PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NKMramor
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 19:34

A Vitez, Travnik, hejjj sramote. Pokrijte se ušima bolan, bolje da ne pokušavate ništa sa sudijama. Dino isprskan. :lol: :lol:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2016, 19:35

20 milja poznato ali ZLATIBOR do sada manje poznata cinjenica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

djermanovic
Kontakt:

Post Postao/la djermanovic » 11 mar 2016, 19:35

Jbte kaže da su im nudili i pripreme na zlatiboru da u zadnjem kolu protiv njih ne zapinju i to je namještaljka, ništa od njih normalno ni ljudski od početaka, od samog nastanka sve na silu i na lopovluk.
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.

Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 19:37

Gledaj pitara na temi, o Azmirovoj gramatici a drugi postovi o tome da se okrenu sutrasnjoj utakmici :tokralju:
Jos imaju normalne raja koja je svjesna svega :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 19:39

Treba sutra poraniti. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 mar 2016, 19:47

THEC je napisao/la: sta je trebao, da vice na njega i bude kao Husic ? - pitam jos jednom kakve je to Husic ponudio dokaze za tvrdnje ? - evo tvrdim i ja da je zeljo namjestio barem dvije titule sa Osimom, da je Sloboda kupila ulazak u PL, ali pazi sad, nemam nikakve konkretne dokaze da ovo potvrdim, i sta bi trebalo da se meni sad pravdaju iz ova dva kluba za nesto sto ne mogu dokazati ?
Evo ovaj momak je objasnio :D
Amer Dupovac!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 mar 2016, 19:47

Moj Azmire zayeb'o si se ti dobro.Što ga nisu informisali da bez dokaza ne može u ovu bitku.Donji si okano.Iako je očiglodne da čovjek priča istinu, spominje u minutu gdje su sjedili, šta su pričali, kako ga je onaj klošar iz Šivšija gonj'o na putu za Široki, kako je sjedio u Tz hotelu, nudili im pripreme na Zlatiboru...sve, sve , sve
Ali nemaš dokaz moj ljudino i zato si završio karijeru u BH fudbalu, svi smo mi vidjeli njihovu igru u zadnjih 6-7 kola i sve one ofsajde, penale, poništene golove(Olimpic), ali majstore to je rađeno u rukavicama, na bosanski način
Šteta ovakog čovjeka, potroši ga Bošnjo za sekundu

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 19:48

Čovjek fino pita Husića ŠTA JE TO IZREŽIRANO? Ovaj šuti .

Jedina režija je u mentalnom sklopu ovog Husića koji traži alibi za ono što očekuje i njega na sudu i Slobodu na terenu.
Igrali ste se s vatrom, sad ćete se morati pokazati .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 19:49

narodniheroj je napisao/la:Moj Azmire zayeb'o si se ti dobro.Što ga nisu informisali da bez dokaza ne može u ovu bitku.Donji si okano.Iako je očiglodne da čovjek priča istinu, spominje u minutu gdje su sjedili, šta su pričali, kako ga je onaj klošar iz Šivšija gonj'o na putu za Široki, kako je sjedio u Tz hotelu, nudili im pripreme na Zlatiboru...sve, sve , sve
Ali nemaš dokaz moj ljudino i zato si završio karijeru u BH fudbalu, svi smo mi vidjeli njihovu igru u zadnjih 6-7 kola i sve one ofsajde, penale, poništene golove(Olimpic), ali majstore to je rađeno u rukavicama, na bosanski način
Ti mislis da one nema dokaza? Ceka covjek, da vidi hoce li ovi potjerati tuzbu, pa da iznese. Nije ni on glup, da jeste, ne bi imao milione a bgm i kamione :mrgreen: :thumbup:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 mar 2016, 19:52

NYKnicks Fan je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Moj Azmire zayeb'o si se ti dobro.Što ga nisu informisali da bez dokaza ne može u ovu bitku.Donji si okano.Iako je očiglodne da čovjek priča istinu, spominje u minutu gdje su sjedili, šta su pričali, kako ga je onaj klošar iz Šivšija gonj'o na putu za Široki, kako je sjedio u Tz hotelu, nudili im pripreme na Zlatiboru...sve, sve , sve
Ti mislis da one nema dokaza? Ceka covjek, da vidi hoce li ovi potjerati tuzbu, pa da iznese. Nije ni on glup, da jeste, ne bi imao milione a bgm i kamione :mrgreen: :thumbup:
Nadam se da ima, u protivnom kao što rekoh -donji je.Frajer je 100% u pravu i zbog toga bih volio da zaista ima čvrste dokaze.Znate li vi da se ovdje moraju umiješati i drugi, recimo moj Željo, direktno smo pokradeni za titulu ako se dokažu ove nečasne radnje tzv. divova.Imamo veliki interes da se ovo raščisti i zato sam na strani Azmira Husića.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 mar 2016, 19:54

Pravda za Želju! Bosanski Inter ima da dobijee titulu za zelenim stolom :!:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 19:55

narodniheroj je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Nadam se da ima, u protivnom kao što rekoh -donji je.Frajer je 100% u pravu i zbog toga bih volio da zaista ima čvrste dokaze.Znate li vi da se ovdje moraju umiješati i drugi, recimo moj Željo, direktno smo pokradeni za titulu ako se dokažu ove nečasne radnje tzv. divova.Imamo veliki interes da se ovo raščisti i zato sam na strani Azmira Husića.
Pa da nema dokaze, ne bi se upustao u ovo 100% i skodio atmosferi i ekipi a sebi ponajvise, a prvi smo, kucamo na vrata 1/2 Kupa :thumbup:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 11 mar 2016, 19:57

Ma svi nesto laprdaju o sudjenju na utakmici, o ispadima sto se tice gramatike, LJUDI jedina vazna stavka jeste namjestanje utakmica u vezi ispadanja Mladosti VO i uzimanje titule od strane kluba koji je navodno sve dirigovao !!!!!!! To se moa istraziti, neko od ova dva covjeka se mora kazniti na kraju, ovaj jer je fakat doslo do namjestanja ili onaj sto optuzuje neosnovano, a sudjenje na utakmici, psovanje, navijaci to za sad apsolutno nije bitno.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 20:00

cikazubo je napisao/la:Ma svi nesto laprdaju o sudjenju na utakmici, o ispadima sto se tice gramatike, LJUDI jedina vazna stavka jeste namjestanje utakmica u vezi ispadanja Mladosti VO i uzimanje titule od strane kluba koji je navodno sve dirigovao !!!!!!! To se moa istraziti, neko od ova dva covjeka se mora kazniti na kraju, ovaj jer je fakat doslo do namjestanja ili onaj sto optuzuje neosnovano, a sudjenje na utakmici, psovanje, navijaci to za sad apsolutno nije bitno.
Prošle sezone FK Sarajevo je u obje utakmice pobjedilo skoro sve konkurente za titulu a i malu slobodu ako se ne varam!
Hoćeš reći da je kupljeno ili su to zeljo zrinjski i siroki tako slabi ????

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 20:03

Nije mogao na TV pozvati svjedoke, a ima ih za sve. Nije pricao ono sto ce pricati na sudu ako bude trebalo, a svjedoke ima. Nije ono sudnica jbg.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 11 mar 2016, 20:05

FrancescoTotti je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ma svi nesto laprdaju o sudjenju na utakmici, o ispadima sto se tice gramatike, LJUDI jedina vazna stavka jeste namjestanje utakmica u vezi ispadanja Mladosti VO i uzimanje titule od strane kluba koji je navodno sve dirigovao !!!!!!! To se moa istraziti, neko od ova dva covjeka se mora kazniti na kraju, ovaj jer je fakat doslo do namjestanja ili onaj sto optuzuje neosnovano, a sudjenje na utakmici, psovanje, navijaci to za sad apsolutno nije bitno.
Prošle sezone FK Sarajevo je u obje utakmice pobjedilo skoro sve konkurente za titulu a i malu slobodu ako se ne varam!
Ja nista ne tvrdim, samo bi volio da znam, dal je istina da je FKS sredilo utakmicu u Vitezu kjem su za uzvrat garantovali poraz Mladosti na Tusnju a time i opstanak u PLBiH a sebi titulu, nekako i ima smisla s obzirom da je Vitez tu utakmicu igrao bez 9 igraca u odnosu na kolo prije, medjutim ako to nije istina Husica zestoko kaznit da vise nikad ne bude u stanju obnasati neku funkciju..

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 mar 2016, 20:07

Znaci krkan moze nazad za ameriku.. Umjesto para dobice kitu u usta i tuzbu :tralala:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 20:10

cikazubo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Ja nista ne tvrdim, samo bi volio da znam, dal je istina da je FKS sredilo utakmicu u Vitezu kjem su za uzvrat garantovali poraz Mladosti na Tusnju a time i opstanak u PLBiH a sebi titulu, nekako i ima smisla s obzirom da je Vitez tu utakmicu igrao bez 9 igraca u odnosu na kolo prije, medjutim ako to nije istina Husica zestoko kaznit da vise nikad ne bude u stanju obnasati neku funkciju..
Sve ce se vidjeti na sudu ;)
Poenta ovoga što sam ti napisao je ta da ako FK Sarajevo nije moglo osvojit titulu bez namještanja kako svi kažete zašto je pobjedilo sve direktne konkurente za titulu, zašto su zabili najviše golova u sezoni, zašto je na kosevu bio daleko najveci broj navijaca prosle sezone??

Uredu je biti zavidan u sebi, ali to ispoljavati bez dokaza nije nikako uredu.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 11 mar 2016, 20:11

Malo sarajevo redovno kitu dobija pa i sad
hahahahaaahha
**** ih Azmir ali izgleda da je tek poceo
"Volim te Zeljo"

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:11

Ako ima sve dokaze i valjanu priču bujrum nek nas tuzi za namjestaljku!
Covjek rece da su sve titule do sad neregularne što znaci da su Široki, Zrinjski, Borac i Zeljo takodjer osvojili uz najmjestanja. Da li ce biti demant od strane ovih klubova?
Drugo, ne vidim problem u premiranju Slobode za tekmu protiv MVO. Je li negdje piše koji se to timovi smiju premirati a koji ne? Taman da smo premirali zadnjeg i predzadnjeg naša stvar. ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.