I ja sam bio sumnjičav.Ali kad se o sportskom direktoru Sarajki radi sve je moguce.Tada je Selimovic bio predsjednik .I nije navodno dozvolio.Selimovic je i otisao zbog uglavnom neslaganja sa kultom Mithada Sarajčića koji godinama hara Travnikom i BH ligom....moustapha je napisao/la:A kao nije sportski direktor mogao izostaviti te igrace iz sastava.SamoTravnik je napisao/la:Evo jedna fotkica iz inboxa, datum 27.05.2015
Da se vidi da je se sve znalo davno prije utakmice.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 11 mar 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
O cemu ti pricas, pa nece ti savez suditi nego sud BiH.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez ,korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini i dan danas dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa djelimicno je upravu ovaj gospodin iz viteza, sreca ih je spasila da ne ispadnu, ili postenje travnika... i zauzetost sarajeva da u bijeljini ostane 1-1
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Kada su u pitanju namjestanja uefa je nemilosrdna nebi im pomogao ni rahmetli Alija, ali mislim da ce se sve smriti veceras.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez ,korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini i dan danas dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 11 mar 2016, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Svi znamo sta je Travnik na Piroti kad hoce i pise to jednom nogom iz Federalke.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mlad si ti i zelen očito.Bez uvrede...Bolanos je napisao/la:Svi znamo sta je Travnik na Piroti kad hoce i pise to jednom nogom iz Federalke.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAjovanmaksimovic je napisao/la:pa djelimicno je upravu ovaj gospodin iz viteza, sreca ih je spasila da ne ispadnu, ili postenje travnika... i zauzetost sarajeva da u bijeljini ostane 1-1
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah prezvakana prica u krugu ljudi upucenih u desavanja oko PL BIH...otkad se pricalo o tome da je Sarajevo kupilo titulu- i sto je sasvim jasno, samo sad Azmir ponovo zatalasao i za ove koji nisu bas toliko upuceni u desavanja oko lige
isto kao sto se pricalo i o "krahu" Ibraka, raskolu u svlacionici (tatomirovic, puzigaca itd itd), izvlacenju para preko Akademije - (ovdje govorim samo o FK Sarajevo i "opcepoznatim" stvarima vezanim za taj klub, sto su znali svi upuceniji u PL vec prije godinu dana i pisalo se o tome cak i na ovom forumu)
samo sad je to Azmir ponovo zatalasao
isto kao sto se pricalo i o "krahu" Ibraka, raskolu u svlacionici (tatomirovic, puzigaca itd itd), izvlacenju para preko Akademije - (ovdje govorim samo o FK Sarajevo i "opcepoznatim" stvarima vezanim za taj klub, sto su znali svi upuceniji u PL vec prije godinu dana i pisalo se o tome cak i na ovom forumu)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ako je Sarajevo nastimalo da pobjedi u Vitezu ,da sloboda dobije MVO ,pa da naštima MVO -ZVIJEZDA 1-1 pri tome ni jednoj ekipi ne odgovara nerjeseno, a nastimalo SARAJEVO pobjedu Viteza u Travniku medjutim igraci Travnika nisu to ispoštovali
.ko je ba lid ovdje ,ako je nesto naštimano to je lagana igra slobode na koševu

-
sergejevic
- Kontakt:
Pa znalo se to inace, kao i mnostvo drugih stvari, ali nikada se nije desilo da direktni akteri javno progovore o tome. Tacno su navedene utakmice i sve ostalo. Tako da je ovo jako zanimljivo.ultrasstyle_tz je napisao/la:mah prezvakana prica u krugu ljudi upucenih u desavanja oko PL BIH...otkad se pricalo o tome da je Sarajevo kupilo titulu- i sto je sasvim jasno, samo sad Azmir ponovo zatalasao i za ove koji nisu bas toliko upuceni u desavanja oko lige
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
NAPISAO SAM IZMEDZU REDOVA PITARU VELIKI DA AKO POCNES TALASAT MOZES LOSE ZAVRSIT JER AKO SE KRENE ODMOTAVAT KLUPKO U OVOJ ZABOKRECINI IGRAT CE PL KLUBOVI IZ 3 LIGE....MOZDA...PLUS OVAJ DIO KOJI SAM STAVIO ZA ELEKTRONSKI SEMAFOR....NEKO JE STAVIO SLIKU PRIJE PAR DANA...ZNACI,JA TI KAZEM STA TI TREBA ZA LICENCU...TAKO SAVEZ VODI OVO NASE TAKMICENJE...ILI CEMO SE PRAVIT MALO GRBAVILakoste je napisao/la:O cemu ti pricas, pa nece ti savez suditi nego sud BiH.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez ,korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini i dan danas dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
FK Sarajevo, najpostenija ekipa u Pl BiH, a Horde Zla, najbolji i najfiniji navijaci. Pozdrav.
Utackani, kad nekog tuzis za klevetu savez nema nista s tim nego pravosudne institucije. Ova tuzba upravo ce biti adresirana na pravosudne institucije a ne na savez. Zar je to tesko skontatistaragarda je napisao/la:NAPISAO SAM IZMEDZU REDOVA PITARU VELIKI DA AKO POCNES TALASAT MOZES LOSE ZAVRSIT JER AKO SE KRENE ODMOTAVAT KLUPKO U OVOJ ZABOKRECINI IGRAT CE PL KLUBOVI IZ 3 LIGE....MOZDA...PLUS OVAJ DIO KOJI SAM STAVIO ZA ELEKTRONSKI SEMAFOR....NEKO JE STAVIO SLIKU PRIJE PAR DANA...ZNACI,JA TI KAZEM STA TI TREBA ZA LICENCU...TAKO SAVEZ VODI OVO NASE TAKMICENJE...ILI CEMO SE PRAVIT MALO GRBAVILakoste je napisao/la:O cemu ti pricas, pa nece ti savez suditi nego sud BiH.staragarda je napisao/la:iskreno,mene je malo strah ove situacije....ovdje ide ona KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI...pitari imaju odlican lobi u savezu pa cak i neki debeli dokazi ti nisu nikakva garancija da te ovaj komrupirani savez ,korumpirane drzave nece uzet na zub i s je b a t...sjetite se samo licenciranja i trazenja da se na Tusanj postavi elektronski semafor i jos 100 nekih k u r a c a a u bijeljini i dan danas dvoje djece rucno i ispisano na kartonima mijenja rezultat...nek nam je Bog na pomoci
Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 11 mar 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Čisto sumnjam da bi se Azmir vozio maksuz do Sarajeva samo da smiri strasti...Just saying.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
samo se ti smij... nadam se da ce ti tuzilastvo doci na vrata voljenog kluba zbog svega ovoga...Bolanos je napisao/la:AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAjovanmaksimovic je napisao/la:pa djelimicno je upravu ovaj gospodin iz viteza, sreca ih je spasila da ne ispadnu, ili postenje travnika... i zauzetost sarajeva da u bijeljini ostane 1-1Klkucaj forum hahahahahahah
Ajjjjjjjjjjjjjjjj aaaaaaa hahahahahaha
FOR PAUL
FOR PAUL
Jel u 18:45 emisija na face-u ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
sergejevic
- Kontakt:
Lopovi ukrali djeci titulu. Mnogo su lajali da je sve namjesteno i da su samo dvije sezone ove lige regularne, kada je Torpedo dolazio do titule, a na kraju ispade da su bas oni namjestali. Izbacite ih u zadnju ligu. Jadne i postene ljude iz Velike Obarske su htjeli naguziti. Dino Fening i Abdulah sramota drzave.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma nema savez muda da izbaci sarajevo u nizi rang niti ce... cak da je sve tacno 100%
FOR PAUL
FOR PAUL
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mi vam ukrali titulu?Igrali sa nama 0:0 sa celikom x ako se sjecam!sergejevic je napisao/la:Lopovi ukrali djeci titulu. Mnogo su lajali da je sve namjesteno i da su samo dvije sezone ove lige regularne, kada je Torpedo dolazio do titule, a na kraju ispade da su bas oni namjestali. Izbacite ih u zadnju ligu. Jadne i postene ljude iz Velike Obarske su htjeli naguziti. Dino Fening i Abdulah sramota drzave.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.