ultrasstyle_tz je napisao/la:mah nece se ni ovdje nista desiti..ne znam kakvi dokazi da izadju na vidjelu..namjestalo se i namjestat ce se , posebno kod nas
sta ce se desiti veceras, i ko ce profitirati, fudbal sigurno nece...sta god da se desi nasi ce nastaviti po svom, "vasi" po svom..haman sam ja jedini kojeg izuzetno nervira ova emisija koja treba da se odrzi veceras
iznosenjem prljavog vesa se nece postici nista..naivni su oni koji vjeruju da je Sarajevo cisto, i da je cisto i posteno osvojilo tituli prosle godine- e pa drugovi moji nije i svi to znaju osim ako nisu sto se kaze "od ociju bez ociju"..ali isto tako sigurno i Sloboda ima svog prljavog vesa, Zeljo, Zrinjski, Siroki- ma svaki klub
eh sad jel doslo do toga da je prevrsilo svaku mjeru pa Azmir Husic svjestan cinjenice da Sloboda ne moze izgubiti nista, jer nam je supica vec pripremljena i zakuhana ide glavom kroz zid i ide do kraja- e to bi najopasnije bilo..tad bi se mogla nanijeti visegodisnja steta ne samo Sarajevu i Slobodi, nego i ligi i fudbalu..on nema tu sta izgubiti i to je najopasnije, a sigurno je da mnogo toga zna
ps hodza iz cazina i dan danas place sto je Sloboda usla u ligu, svasta je bilo ali si pomijesao strane..hodza sigurno nije nikad bio nas
Sve si u pravu, al sjeti se one Azmirove "Il smo gornji, il nas nema nikako". Pa do kad misle ovako, misliš da bi se nama ili bilo kome pored povlaštenih klubova dala neka šansa da nešto naprave u skorije vrijeme?
Ovo ispade gore nego Calciopoli...