Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znacu prpa uhvatila klosara,neka neka.. ako bude jos sta napisiTaRgEt_ je napisao/la:Reko mu Azmir meni 20 k ne treba to je moja dnevnica, a ovaj kao ako se izvine necemo tuziti, a Azmir rekao 20 k pa izvinjenjeharry_90 je napisao/la:STA JE BILO,HOCU KRATAK IZVJESTAJ.
harry_90 je napisao/la:Znacu prpa uhvatila klosara,neka neka.. ako bude jos sta napisiTaRgEt_ je napisao/la:Reko mu Azmir meni 20 k ne treba to je moja dnevnica, a ovaj kao ako se izvine necemo tuziti, a Azmir rekao 20 k pa izvinjenjeharry_90 je napisao/la:STA JE BILO,HOCU KRATAK IZVJESTAJ.
MORAMO BITI PONOSNI STO GA IMAMO!TzXHc je napisao/la:Hahahahha jest ga opro azmir. Usro se mali narkomancic. Čuj izvinjenje, naše izvinjenje kosta 20 milja druze
Sta veli na Zlatiboru pripreme, a mi 20 k trosimo sedmicno , to ti je moja dnevnicaNYKnicks Fan je napisao/la:A Zlatibor i pripeme? haha
flek1950 je napisao/la:Zar stvarno misliš da nam trebaju premije od drugih zbog situacije u kojoj se mi nalazimo? Mi sutra igramo isključivo za sebe a što to odgovara i drugim zasebna je priča. Mi imamo dobre odnose sa Zrinjskim ali nisu nas premirali, to je patka. Ne bih volio da nam sudac navlači pa kako god završi! pozSaltCityAttack je napisao/la:Nemas sta dogovarat Zrinjski je premiju poslao za Vitez dobit ce velike pare ako ne budu kao Selimovic pa izlevate ljudehulehule je napisao/la:I Azmir je malo poglup....u svu ovu pricu je sad umjeso i Viteza a njima sutra idemo i treba nam pobjeda....bolje da je probo sta dogovorit nego sad naso govorit " istinu".....**** ga istina....u ovakvim igrama istina je nesto sto nam sad najmanje treba....
Bit ce na yt repriza pa gledajTaRgEt_ je napisao/la:Reko mu Azmir meni 20 k ne treba to je moja dnevnica, a ovaj kao ako se izvine necemo tuziti, a Azmir rekao 20 k pa izvinjenjeharry_90 je napisao/la:STA JE BILO,HOCU KRATAK IZVJESTAJ.
Ima tamo na drugoj temi snimak, pa pogledajlona12345 je napisao/la:Bit ce na yt repriza pa gledajTaRgEt_ je napisao/la:Reko mu Azmir meni 20 k ne treba to je moja dnevnica, a ovaj kao ako se izvine necemo tuziti, a Azmir rekao 20 k pa izvinjenjeharry_90 je napisao/la:STA JE BILO,HOCU KRATAK IZVJESTAJ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.