i mirna bosna

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravu si, demolirali bi ono jada malo stadiona što imamo1921 je napisao/la:Bilo bi bolje da igramo na JNA (iako nas ne bi otislo ni 100), nego da igramo na Grbavici pa da nam je demoliraju.Seyo_TM je napisao/la:Plavi dobili poziv od crno-belih
Željo i Partizan početkom jula
Fudbalski prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, pred početak kvalifikacija za Ligu prvaka najvjerovatnije će odigrati prijateljski susret sa beogradskim Partizanom.
Stari sportski rivali, Željezničar i Partizan, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba odigrat će prijateljski susret početkom sedmog mjeseca, odnosno sedam dana prije nastupa sarajevske momčadi u 2. pretkolu Lige prvaka.
Naime, ovaj duel trebao je biti odigran 19. juna, no kako Željezničar pripreme počinje samo dan ranije, isti će se najvjerovatnije odigrati početkom mjeseca jula. Još uvijek nije poznato gdje će se susret odigrati.
@supersonik
Zato sto Beograd nije Split.
Bar nisu balavci.Admiral_TM87 je napisao/la:Sta ste se prepali, demolirali bi, pobili bi, pa sta su oni neki svemirci, kakvih picoka ovde ima to je za nepovjerovat
hahahaha... koji ste vipile87 je napisao/la:Pa vidi covjek da sam neozbiljanSeyo_TM je napisao/la:pile vidi sto te kosevsko zaboravio dodat pa sad ispravio
![]()
Amar sigurno nece prodati igrace i ne dovesti bolje...on mora raditi sa tim timom i nece sebi glavobolje zadavati, para ima (bice ubrzo) i dovest ce se isti i kvalitetniji igraci...u prvenstvu cemo biti odlicni i uigrat cemo se odlicno...dugo je ovo ljeto...
Seyo_TM je napisao/la:...Do lige ce uigrati mecku, a ne par novih igraca...veci je problem europa, mada me ne interesuju prolazi, jer nismo stabilni jos uvijek...a i svakako nije cilj ove godine nikakav rezultat u europi...vidis da nabijam broj postova
94 sam godište, za tvoju informacijuvjeran1987 je napisao/la:omare mogu li pogadati koje si godiste,98to vam neko pricao da bi to moglo biti jel??? pa gdje si demolirati sta su to oni sto kaze covjek svemirci jel???**** obicna su oni,a neki sto drkaju na njih to je njihova stvar,samo ce imati belaja grobari oko lukavice **** ih delije
Oni prate Zelju tek od ove sezonebistrikboy je napisao/la:Jestel' vi vec zaboravili da smo igrali sa Partizanom nakon rata?Ne kontam cemu rasprava a ne zna se ni gdje ce se igrati.
Toga se i ne mogu sjećati jer sam imao možda 3-4 godine, tako da...Admiral_TM87 je napisao/la:Oni prate Zelju tek od ove sezonebistrikboy je napisao/la:Jestel' vi vec zaboravili da smo igrali sa Partizanom nakon rata?Ne kontam cemu rasprava a ne zna se ni gdje ce se igrati.
Ne zna jel' nije napustioZELJO MOJA je napisao/la:SAMO DA VAS PITAM ZNA LI IKO STO JE NIJAZ NAPUSTIO ZELJU
ili eventualno komi kukuruz i puci sljive.Seyo_TM je napisao/la:mora da guli jabuke, a u pauzama ce da kupa ribice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.