PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
RuleHz je napisao/la:Pa Allahom ti se kunem ja bi prvi volio da hoce pustiti sve sto ima (ako ima). Jesi li ti toliko siguran da on to ima, i ako jesi sta ima tacno, mozes li nam reci?TaRgEt_ je napisao/la:RuleHz je napisao/la:![]()
Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.
Moje misljenje je i ako ima necega sto Husic zna da ne moze nicim potkrijepiti, jedino ako je sta snimao jer je znao da mu Ibrakovic nece platiti svaka mu cast onda.
Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka. Iz Viteza su vec javili da ne znaju o cemu Husic prica, mogao bi sam ostati u mocvari punoj krokodila.
Nesto sumnjam da ima toliko jake dokaze koje svi vi ocekujete da veceras iznese.
A nasi ako nisi sposobni da u najkorumpiranijoj drzavi na svijetu zavrse utakmicu bez repova nek se odmah ubiju, ne zbog Sarajeva, vec sto ce ih zivot progutati samo tako.
Vidjet ce se sve.
Druze sve bi bilo uredu da Dino nije provocirao i srao, sve je bilo super ugosceni ko dobar dan milina bila, ali onda veliki Dino Selimovic zeli jos veci da bude vjeruj mi, ako veceras pusti sto ima i sve poruke i snimke odo ovu u pizdu materinu, a on se ne boji nikoga bio je u ratu , ovo veceras nista nece biti . Ne mrzim ja Sarajevo niti cu ikada, ali Dino mislio da moze sve **** i kako hoce , a ko zna mozda veceras i nadje se neko solomonsko rijesenje jer nista on ne govori bez pokrica.
Ako je istina da smo namjestili, a ne znam na koji nacin Husic moze reci da smo namjestili neke utakmice nek nas nogiraju, ja cu umrijeti od stida sto mij klub sa takvom tradicijom stima ovako rezultate i izaci ce 5000 ljudi da pljuje Selimovica, Kusturicu i ostale. Mi smo takvi. Daj ako imate sta, pustite to, daj da vidimo sta se ima.
A sta je Dino rekao, pa je uvrijedio toliko Husica, pa je ivaj **** majke, nane i sve ostale.
Vidjet ces kada dodje na Kosevu kakvu ce mu dobrodoslicu donijeti nas Zapad, ja to nebi volio, a znam sta ce biti, samo jer je inakav papak ispao i ored kamerana psovao sve zivo i nezivo. Zasto nije osudio onoliko psovanje Jesicu?
Sto nije Sarajevo osudilo upadanje Hordi ?, ima toga jos mnogo. Nego se okomilo na Slobodu, onda **** i svi huskali pa spominanje mrtvog Vedrana da su fukare krive, a nadjen je debil sa zapada i bice sankcionisan. Ako donese Dino tuzbu kako je obecao dokaze ce dobiti, od sms-ica a ne znam za drugo sta je jeli audio ili video snimak. A sta je rekao veliki Selimovic neka on sam kaze .... ne ide mu na cast. To je bilo premiranje Slobode sam je nazvao Dino zarad nekih svojih interesa. Azmir je sam shvatio da je pogrijesio sto je onako se ponasao ali i on izrevoltiran Dinom je popustio. Vidjecemo veceras... JA bih najvise volio da se tenzije spuste zaista....
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 11 mar 2016, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ma veceras sumnjam da ce sta biti..spustit ce se tenzije i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja kao navijac Sarajeva nebih volio da se spuste tenzije. Neka se istjera ovo na kraj. Ako smo stimali nek dokaze Husic i neka nas nogiraju u zadnju ligu, ako nismo nahebao je dobro zbog kleveta.harry_90 je napisao/la:Ma veceras sumnjam da ce sta biti..spustit ce se tenzije i to je to..
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
cuj ovih prijete Husicu dobrodoslicom
pa bolan nedo dragi Bog da bude kakav incident, ja cu prvi 29. kolo otici maksuz na zapad i najmanje yebat mater vasoj delegaciji 
Sloboda Tuzla
RuleHz je napisao/la:
Ja kao navijac Sarajeva nebih volio da se spuste tenzije. Neka se istjera ovo na kraj. Ako smo stimali nek dokaze Husic i neka nas nogiraju u zadnju ligu, ako nismo nahebao je dobro zbog kleveta.harry_90 je napisao/la:Ma veceras sumnjam da ce sta biti..spustit ce se tenzije i to je to..
Obecali su da ce tuziti, pa cemo da vidimo ali jedno je sigurno niko bez pokrica nista ne prica pogotovo ovako .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Još 45 minuta do okršaja. 
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 11 mar 2016, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Razumi Rule da Azmir ne zeli dokazati namjestenu titulu Sarajeva, nego da legalno obecane pare Slobodi nisu dali (premiranje za utakmicu). Ako iz svega toga proizadju neke druge informacije, zanimljive nasoj javnosti i tuzilastvu, onda ce biti sta ce biti.RuleHz je napisao/la:
I ja sam za to da se ide do kraja, ali ne samo u ovom slucaju, nego da i drugi klubovi izadju sa informacijama oko namjestanja, premiranja i ostalog, da domino efekat odradi svoje...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da nije samo spominjao za pare. Otvoreno je optuzio za Sarajevo da smo kupili titulu. Imaju clanci i sve. Zbog toga su nasi i spremilu tuzbu.Beduin je napisao/la:Razumi Rule da Azmir ne zeli dokazati namjestenu titulu Sarajeva, nego da legalno obecane pare Slobodi nisu dali (premiranje za utakmicu). Ako iz svega toga proizadju neke druge informacije, zanimljive nasoj javnosti i tuzilastvu, onda ce biti sta ce biti.RuleHz je napisao/la:
I ja sam za to da se ide do kraja, ali ne samo u ovom slucaju, nego da i drugi klubovi izadju sa informacijama oko namjestanja, premiranja i ostalog, da domino efekat odradi svoje...
A vala su i nasi kariola teska ako vam nisu dali 20 000 zbog pobjede nad nekim timom. Naravno ako je istina ovo sto Azmir prica.
Skontaj,pitar sam ali ne branim ni jednu stranu. Iznesite cinjenice svi pa da vidimo ko ce kuci poderanih gaca. Haha...
Ako ovaj samo kmeci zbog 20 000 i ako je zbog toga izasao u javnost onda nemoj te me pogresno shvatiti ali je budala. U fudbalu ce uvijek biti ovakvih radnji a ako je zbog toga ovoliku halabuku napravio, sa njim niko vise nece poslovati na taj nacin. Eh to je ono sto sam ja maloprije rekao da mozete nahebati. Da ste ne znam koliko jaki, sami protiv svih garantovano ne mozete.
Mozda su rodjaciProbisvjet je napisao/la:krmak nije sa Majevice, on je iz Mostara forumas sa kojim se krvim i kojeg postujem.Rinuka je napisao/la:Krmak sa majevice misli ovako vrsiti pritisak na sudijei vec trazi izgovor ako ne osvoje nista..Al malo se zayebo, jedino sto on moze osvojiti je titula ''Prva dojka dijaspore''![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, veceras bismo mogli dobiti neke dodatne informacije, a u narednim danima vidjeti dokle ce sve ovo ici. Ocito je Azmir isfrustriran ovakvim odnosom Sarajeva/Dine prema njemu nakon utakmice i poloseg sudjenja, a jos ga vukli za nos za pisljivih 20.000KM (ako je istina, naravno), pa je zato izasao u javnost da pokaze kakvi ljudi sjede u Upravi Sarajeva, a ne da bi samo dobio te pare.RuleHz je napisao/la:Mislim da nije samo spominjao za pare. Otvoreno je optuzio za Sarajevo da smo kupili titulu. Imaju clanci i sve. Zbog toga su nasi i spremilu tuzbu.Beduin je napisao/la: Razumi Rule da Azmir ne zeli dokazati namjestenu titulu Sarajeva, nego da legalno obecane pare Slobodi nisu dali (premiranje za utakmicu). Ako iz svega toga proizadju neke druge informacije, zanimljive nasoj javnosti i tuzilastvu, onda ce biti sta ce biti.
A vala su i nasi kariola teska ako vam nisu dali 20 000 zbog pobjede nad nekim timom. Naravno ako je istina ovo sto Azmir prica.
Skontaj,pitar sam ali ne branim ni jednu stranu. Iznesite cinjenice svi pa da vidimo ko ce kuci poderanih gaca. Haha...
Ako ovaj samo kmeci zbog 20 000 i ako je zbog toga izasao u javnost onda nemoj te me pogresno shvatiti ali je budala. U fudbalu ce uvijek biti ovakvih radnji a ako je zbog toga ovoliku halabuku napravio, sa njim niko vise nece poslovati na taj nacin. Eh to je ono sto sam ja maloprije rekao da mozete nahebati. Da ste ne znam koliko jaki, sami protiv svih garantovano ne mozete.
Moguce je ovo boldirano sto si rekao, ali je jos veca vjerovatnoca da ce Dino i kompanija izgubiti obraz i kredibilitet kod Uprava drugih klubova ukoliko bi ikada htjeli ponovo premirati, a ako se ovo sve dokaze kao istinito sigurno nece ni pokusati slicno raditi dugo vremena. Jer zasto bi im onda ijedan drugi klub vjerovao, nakon ovoga?
Imamo 2 strane i u dogledno vrijeme cemo saznati ko je bio u pravu. Samo mi je zao sto ovakve gluposti prave podjelu medju klubovima, navijacima i simpatizerima, pa cak i gradjanima najvecih 2 grada. I jos treba da eskalira neki veci sukob na tribini i unazadi sve do sada uradjeno, udalji publiku sa terena, a mi se vratimo nekoliko godina kad su i gostovanja bila zabranjena. Neka i vodje navijaca malo spuste loptu i smire svoje momke na vrijeme, ne treba nam sve ovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Maloumnici jos ne razumiju da su premije obecane poslije utakmice, evo krenuli su i slike o tom 'propustu' praviti 
Nad tobom sunce najljepše sja
- Osttribine
- Kontakt:
Ne mislim ja da mu je cilj samo dobiti tih navodno obecanih 20k maraka nego je otvoreno govorio da Sarajevo pomazu sudije i tako to, drugim rijecima da smo kupili titulu. Takodje je spomenuo i to da ako Sloboda osvoji titulu da ce biti najcisca u istoriji PLBiH, a to je ono sto i dobar dio navijaca Slobode lupeta, kao do sada su se titule stimale kupovale, samo je ova vasa ukoliko je osvojite regularna. Ja tvrdim da nema ni jedne ekipe u BiH koja je sto posto cista, a Bgm ni sire, svugdje ima ovih stvari.Beduin je napisao/la:Razumi Rule da Azmir ne zeli dokazati namjestenu titulu Sarajeva, nego da legalno obecane pare Slobodi nisu dali (premiranje za utakmicu). Ako iz svega toga proizadju neke druge informacije, zanimljive nasoj javnosti i tuzilastvu, onda ce biti sta ce biti.RuleHz je napisao/la:
Azmir je trebao smiriti strasti – poručio je Kusturica.
kuknjava
kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tako je, slazem se sa tobom od rijeci do rijeci. Sve cemo vidjeti brzo, sve ce se morati reci vrlo brzo.Beduin je napisao/la:Ma dobro, veceras bismo mogli dobiti neke dodatne informacije, a u narednim danima vidjeti dokle ce sve ovo ici. Ocito je Azmir isfrustriran ovakvim odnosom Sarajeva/Dine prema njemu nakon utakmice i poloseg sudjenja, a jos ga vukli za nos za pisljivih 20.000KM (ako je istina, naravno), pa je zato izasao u javnost da pokaze kakvi ljudi sjede u Upravi Sarajeva, a ne da bi samo dobio te pare.RuleHz je napisao/la:Mislim da nije samo spominjao za pare. Otvoreno je optuzio za Sarajevo da smo kupili titulu. Imaju clanci i sve. Zbog toga su nasi i spremilu tuzbu.Beduin je napisao/la: Razumi Rule da Azmir ne zeli dokazati namjestenu titulu Sarajeva, nego da legalno obecane pare Slobodi nisu dali (premiranje za utakmicu). Ako iz svega toga proizadju neke druge informacije, zanimljive nasoj javnosti i tuzilastvu, onda ce biti sta ce biti.
Moguce je ovo boldirano sto si rekao, ali je jos veca vjerovatnoca da ce Dino i kompanija izgubiti obraz i kredibilitet kod Uprava drugih klubova ukoliko bi ikada htjeli ponovo premirati, a ako se ovo sve dokaze kao istinito sigurno nece ni pokusati slicno raditi dugo vremena. Jer zasto bi im onda ijedan drugi klub vjerovao, nakon ovoga?
Imamo 2 strane i u dogledno vrijeme cemo saznati ko je bio u pravu. Samo mi je zao sto ovakve gluposti prave podjelu medju klubovima, navijacima i simpatizerima, pa cak i gradjanima najvecih 2 grada. I jos treba da eskalira neki veci sukob na tribini i unazadi sve do sada uradjeno, udalji publiku sa terena, a mi se vratimo nekoliko godina kad su i gostovanja bila zabranjena. Neka i vodje navijaca malo spuste loptu i smire svoje momke na vrijeme, ne treba nam sve ovo.
- SarajlijaTM
Nakon ovih navoda i izjava,tuzilastvo bi se u svakom slucaju trebalo umjesati
Ovo ako se dokaze da je tacno,mnogi klubovi su oštećeni i neće se nimalo dobro završiti po vitez i sarajevo. Naravno da je pravna država,a svi znamo da nije.
Ovo ako se dokaze da je tacno,mnogi klubovi su oštećeni i neće se nimalo dobro završiti po vitez i sarajevo. Naravno da je pravna država,a svi znamo da nije.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tresla se gora rodio se miš.
Ako nista Husref je na svoj nacin smirio Azmira u toku dana.
Osim ako se uprava Sarajeva vec nije zajebala sa tuzbom
Ako nista Husref je na svoj nacin smirio Azmira u toku dana.
Osim ako se uprava Sarajeva vec nije zajebala sa tuzbom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Probisvjet
- Kontakt:
Dino klempo placao nasim parama sudije protiv nas. Ojj grob te yebo. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Let's Get Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaady To Rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.