ako su cisti ne bi to nudili nego ovako nemaju pojma dal ovaj ima dokaze svjedoke ..
ovako mu nude dogovor .koje mutne radnje
jos kad rece pripreme u zlatiboru nudili ccc
jbt nasa liga i prvak i sve
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ako misliš snimala, to radi savez.Bolanos je napisao/la:Sta je prskao? Isto je Dino mogao nabaciti neke teze i preci na drugu temu. Ima li neko da odgovori na moje pitanje od upucenijih?NYKnicks Fan je napisao/la:Ne prestajes?Bolanos je napisao/la:Je li FK Sloboda "radila" utakmicu za NSBIH?
Isprsko ga Azmir, nije vadio 40 minuta
Lillard je napisao/la:Navijaci Sarajeva su jos bolji. Oni su zbilja u filmu da je Husic sve izmislio
fali ti drug jos 81 minut + sudijska nadoknada da sagledas kako je **** sudioMemara je napisao/la:Evo ljudi pogledajte pa procjenite jel bila stela. Svaki karton je ispravan ! I mi smo trebali dobiti jos jedan zuti. Daj boze da neko stavi cijeli snimak ako ima pa da svi vide! Sramota za sta nas Azmir optuzuje.
[youtube][/youtube]
samo se izvini molimo te ,evo i 40 000pinoglavi je napisao/la:Ako se izvines povlacimo sve![]()
pa ko je cist poslije ovakvih optuzbi bi isao do kraja da unisti Azmira, ali kako ce kad govori istinu. Samo se izvini
Jos nesto, ne trazi Azmir pare jer mu je sad zagustilo s parama nego jer je do utorka bio korektan odnos Slobode i Sarajeva, samo sto vi korektan odnos smatrate mi vas levatimo a vi sutite
Znaci nakon ovoga,popisam se ja na pravnu drzavu ako se ne reaguje!!!jovanmaksimovic je napisao/la:sad je na red da SIPA i FSBiH reaguju...
Evo ja licno ne mislim da je dvaes milja izmisljeno. Medjutim, sta cemo sa tim? Kako dokazati, ko je obecao, zato je obecao? Upravo se cijela prica svela na to, daj 20 milja i ja sutim. S druge strane Travnik, Vitez, Mladost posteni.Lillard je napisao/la:Navijaci Sarajeva su jos bolji. Oni su zbilja u filmu da je Husic sve izmislio
napokon si priznao...Memara je napisao/la:Ovako trebamo i mi sljedeci put kad nas sudije zavrnu, odmah na face to face! Kakav savez, saopstenja, crtanje linija i ****..samo prozivanja i direkt u kost! Hebo ovo ba, nidje veze ako imas nesto reci, reci! Daj papire, slike, video i audio snimke ! Mogu i ja ovdje tarabati da je Zeljkan kupio i prodao Slobodu ali nemam dokaza!
HElo je napisao/la:fali ti drug jos 81 minut + sudijska nadoknada da sagledas kako je **** sudioMemara je napisao/la:Evo ljudi pogledajte pa procjenite jel bila stela. Svaki karton je ispravan ! I mi smo trebali dobiti jos jedan zuti. Daj boze da neko stavi cijeli snimak ako ima pa da svi vide! Sramota za sta nas Azmir optuzuje.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.