PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NKMramor
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 20:11

Rinuka je napisao/la:Znaci krkan moze nazad za ameriku.. Umjesto para dobice kitu u usta i tuzbu :tralala:
Šta ćemo sa Širokim, pripremama na Zlatiboru? :D Još Dino prizna za 20k...

Dino se malo usr'o, ako vam to nije dovoljan dokaz, onda ste ograničeni k'o balkon. :salut:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 mar 2016, 20:13

cikazubo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ma svi nesto laprdaju o sudjenju na utakmici, o ispadima sto se tice gramatike, LJUDI jedina vazna stavka jeste namjestanje utakmica u vezi ispadanja Mladosti VO i uzimanje titule od strane kluba koji je navodno sve dirigovao !!!!!!! To se moa istraziti, neko od ova dva covjeka se mora kazniti na kraju, ovaj jer je fakat doslo do namjestanja ili onaj sto optuzuje neosnovano, a sudjenje na utakmici, psovanje, navijaci to za sad apsolutno nije bitno.
Prošle sezone FK Sarajevo je u obje utakmice pobjedilo skoro sve konkurente za titulu a i malu slobodu ako se ne varam!
Hoćeš reći da je kupljeno ili su to zeljo zrinjski i siroki tako slabi ????
Ja nista ne tvrdim, samo bi volio da znam, dal je istina da je FKS sredilo utakmicu u Vitezu kjem su za uzvrat garantovali poraz Mladosti na Tusnju a time i opstanak u PLBiH a sebi titulu, nekako i ima smisla s obzirom da je Vitez tu utakmicu igrao bez 9 igraca u odnosu na kolo prije, medjutim ako to nije istina Husica zestoko kaznit da vise nikad ne bude u stanju obnasati neku funkciju..
A kako je neko Vitezu mogao garantovati na taj nacin da ce ostati u ligi, kad je Vitez i nakon tog kola, dakle u zadnjem kolu izgubio od Travnika, ali je Mladost odigrala nerjeseno sa Zvijezdom, a da je Mladost pobijedila, Vitez bi ispao.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 mar 2016, 20:13

FrancescoTotti je napisao/la: Prošle sezone FK Sarajevo je u obje utakmice pobjedilo skoro sve konkurente za titulu a i malu slobodu ako se ne varam!
Mala Sloboda vam je pustila zadnje kolo. Da je igrala kako zna bili bi prvaci :guz:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 20:13

Pitari odjavite se par dana s foruma sunce vam poljubim, jel vas stid ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 mar 2016, 20:15

Sve kamione cemo mu uzeti. I ne samo kamion nego i svu ostalu imovinu. Cak ce i silikone iz sisa morati prodati da isplati obestecenje :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 mar 2016, 20:15

amazon je napisao/la:Pitari odjavite se par dana s foruma sunce vam poljubim, jel vas stid ?
Za sta bi nas trebalo biti stid, za nesto bez dokaza? :wave:
Amer Dupovac!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 11 mar 2016, 20:15

Krampo naguzi nam se !

imamo trosimo premiramo kupujemo i opet cemo nije nas stid.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 20:16

krmpotich je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Prošle sezone FK Sarajevo je u obje utakmice pobjedilo skoro sve konkurente za titulu a i malu slobodu ako se ne varam!
Mala Sloboda vam je pustila zadnje kolo. Da je igrala kako zna bili bi prvaci :guz:
Pa Husic prije pola sata rekao da bi prije umro nego što bi prodao utakmicu. Kad optuzuje FKS onda je upravu, a kad vama to paše onda nije upravu?

Ne provaljuj se frajeru!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 mar 2016, 20:16

X31987 je napisao/la:Ako ima sve dokaze i valjanu priču bujrum nek nas tuzi za namjestaljku!
Covjek rece da su sve titule do sad neregularne što znaci da su Široki, Zrinjski, Borac i Zeljo takodjer osvojili uz najmjestanja. Da li ce biti demant od strane ovih klubova?
Drugo, ne vidim problem u premiranju Slobode za tekmu protiv MVO. Je li negdje piše koji se to timovi smiju premirati a koji ne? Taman da smo premirali zadnjeg i predzadnjeg naša stvar. ;)

Upravo to, svi su se oni sad uhvatili zadnje sezone i FK Sarajevo, a covjek otvoreno sviju proziva i kaze da ce ukoliko Sloboda uzme titulu ove godine to biti najcisca titula, valjda tako konta "ponistiti" ove trofejnije klubove od njih :D

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 11 mar 2016, 20:16

FrancescoTotti je napisao/la: Poenta ovoga što sam ti napisao je ta da ako FK Sarajevo nije moglo osvojit titulu bez namještanja kako svi kažete zašto je pobjedilo sve direktne konkurente za titulu, zašto su zabili najviše golova u sezoni, zašto je na kosevu bio daleko najveci broj navijaca prosle sezone??

Uredu je biti zavidan u sebi, ali to ispoljavati bez dokaza nije nikako uredu.
Pa namijestanjem zabili najvise
Et Vitez 3 ahahahah
A bilo dosta raje jer ste se lafo setali ligom
Pare sponzori pojacanja

ahhahahahaah
"Volim te Zeljo"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 mar 2016, 20:18

krmpotich je napisao/la:
A inace to kao juce bjese kad ste nas zadnji put na Kosevu uzeli, davne 1981. godine :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 20:19

Kaže poslali pritužbu savezu zato što je Husić bio ispred svlačionica, a koji će ovaj pokemon dole, jer nije bio ni on na spisku službenih lica. Ni on, ni Avdić. ;)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 mar 2016, 20:19

Sad je svima jasno zasto nikad nece biti usvojen "sejdic i finci" Jer sta bi tek ovim ciganima padalo na pamet da ih neko prizna ko narod :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:20

Ma ne smije ni Azmir ici do kraja jer zna da i njegova Sloboda nije čista po tom pitanju. ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 20:25

slika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 20:25

amazon je napisao/la:slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:27

X31987 je napisao/la:Ma ne smije ni Azmir ici do kraja jer zna da i njegova Sloboda nije čista po tom pitanju. ;)
;)

Vedran Puljić ...

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 20:28

normalno da su kupili titulu, trebalo je umiriti tana. klub koji je nastao kradjom i kao politicko kopile, normalno da jedino moze kupiti nesto. ionako nista svoje nemaju, od stadiona pa nadalje. normalno da sarajevsko kopile moze samo na takav nacin do titule.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 20:28

amazon je napisao/la:slika
:urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:30

zuhdija je napisao/la:normalno da su kupili titulu, trebalo je umiriti tana. klub koji je nastao kradjom i kao politicko kopile, normalno da jedino moze kupiti nesto. ionako nista svoje nemaju, od stadiona pa nadalje. normalno da sarajevsko kopile moze samo na takav nacin do titule.

pushii gaa zuhdijaaaa **** te otac sa tim ruznim zenskim imenom :urnebes:

Vedran Puljić ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.