Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa iskreno receno Sloboda je pomrsila planove sarajevu zrinskom sirokom
neko od njih nece u evropu
normalno da ce smetat
neko od njih nece u evropu
normalno da ce smetat
"Volim te Zeljo"
Savezu su poslali. Ako ne bude dvostrukih aršina ili će obojica biti kažnjeni, ili ni jedanmaroonGiant je napisao/la:Zasto on ne iznese dokaze, sere ko foka, moze samo molit' Boga kao i svi navijaci najnetrofejnijeg kluba da nasi jos imaju strpljenja i sazaljenja pa mu ne posalju prijavu, jer je u protivnom zavrsio sa bh fudbalom kao i sloboda sa svojim kratkotrajnim izletom u vrh..._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:
Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.
Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota 
Nad tobom sunce najljepše sja
Sutra samo pratite medije, vidjet cete da ce se pokrenuti istraga u PL BiH !
- maroonGiant
- Kontakt:
Za sta ce konkretno Dino biti kaznjen?
Samo dragi Allah zna kako su usli u PL, jos sisara nudio Dini 100k za utakmicu na Kosevu! Sve je to ista bagra, nista novo za ligu!Bihac96 je napisao/la: Kaze covjek Sloboda nikad nikad nije kupovala,nit je koga premirala![]()
![]()
![]()
![]()
@pinoglavi, sad cu i ja nazvati i reci da sam naviac Slobode. Budi siguran da je to strumfic Zeljkanov.
Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira.pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jbo te ptice u TZ znaju da su kupljene utakmice za ulazak u PL._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
Jos dok sam trenirao u Slobodi kupovalo se a et sad cistunac doso na celo...jah
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.Memara je napisao/la:Pa to su sve vasi zuti kartoni! Daj Husicu stavi utakmicu da je svi pogledamo sta krijes jeb.em te u sisu!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cuj ovog sarajlijeBolanos je napisao/la:Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira.pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramotaE moj spinoglavi
Kad nisu Zeljkanu mogli nista nakon Leotara, nece nista biti ni sutra. Bez dokaza, Husic samo laje i pravi pritisak na sudije.Rikardo je napisao/la:Sutra samo pratite medije, vidjet cete da ce se pokrenuti istraga u PL BiH !
A sto je ne bi postavilo kad je vlasnik radiosarajeva u upravi FK Zeljeznicarawobly92 je napisao/la:Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.Memara je napisao/la:Pa to su sve vasi zuti kartoni! Daj Husicu stavi utakmicu da je svi pogledamo sta krijes jeb.em te u sisu!!
Ko je mitomane kome nudio. De pogledaj snimak ponovo.Memara je napisao/la:Samo dragi Allah zna kako su usli u PL, jos sisara nudio Dini 100k za utakmicu na Kosevu! Sve je to ista bagra, nista novo za ligu!Bihac96 je napisao/la: Kaze covjek Sloboda nikad nikad nije kupovala,nit je koga premirala![]()
![]()
![]()
![]()
@pinoglavi, sad cu i ja nazvati i reci da sam naviac Slobode. Budi siguran da je to strumfic Zeljkanov.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakav god da je, miljama je ispred vas !!!pinoglavi je napisao/la:Cuj ovog sarajlijeBolanos je napisao/la:Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira.pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramotaE moj spinoglavi
![]()
Dodje na nasu temu i spominje trobojke maloumnik, svako pomisli da jr iz Sarajeva a momak iz vukojebine udaljene 6-7h voznje do Sarajeva. Zbog takvih kao ti nam i jeste glavni grad onakav kakav jeste!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
bgm po stanju na terenu za sarajevo je ovom trenutku prevelikaFrancescoTotti je napisao/la:Ma velika sloboda .... prevelika
samo valjic i co mogu balansirat da budete na nivou jer kvaliteta nemate ocito ,nazor titule nazor bodovi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- JoseeMourinho
- Kontakt:
sa ovim se slazem, ali realno niste ni vi zasluzili da se stane na vasu stranu kao ni ostatak premijer lige, jer ovo se sve znalo i na kraju sezone pa niko nista nije pricao, zeljo se par puta borio protiv sudija ali opet svi su sutili, tako da ne sumnjam ni da ce ista drugacije biti ovaj putProbisvjet je napisao/la:Problem je sto ostali cute i gutaju. Dok se svi ne suprostave lopovluku nema napretka.Convicts1988 je napisao/la:Bravo za Azmira, neka se neko napokon suprotstavio sibicarima, jasno i glasno !!
Smeta im ovako jaka Sloboda, Tuzla, i to je jasno nakon svega ovog .
ali eto bar azmirove rijeci imaju neku tezinu kada on izjavi ono sto smo svi(bar vecina) bili svjesni za zavrsetak smijesni prosle godine
100%FrancescoTotti je napisao/la: Kakav god da je, miljama je ispred vas !!!
Ne kontam sto Sisara nije postavio da javnost vidi "kradju". Puko lik i preko FKS pravi pritisak na Kup i sudije. Pametno mora se priznati.Alleenn je napisao/la:A sto je ne bi postavilo kad je vlasnik radiosarajeva u upravi FK Zeljeznicarawobly92 je napisao/la: Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovde bi trebalo ne samo fsbih i sipu ukljuciti, nego i uefu neka istrazuje i vrse pritisak na savez da se ova lakrdija kazni...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jovanmaksimovic je napisao/la:ovde bi trebalo ne samo fsbih i sipu ukljuciti, nego i uefu neka istrazuje i vrse pritisak na savez da se ova lakrdija kazni...
dobit ce te titulu al u qrcu
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.