FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

flek1950
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la flek1950 » 11 mar 2016, 19:48

Ovaj punac zamalo da i nas izje.e u Vitezu , nije odnio pare u Travnik , kad ne ispadosmo zbog punca! :-)))))) Đe punac krv ti jedem?! :-))
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 19:48

sutra kec na Vitez sigurica :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 19:51

flek1950 je napisao/la:Ovaj punac zamalo da i nas izje.e u Vitezu , nije odnio pare u Travnik , kad ne ispadosmo zbog punca! :-)))))) Đe punac krv ti jedem?! :-))
Ibrak i punac se ispalili, ne javljaju se na telefone :thumbup:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 mar 2016, 19:51

Neutralan sam sto se tice ove situacije,cak sam pomalo i na vasoj strani. Ali kako je ba jezivo i fuj ovo sto vi izdrkavate na ovog Husica,ko da je bozanstvo nekakvo..mene sramota bude kad procitam..cuj babuka nas sta bi mi bez njeg..allahu dragi,covjek ima para odmah ljudi drkaju na njega

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 19:53

4040deuce je napisao/la:Neutralan sam sto se tice ove situacije,cak sam pomalo i na vasoj strani. Ali kako je ba jezivo i fuj ovo sto vi izdrkavate na ovog Husica,ko da je bozanstvo nekakvo..mene sramota bude kad procitam..cuj babuka nas sta bi mi bez njeg..allahu dragi,covjek ima para odmah ljudi drkaju na njega
Pa logicno, da njega nema, ne bi ni bilo ove danasnje Slobode, koja je prva na tabeli, i kuca na vrata polufinala Kupa :thumbup: :bih:

EL PRESIDENTE :kralj:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 19:54

4040deuce je napisao/la:Neutralan sam sto se tice ove situacije,cak sam pomalo i na vasoj strani. Ali kako je ba jezivo i fuj ovo sto vi izdrkavate na ovog Husica,ko da je bozanstvo nekakvo..mene sramota bude kad procitam..cuj babuka nas sta bi mi bez njeg..allahu dragi,covjek ima para odmah ljudi drkaju na njega
ne mozes ti to razumjeti ..

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 mar 2016, 19:55

NYKnicks Fan je napisao/la:
Pa logicno, da njega nema, ne bi ni bilo ove danasnje Slobode, koja je prva na tabeli, i kuca na vrata polufinala Kupa :thumbup: :bih:

EL PRESIDENTE :kralj:
Pa dobro,jedno je cijeniti covjeka zbog njegovih postignuca,a drugo je ovo ljigavo izdrkavanje,ali ok haj

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 11 mar 2016, 19:55

Chinaglia je napisao/la:sutra kec na Vitez sigurica :mrgreen:
Samo ako puncu stanemo na rep :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 20:00

4040deuce je napisao/la: Pa dobro,jedno je cijeniti covjeka zbog njegovih postignuca,a drugo je ovo ljigavo izdrkavanje,ali ok haj
Ne znaš koja su njegova postignuća ovdje, nisi u toku i ne zamjeri ti niko. Pare su samo alat,veliki i bitan alat, al ono šta je uradio za grad i za klub to se cijeni i uvijek će.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 11 mar 2016, 20:05

Kad je reko da je ''ljut'' na Vugdalica sto im nije obezbjedio po buket cvjeca, oplako sam hahahahahah

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 mar 2016, 20:09

obezbijedit ćemo mi :mrgreen:
slika

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 11 mar 2016, 20:20

Morate svi biti ponosni na Husica. Od Slobode pravi giganta i sasvim je normalno da se dogadjaju ovakve stvari posto smo navikli da imamo dva tri kluba koja ubiru sve sportske plodove na razne nacine i malverzacije.

Veceras je totalno razvalio Selimovica koji je indirektno priznao da je postojala ponuda za 20 hiljada maraka. Svaka cast Azmiru

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 20:20

Ukenjao se Dino na pocetku kada je vidio Azmira. Usnice se upalile od pritiska pa crvene. A kada Babuka ejakulira on samo guta. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 20:24

blavor je napisao/la: Legendo, evo ni ja ne razumijem haj mi objasni. Polupismeni kabadahija iz Bratunca kojeg nikad niko u zivotu nije vidio na utakmici Slobode prije odjednom je najveca legenda kluba svih vremena. Jadan svak ko moze u ovom rundovu vidjeti bilo sta pozitivno osim toga da ima pare. Majke mi meni se plače kad vidim u kakvom je stanju uopšte narod koji u ovakvim likovima može sebi tražiti idole. Čovjek ne zna smislene rečenice sastavit kako treba, strašno, onaj DIno koji je obični foler pored ovoga ispade ko doktor nauka čovječe.
Polupismen? Jesil ti čuo da je čovjek sa 14 godina uzeo pušku u ruke i išao u rat il se malo i ti praviš grbav? Čovjek dvije decenije živi u Americi, progovori ti engleski s njim pa će i on tebe nazvat nepismenim. Hoćel vam uć u glavu da su djela ono što odlikuje čovjeka a nemate pojma šta je on uradio za ovaj klub i grad opet ponavljam. Samo ti plači ko ti brani. I usput plačući napusti temu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 20:28

blavor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Legendo, evo ni ja ne razumijem haj mi objasni. Polupismeni kabadahija iz Bratunca kojeg nikad niko u zivotu nije vidio na utakmici Slobode prije odjednom je najveca legenda kluba svih vremena. Jadan svak ko moze u ovom rundovu vidjeti bilo sta pozitivno osim toga da ima pare. Majke mi meni se plače kad vidim u kakvom je stanju uopšte narod koji u ovakvim likovima može sebi tražiti idole. Čovjek ne zna smislene rečenice sastavit kako treba, strašno, onaj DIno koji je obični foler pored ovoga ispade ko doktor nauka čovječe.
blavore neko te vec prijavio, a ja posao. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 mar 2016, 20:29

blavor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Legendo, evo ni ja ne razumijem haj mi objasni. Polupismeni kabadahija iz Bratunca kojeg nikad niko u zivotu nije vidio na utakmici Slobode prije odjednom je najveca legenda kluba svih vremena. Jadan svak ko moze u ovom rundovu vidjeti bilo sta pozitivno osim toga da ima pare. Majke mi meni se plače kad vidim u kakvom je stanju uopšte narod koji u ovakvim likovima može sebi tražiti idole. Čovjek ne zna smislene rečenice sastavit kako treba, strašno, onaj DIno koji je obični foler pored ovoga ispade ko doktor nauka čovječe.
Dino je ispao levat jer je priznao, potpuno ne pripremljen...

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 20:30

ahahaha a kad Azmir reče da je ljut na Vugdalića i Ibrića jer im nisu bukete cvijeća na kraju dali xexexexexexexexexex
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 20:32

Kad' reče nisam čuo Ješića da je pričao o Vedranu. Lafo ne zna direktor kluba kome trener daje izjave. Čovjek je izgorio totalno, šta mu uradi predsjednik, ne vjerujem. :lol: :lol:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 mar 2016, 20:32

staragarda je napisao/la:a
Ides li sutra ? S kim? Ima li mjesta? Ako uplatim pare na UG hocete li me izlevatiti za clansku i ove godine ko i prosle?
& $ ?

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 11 mar 2016, 20:33

Dino u vise navrata ostaje bez texta mislim da je ova tuzba glupost jer covjek ima poruke a poruke su dokaz i to dobar nema nijednog suda da ih odbaci a prije svega vjerujem u Azmirovu pricu sad bilo kako bilo nek se sami skontaju ko kome ima duzan a mi lagano sutra na utakmicu Vitez mora pasti idemo po 3 boda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 8 gostiju.