Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Centre forward
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Centre forward » 11 mar 2016, 19:06

L'Avvocato je napisao/la:
leorey je napisao/la: Mnogi su ovdje u zavjeri
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neki dan je tražio da ga se citira, pa evo i od mene jedan. :)

:rol: :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2016, 19:37

Dobar. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 11 mar 2016, 20:51

Zasto nema 2 utakmice srijedom u prenosu nego sam 1 ?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 mar 2016, 21:02

Suljo20002 je napisao/la:Zasto nema 2 utakmice srijedom u prenosu nego sam 1 ?
Nema se para :hmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 12 mar 2016, 01:42

messilla je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Zasto nema 2 utakmice srijedom u prenosu nego sam 1 ?
Nema se para :hmmmm:
i utorkom se prenosi jedna utakmica :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 mar 2016, 23:24

RTS prenosi Bayern- Juventus... Dakle, ako oni krembili budu prenosili Barcelonu, jel to znaci da Arena nema pravo na utakmicu iz Njemacke?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 mar 2016, 23:28

SlevinKelevra je napisao/la:RTS prenosi Bayern- Juventus... Dakle, ako oni krembili budu prenosili Barcelonu, jel to znaci da Arena nema pravo na utakmicu iz Njemacke?
Prenose, na Areni BiH.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 mar 2016, 00:17

Neće valjda prenositi barselona-arsenal? Meč koji je riješen 99,9%
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 mar 2016, 00:19

DANTES je napisao/la:Neće valjda prenositi barselona-arsenal? Meč koji je riješen 99,9%
vidiš da je i OBN u zavjeri :lol:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Derdiyok » 14 mar 2016, 00:21

DANTES je napisao/la:Neće valjda prenositi barselona-arsenal? Meč koji je riješen 99,9%
Pa i Madridjani su rijesili sve na Olimpicu al` eto.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 mar 2016, 00:37

Ja nisam cuo, ali navodno su rekli u proslom prenosu da ce prenositi Barcelonu jer jer to 'zelja gledalaca'... :roll: Jednostavno nevjerovatno :roll:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 mar 2016, 00:47

Romariooo je napisao/la:Bayerna trenutno nema svrhe porwditi s barcom, pitanje je jesu li kvalitetniji od jednog juventusa i hoce li ih proci, kao sto je pitanje bi li bayern prosao jednog psg ili atletico madrid, da bi se uporedjivali s barcom moraju naci neki novi robery iz najboljih dana, tandem za cvrstinu na sredini neki novi kakav je ti bio svinja-martinez sto bi uz vidala bio mocan vezni red. Dakle moraju se rijesiti ovih starijih izlapjelih igraca i propalih talenata,vratiti se svojim korijenima,cvrstoj brzoj i borbenoj igri a ne ovim pokusajima kopiranja barcelone, i tek tad sa namazanim ancelotijem mogli bi biti konkurentni hegemoniji
jao, ja tek ovaj dio sad pročitah :crazy:
pa kako si ti tako siguran da bi tvoja Barca prošla Atletico i PSG :?: ... i ti kao da si u svojoj glavi već upiso titulu LP :?: ispravi me ako griješim, ali to je veliko nepoštovanje prema ostalim klubovima i plemenitom sportu nogometu :!: ne samo Bayernu, nego svim klubovima: Real, PSG, Atletico, Juve itd... pa bolan lopta je okrugla, đe si nakupio toliko samopouzdanje ko da ti tamo igraš s njima pa iz svlačionice pričaš...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 mar 2016, 00:57

Jedan gol Arsenala i sve je ponovo otvoreno :tralala: :opaopa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 mar 2016, 11:23

coelho41 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Bayerna trenutno nema svrhe porwditi s barcom, pitanje je jesu li kvalitetniji od jednog juventusa i hoce li ih proci, kao sto je pitanje bi li bayern prosao jednog psg ili atletico madrid, da bi se uporedjivali s barcom moraju naci neki novi robery iz najboljih dana, tandem za cvrstinu na sredini neki novi kakav je ti bio svinja-martinez sto bi uz vidala bio mocan vezni red. Dakle moraju se rijesiti ovih starijih izlapjelih igraca i propalih talenata,vratiti se svojim korijenima,cvrstoj brzoj i borbenoj igri a ne ovim pokusajima kopiranja barcelone, i tek tad sa namazanim ancelotijem mogli bi biti konkurentni hegemoniji
jao, ja tek ovaj dio sad pročitah :crazy:
pa kako si ti tako siguran da bi tvoja Barca prošla Atletico i PSG :?: ... i ti kao da si u svojoj glavi već upiso titulu LP :?: ispravi me ako griješim, ali to je veliko nepoštovanje prema ostalim klubovima i plemenitom sportu nogometu :!: ne samo Bayernu, nego svim klubovima: Real, PSG, Atletico, Juve itd... pa bolan lopta je okrugla, đe si nakupio toliko samopouzdanje ko da ti tamo igraš s njima pa iz svlačionice pričaš...
To sto se neka ekipa kvalitetom istice u odnosu na ostale ne znaci da se ove ostale ekipe ne postuju ili fudbal da se ne postuje. Realne stvari govorim ,i o kvalitetu barce i o slabostima bayerna,da se razumijemo,ne kazem da je bayern slaba ekipa,nego da ima slabosti u odnosu na barcu,a to onda i cini osjetnu razliku u kvalitetu.

Mislim da ce se svaki realan navijac bayerna sloziti sa mnom kad pricam o tim slabostima,u nekoliko teza:
-odstupanje od korijena,nacina igre prepoznatljivog za bayern i inace germanski fudbal, disciplina,snaga,trka,psiholoska snaga,borbenost itd, taj neki stil koji su gajili npr bekenbauer,hicfeld,heykens,taj stil bi mogao zadati problem barci,ovaj bayern sa latino-holandskim stilom je hibridan, nekonkurentan barci koja za taj stil ima tradiciju i bolje igrace
-Starost i povrede, od 6-7 kljucnih igraca bayerna njih 5-6 ima probleme s godinama ili povredama,a neki oba problema zajedno,sto im ne dozvoljava da uhvate neki kontinuitet u igri i formi
-Mlade zvijezde tipa gece,alcantara koji su dovedeni kako bi zamijenili stariju gardu nisu se pokazali kao dostojne zamjene,alcantara je recimo kljucan za igru koju forsira pep,no nije pokazao napredak kakvom su se nadali
- slaba odbrana,povrede uzele danak,sva tri stopera boateng,benatia,bastuber imaju probleme s povredama,kad se oporave opet nema vremena do kraja sezone da uhvate formu neku,kad tome dodas povredu zadnjeg veznog martineza koji je vrlo bitan za odbranu, i da alaba sa bek ide na stopera,i onda gubis kvalitet na lijevom beku,onda su to ogromni problemi u odbrani koje barca itekako koristi

S druge strane barca nema niti jedan problem, ni godine,ni povrede,svi igraju svoje pozicije i za razliku od bayerna koji nikako ne moze definisati prvih 11,barca to ima izdefinisano i uigrano do bola

Probleme koje ima bayern barca ce iimati za nekih 4-5 godina,vecina igraca sad ima 28-29 godina i za jedno 5 godina trebat ce praviti veliku smjenu generacija i vjerovatno cemo imati tu problema i tu ce biti mozda kraj ove hegemonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 14 mar 2016, 22:19

Vidjet ćemo sve to ako se sastanu Bayern - Barca.

Barcelona ima zaista jak napad, ali i Bayern ima strašne igrače i sigurno je da bi bilo žestoko. Uostalom, to što pojedince stižu godine, kao recimo Alonsa, nije toliki minus jer svaki igrač je na 20% višem nivou kada nastupa u LP, a iskustvo uvijek dobro dođe. Samo bez povreda.
''Neka me mrze samo da me se boje''

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 mar 2016, 00:05

cipiripi je napisao/la:Vidjet ćemo sve to ako se sastanu Bayern - Barca.

Barcelona ima zaista jak napad, ali i Bayern ima strašne igrače i sigurno je da bi bilo žestoko. Uostalom, to što pojedince stižu godine, kao recimo Alonsa, nije toliki minus jer svaki igrač je na 20% višem nivou kada nastupa u LP, a iskustvo uvijek dobro dođe. Samo bez povreda.
Ma Barcelona bi bila blagi favorit zbog strasnog napada, ali u Ligi Prvaka se sve moze dogoditi. Kad Dinamo i Olympiakos dobiju Arsenala, zasto ne bi jedan Bayern "iznenadio" Barcelonu. Kad nas Celta dobije , zasto ne bi jedan Bayern. Isto tako Mainz dobije Bayerna i to je normalno, ne mozes pobijediti svaku utakmicu, nekad, koliko god da si bolji, sreca nije na tvojoj strani i ne pobjedjuje uvijek najbolji i to je ono sto docarava ovu prelijepu igru.

Ja iskreno navijam da se odbrani tripleta, tj LP jer ako ova generacija to ne uspije sa ovim strasnim napadom, ja ne znam ko ce. Stvarno su i po igri veliki, najveci favoriti i bio bi grijeh ne osvojiti bar jos 2-3 LP sa ovom generacijom, ali nesto se ipak pita i drugih klubova , a i srece naravno. Sreca je bar 20 % u ovom takmicenju , jer sjetimo se dominacije Bayerna 2013 godine nad ostalim klubovima i Barcelonom posebno, ali zaboravlja se da se u 1/8 finala taj isti Bayo provukao protiv Arsenala i strijepio do zadnjeg trena.

Kad igra Barcelona ja sam vrlo smiren jer , kako god bilo ja znam da ce onaj napad uvaljat 2-3 komada bar svakom na svijetu. Ali kad je LP upitanju i kad pogotovo igraju tako 2 velika kluba gdje realno i nije tolika razlika izmedju njih, onda ne mozes biti siguran, svako ima sansu tu.

Naravno ovo je sve "what if" , jer Barcelona treba proci Arsenala , a pogotovo Bayernu nece nimalo lako biti sa Juventusom i ne bi me sekunde iznenadilo da talijani prodju.

Meni je i dalje Atletico prvi favorit iza Barce, pa vi kako hocete :kafa:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 mar 2016, 00:18

Iskustvo je pozitivna stvar, ali ako igrac ima preko 30 godina i neke ceste povrede,gotov je sto se tice vrhunskog fudbala, a recimo ako gledamo alonsa,on nema probleme s povredama,ali je star, usporio je,njegova pozicija je bas usjetljiva jer tu treba bas dosta snage, stoperi ili spicevi npr mogu te pozicije igrati na iskustvo, ali za ono sto alonso igra u bayernu treba dosta trke i borbe, on je vec primijetno usporio dok je igrao jos u realu zadnju sezonu

A iskustvo ne moraju ni donositi godine preko 30, recimo miiler iz bayerna nije star,al ima veliko iskustvo,jer poceo je mlad igrati na top nivou,isto i messi npr

Vidjecemo snagu bayerna protiv juventusa, da li ce ovo sto pricam doci do izrazaja,hoce li to juventus znati i moci iskoristiti,volio bi da bayern prodje al ne bi smio na to uplatiti vise od petaka,iako ima dobar rezultat, nekako mi ne djeluju kao veliki favorit protiv juventusa koji je u odlicnoj formi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 mar 2016, 00:45

Joj vile ih pronosale što Arsenal ne može bazen pogoditi u zadnje vrijeme, a pričaju o slabostima drugih ekipa :problem: :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 mar 2016, 00:49

topnik1 je napisao/la:Joj vile ih pronosale što Arsenal ne može bazen pogoditi u zadnje vrijeme, a pričaju o slabostima drugih ekipa :problem: :mrgreen:
Još nisi prebolio Ox-ov promašaj? :cry: :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 mar 2016, 00:50

messilla je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Joj vile ih pronosale što Arsenal ne može bazen pogoditi u zadnje vrijeme, a pričaju o slabostima drugih ekipa :problem: :mrgreen:
Još nisi prebolio Ox-ov promašaj? :cry: :mrgreen:
Ako ti se sviđam, imaš pp :ljepota: :ljepota: :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []