao/la:Mozda @Sloboda72 zna dokle se doslo sa reprogramom.....i da li je bio danas trening.....Agamemnon je napisao/la:Jos jedan ponedeljak bez reprograma![]()
Pffff
Nebitno cjenim ga zbog drugih stvari opet se potrudi i oko treninga i izvjesti nas.respekt.
Svi koji me znaju ovdje bilo na forumu,ili licno,znaju da sam veliki optimista i koliko volim ovaj klub.kao i svi vi ovdje....
Ali neide ovo ovako idemo iz krajnosti u krajnost.
Kao da zivimo u S.Koreji **** ga ja.
Sramota je to kluba da se tako ponasa u najvaznijim momentima za nas klub i da nema ni rijeci,ni slova o krucijalnim stvarima za nas klub.
Ali eto nema veze,ko sam ja da im sudim, samo iznosim misljenje izvinjavam se ako smeta nekome,stvarno nemam losu namjeru barem me toliko poznajete ali treba biti umjeren u svemu,ali nasi Idu iz krajnosti u krajnost.
Kad misle usminkati stadion za 20 dana jeli....
Jbg
Kad sam ja još tebi rekao da se Tuzla brani u Simin Hanu."POMOGNI TI MENI ,POMOGNUT ĆU I JA TEBI".Tišu - mišu.
Zna tko treba da zna i to je to.
Jos uvijek smo par koraka ispred svih, i to ne samo bodovno. Ali necemo biti ako svi znaju sve. Onda i protivnici saznaju.
Volite Slobodu i potrudite se biti redovni na utakmicama.
Jos malo i pocinje.[/quote]
tuzlanska Sloboda
Željin Tiago povrijeđen, nema ga dvije sedmice 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta onaj pise na temi rajeva, pratit ce ga americka ambasada, ispod stola pare, murija... AHAHAHAHAHAHA
ja bolan...NYKnicks Fan je napisao/la:Sta onaj pise na temi rajeva, pratit ce ga americka ambasada, ispod stola pare, murija... AHAHAHAHAHAHA
ovakve optuzbe se ne iznose bez dokaza,ali dzaba djeci govoriti...
joj hoce hayatu skociti gledanost
nema ni nama Mehmedagica kao ni SkahicaAerials je napisao/la:Željin Tiago povrijeđen, nema ga dvije sedmice
Sloboda Tuzla
-
VelikiKemo
- Kontakt:
solinas je napisao/la:ja bolan...NYKnicks Fan je napisao/la:Sta onaj pise na temi rajeva, pratit ce ga americka ambasada, ispod stola pare, murija... AHAHAHAHAHAHA![]()
nije hayatu,FACE
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
jah dobro si vidiVelikiKemo je napisao/la:solinas je napisao/la:ja bolan...NYKnicks Fan je napisao/la:Sta onaj pise na temi rajeva, pratit ce ga americka ambasada, ispod stola pare, murija... AHAHAHAHAHAHA![]()
nije hayatu,FACE
odoh po pivo i kokice
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nije ni savezu sigurno, odgovaraju i oni nekome.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
aha,pravo...vidjeli smo da je munja momentalno u zatvoru zavrsioKoktrijeb je napisao/la:nije ni savezu sigurno, odgovaraju i oni nekome.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj tako, uvijek se mi bunimo i svi kobajagi protiv nas, a nemamo nikakvih dokaza za to, pa tako u istoj sezoni u Gradaccu imamo "old school semafor", a mi MORAMO digitalni kupovati u zadnji tren da bismo igrali ligu. Nadam se da Azmir zna sta radi, inace nas nema nigdje u buducnosti, jer nasu ligu kroji i diktira Savez, nasa saopstenja macku o rep svi mozemo okaciti, dok se svi klubovi ne ujedine i stanu bagri u kraj.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.