FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Trebalo je u januarskom prelaznom roku doveti Karalica!
- Simpatizer
- Kontakt:
Ala smo ga iskombinovali!
Mi se ubismo ovdje a Fiser u nekoj ladovini udara po rakiji.

Po nekoj brlji,za njega i nije bolja!Simpatizer je napisao/la:Ala smo ga iskombinovali!![]()

Treci put castimo
? %, % је најгоре он " пару а " не $. А ето ја " " се & $ & " ? $ $ ".Simpatizer je napisao/la:Ala smo ga iskombinovali!![]()

"" ПУТ ""
Je li to onaj Fišer što je rekao prije tri dana da je obezbijeđeno 5,5 mil EURA za stadion?
Sad on teferiči negdje kraj Vrbasa uz rakiju...
treba ovo sve istamapti pa dati borcevom navijacu da na sledecoj upravi sve ovo fino prezentuje pa im mozda nesto i sine, a slobodno gospodo draga pokupite sve zasluge
Ma dobro, možda su novinari loše prenijeli njegovu riječ, pa nisam baš siguran da je toliko glupost odvalio, mislim znam ja njegove govorničke sposobnost i moć u lupetanjima, ali to je nekako previše i za njega...Schlager je napisao/la:Je li to onaj Fišer što je rekao prije tri dana da je obezbijeđeno 5,5 mil EURA za stadion?
Možda je on i rekao tačnu info, samo mu nisu prenijeli da se sa tom viješću ne ide u javnost, jer će radovi naglo poskupiti...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ima li gdje slika buduceg izgleda stadiona?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.****/index.php?op ... &Itemid=26ulaznica je napisao/la:Ima li gdje slika buduceg izgleda stadiona?
TREĆI PUT ČASTIMO
Onom Dzaficu iz Veleza je istekao ugovor,ali on ce vjerovatno u inostranstvo.
Treci put castimo
-
- Kontakt:
za razliku od mnogih ovdje na forumu, mislim da mnogi koji su proljetos bili u Borcu, to ne zasluzuju, a prije svega trener (da ga tako nazovem) Maric.
Volio bih da dodje zizovic, po meni je 2 god bio jedan od najboljih igraca PL, obzirom da je pola prethodne sezone bio povredjen, ne vjerujem da ce mu neko van BiH lako ponuditi dobar ugovor. Definitivno nam treba golman, a ako ne moze Avdukic, dobar je i Nurkovic. Treba nam i lijevi bocni, a bogami i desni (nisam siguran da Stupar opet nece zapasti u krizu), a treba razmisljati o eventualnoj Vuletovoj zamjeni (Regoje ili Zecevic). U sredini bih jedino ostavio Sakana i Marka (u njega imam bezgranicno povjerenje), ostali su ili prestari (Oja) ili se na njihovu formu niko ne moze osloniti. U napadu nam treba jos bolji i perspektivniji spic od Vukelje, a od Stevanovica i Kjakuta jedan je viska. i vise od svega nam treba plej, a za tu poziciju nemam sugestiju, cak nisma siguran postoji li ko u PL koga bih pozelio na toj poziciji.
Pozdrav.
Volio bih da dodje zizovic, po meni je 2 god bio jedan od najboljih igraca PL, obzirom da je pola prethodne sezone bio povredjen, ne vjerujem da ce mu neko van BiH lako ponuditi dobar ugovor. Definitivno nam treba golman, a ako ne moze Avdukic, dobar je i Nurkovic. Treba nam i lijevi bocni, a bogami i desni (nisam siguran da Stupar opet nece zapasti u krizu), a treba razmisljati o eventualnoj Vuletovoj zamjeni (Regoje ili Zecevic). U sredini bih jedino ostavio Sakana i Marka (u njega imam bezgranicno povjerenje), ostali su ili prestari (Oja) ili se na njihovu formu niko ne moze osloniti. U napadu nam treba jos bolji i perspektivniji spic od Vukelje, a od Stevanovica i Kjakuta jedan je viska. i vise od svega nam treba plej, a za tu poziciju nemam sugestiju, cak nisma siguran postoji li ko u PL koga bih pozelio na toj poziciji.
Pozdrav.
-
- Kontakt:
ti bi sve mijenao,pa ponovno uigravanje ekipe,to je rizicno za evrpske utakmice...God's hand je napisao/la:za razliku od mnogih ovdje na forumu, mislim da mnogi koji su proljetos bili u Borcu, to ne zasluzuju, a prije svega trener (da ga tako nazovem) Maric.
Pozdrav.
golman,dva veznjaka i spic,sve sto nam treba,eventualno jos neki pouspic al otom potom...
DUPLA MAJSTORE
Ja sam čuo da se na zapadu mora probiti još jedan ulaz kao onaj postojeći.Schlager je napisao/la:Ovo mi je nejasno.Ako cemo imati ukupno 7000 sjedecih mjesta za Evropu (Istok i Zapad),a nesto mi se po glavi mota podatak da samo na Zapadu ima 4700 stolica,da li to znaci da ce na Istoku,koji je mnogo veci,biti samo 2300 stolica,ili duplo manje nego na Zapadu?
Molim da neko pojasni ako zna ili pretpostavlja.
Miris Evrope sve bliže
Autor: Dragiša Adžić
ponedjeljak, 07 jun 2010 22:36
Dugo najavljivana rekonstrukcija Gradskog stadiona u Banjoj Luci konačno je započeta. Bageri, bauštelci, oblaci prašine ispod zapadne tribine, unijeli su dozu velikog optimizma da bi Banja Luka poslije 22 godine mogla vidjeti evropsku utakmicu. Vlada RS i Grad Banja Luka stali su iza projekta, i ukoliko se izvođači radova budu pridržavali rokova, kvalifikacije za Ligu Evrope dolaze u najveći grad Republike Srpske.
- Kada je osvojen Kup BiH, obećali smo da ćemo pomoći Borcu da svoje međunarodne utakmice igra kod kuće. Vlada RS za prvu fazu radova odobrila je dva miliona KM. Ići će se u sanaciju istočne i zapadne tribine, mokrih čvorova, a poslije toga stadion će imati kapacitet 7.000 mjesta. Ukupna investicija iznosi oko šest i po miliona KM, a očekujem da će se pronaći sredstva i za drugu fazu radova, koja podrazumijeva izgradnju sjeverne i južne tribine - poručio je Proko Dragosavljević, ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS, koji je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom što će Banja Luka imati priliku da ovog ljeta vidi najmanje jednu evropsku ekipu.
Pored Vlade RS, i Grad Banja Luka stao je iza projekta rekontrukcije Gradskog stadiona.
- Uspjeh Borca je i uspjeh grada Banje Luke. Oni ne mogu jedni bez drugog. Grad nije direktno učestvovao u finasiranju projekta, ali odobrena su nemala sredstva za potrebe kluba. Želja je da Borac bude ono što uistinu i treba, pravi ambasador Banje Luke i RS u Evropi - istakao je Jamin Komić, zamjenik gradonačelnika Banje Luke.
Radovima na stadionu najviše su se obradovali zvaničnici Borca, a Mićo Milovanović, predsjednik Upravnog odbora, ističe da će ovaj dan u istoriji kluba imati posebno mjesto.
- Nova uprava ispunila je ono što je obećala, a to je Evropa. Sada smo zajedno s državnim institucijama i gradskim vlastima došli u priliku da napravimo novi iskorak. Postepeno ćemo dobiti objekat na ponos Banje Luke i Borca, koji će imati stadion kakav i zaslužuje - poručio je Milovanović.
Izvođač radova je preduzeće "Niskogradnja" d.o.o. Laktaši.
- Naš plan jeste sanacija istočne i zapadne tribine. Za dva mjeseca biće urađeno ono što je planirano. Radovi neće preći rok, to je sasvim sigurno - istakao je Bogoljub Aničić, predstavnik "Niskogradnje".
Autor: Dragiša Adžić
ponedjeljak, 07 jun 2010 22:36
Dugo najavljivana rekonstrukcija Gradskog stadiona u Banjoj Luci konačno je započeta. Bageri, bauštelci, oblaci prašine ispod zapadne tribine, unijeli su dozu velikog optimizma da bi Banja Luka poslije 22 godine mogla vidjeti evropsku utakmicu. Vlada RS i Grad Banja Luka stali su iza projekta, i ukoliko se izvođači radova budu pridržavali rokova, kvalifikacije za Ligu Evrope dolaze u najveći grad Republike Srpske.
- Kada je osvojen Kup BiH, obećali smo da ćemo pomoći Borcu da svoje međunarodne utakmice igra kod kuće. Vlada RS za prvu fazu radova odobrila je dva miliona KM. Ići će se u sanaciju istočne i zapadne tribine, mokrih čvorova, a poslije toga stadion će imati kapacitet 7.000 mjesta. Ukupna investicija iznosi oko šest i po miliona KM, a očekujem da će se pronaći sredstva i za drugu fazu radova, koja podrazumijeva izgradnju sjeverne i južne tribine - poručio je Proko Dragosavljević, ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS, koji je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom što će Banja Luka imati priliku da ovog ljeta vidi najmanje jednu evropsku ekipu.
Pored Vlade RS, i Grad Banja Luka stao je iza projekta rekontrukcije Gradskog stadiona.
- Uspjeh Borca je i uspjeh grada Banje Luke. Oni ne mogu jedni bez drugog. Grad nije direktno učestvovao u finasiranju projekta, ali odobrena su nemala sredstva za potrebe kluba. Želja je da Borac bude ono što uistinu i treba, pravi ambasador Banje Luke i RS u Evropi - istakao je Jamin Komić, zamjenik gradonačelnika Banje Luke.
Radovima na stadionu najviše su se obradovali zvaničnici Borca, a Mićo Milovanović, predsjednik Upravnog odbora, ističe da će ovaj dan u istoriji kluba imati posebno mjesto.
- Nova uprava ispunila je ono što je obećala, a to je Evropa. Sada smo zajedno s državnim institucijama i gradskim vlastima došli u priliku da napravimo novi iskorak. Postepeno ćemo dobiti objekat na ponos Banje Luke i Borca, koji će imati stadion kakav i zaslužuje - poručio je Milovanović.
Izvođač radova je preduzeće "Niskogradnja" d.o.o. Laktaši.
- Naš plan jeste sanacija istočne i zapadne tribine. Za dva mjeseca biće urađeno ono što je planirano. Radovi neće preći rok, to je sasvim sigurno - istakao je Bogoljub Aničić, predstavnik "Niskogradnje".
Super, grad Banja Luka zaslužuje jedan funkcionalan i lijep stadion 

-
- Kontakt:
ovo za ulaz...mogu otvoriti tamo gdje se prije ulazilo na istokmejdan je napisao/la:Ja sam čuo da se na zapadu mora probiti još jedan ulaz kao onaj postojeći.Schlager je napisao/la:Ovo mi je nejasno.Ako cemo imati ukupno 7000 sjedecih mjesta za Evropu (Istok i Zapad),a nesto mi se po glavi mota podatak da samo na Zapadu ima 4700 stolica,da li to znaci da ce na Istoku,koji je mnogo veci,biti samo 2300 stolica,ili duplo manje nego na Zapadu?
Molim da neko pojasni ako zna ili pretpostavlja.

TREĆI PUT ČASTIMO
Ljudi sretno u Evropi i nemojte nas obrukat k´o Zrinjski i njihova mljekarska raja iz Luxemburga

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- slani grad
- Kontakt:
jel ova NISKOGRADNJA pobijedila na nekom tenderu il je ponovo u pitanju miletova samovolja
...ova firma se provlaci kroz more nekih projekata a vidim da je iz laktasa...jel to njegovo nesto licno ili nekog njegovog prijatelja:?:
...inace..odlicno da se radi i vas stadion.... 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Normalno da je firma Miletovog pajdasa, to je tako, kao bio je tender, vlasnik je bivsi precjednik Borca Cubic, to ti tako ide kod nas, nista bez veze i poznanstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.