Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Alleenn
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Alleenn » 11 mar 2016, 20:27

wobly92 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Pa to su sve vasi zuti kartoni! Daj Husicu stavi utakmicu da je svi pogledamo sta krijes jeb.em te u sisu!!
Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.
A sto je ne bi postavilo kad je vlasnik radiosarajeva u upravi FK Zeljeznicara

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 20:28

Memara je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Kaze covjek Sloboda nikad nikad nije kupovala,nit je koga premirala :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo dragi Allah zna kako su usli u PL, jos sisara nudio Dini 100k za utakmicu na Kosevu! Sve je to ista bagra, nista novo za ligu!

@pinoglavi, sad cu i ja nazvati i reci da sam naviac Slobode. Budi siguran da je to strumfic Zeljkanov.
Ko je mitomane kome nudio. De pogledaj snimak ponovo. :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 20:29

pinoglavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota :rol:
Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira. :facepalm: E moj spinoglavi
Cuj ovog sarajlije :rol: :rol: Dodje na nasu temu i spominje trobojke maloumnik, svako pomisli da jr iz Sarajeva a momak iz vukojebine udaljene 6-7h voznje do Sarajeva. Zbog takvih kao ti nam i jeste glavni grad onakav kakav jeste!
Kakav god da je, miljama je ispred vas !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 20:29

FrancescoTotti je napisao/la:Ma velika sloboda .... prevelika :lol:
bgm po stanju na terenu za sarajevo je ovom trenutku prevelika
samo valjic i co mogu balansirat da budete na nivou jer kvaliteta nemate ocito ,nazor titule nazor bodovi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 mar 2016, 20:29

Probisvjet je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Bravo za Azmira, neka se neko napokon suprotstavio sibicarima, jasno i glasno !!
Smeta im ovako jaka Sloboda, Tuzla, i to je jasno nakon svega ovog .
Problem je sto ostali cute i gutaju. Dok se svi ne suprostave lopovluku nema napretka. :bih:
sa ovim se slazem, ali realno niste ni vi zasluzili da se stane na vasu stranu kao ni ostatak premijer lige, jer ovo se sve znalo i na kraju sezone pa niko nista nije pricao, zeljo se par puta borio protiv sudija ali opet svi su sutili, tako da ne sumnjam ni da ce ista drugacije biti ovaj put ;)
ali eto bar azmirove rijeci imaju neku tezinu kada on izjavi ono sto smo svi(bar vecina) bili svjesni za zavrsetak smijesni prosle godine :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 20:30

FrancescoTotti je napisao/la: Kakav god da je, miljama je ispred vas !!!
100% :rol: Maloumnik blati sve navijace Sarajeva s takvim postovima :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 20:31

Alleenn je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.
Ne kontam sto Sisara nije postavio da javnost vidi "kradju". Puko lik i preko FKS pravi pritisak na Kup i sudije. Pametno mora se priznati.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 20:32

ovde bi trebalo ne samo fsbih i sipu ukljuciti, nego i uefu neka istrazuje i vrse pritisak na savez da se ova lakrdija kazni...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:33

jovanmaksimovic je napisao/la:ovde bi trebalo ne samo fsbih i sipu ukljuciti, nego i uefu neka istrazuje i vrse pritisak na savez da se ova lakrdija kazni...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobit ce te titulu al u qrcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 20:33

pinoglavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota :rol:
Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira. :facepalm: E moj spinoglavi
Cuj ovog sarajlije :rol: :rol: Dodje na nasu temu i spominje trobojke maloumnik, svako pomisli da jr iz Sarajeva a momak iz vukojebine udaljene 6-7h voznje do Sarajeva. Zbog takvih kao ti nam i jeste glavni grad onakav kakav jeste!
Pa o mom porijeklu mozemo raspravljati alo te zanima javi se u pp da ne zamaramo ljude. Btw i to je samo dokaz koliki je Sarajevo klub u toj vukojebini nas ima dosta koji navijamo za FKS a ljudi iz Tuzle i uze okoline navijaju za sarajevske klubove. :zviz:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 20:34

pinoglavi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Kakav god da je, miljama je ispred vas !!!
100% :rol: Maloumnik blati sve navijace Sarajeva s takvim postovima :thumbup:
Govorim o gradu.

:lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 20:34

X31987 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ovde bi trebalo ne samo fsbih i sipu ukljuciti, nego i uefu neka istrazuje i vrse pritisak na savez da se ova lakrdija kazni...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobit ce te titulu al u qrcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sto se mene tice, neka bude kao 2006. u italiji, sezona bez prvaka... posteno?
FOR PAUL

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 20:34

Slazem se, i odmah tako isto poslati i Sipu da konacno i osvijetli slucaj Leotar - Zeljkan i otale titule Zeljkana, Zrinjskog, SB itd. ali prvo utakmicu Leotar.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 11 mar 2016, 20:35

Sloboda je platila Gosku i to tri puta vise vec sto je Gosk platio Velezu od Slobodine love.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 11 mar 2016, 20:35

Vala sve se mogu sloziti Azmirom, ali sudjenje je bilo sasvim okej, covjek bi reko lakrdija, al kad se bolje pogleda sve je to otprilike dobro dosudjeno, pa gleda li iko u ovoj drzavi lige petice, tu svaki vikend mozete vidjet 5 puta gore greske, to je jednostavno trenutak, mom Želji kad je ponisten cist go a time i 3 boda u Širokom uopste nisam zamjerao linijskom jer je bila teska situacija Tiago u liniji bio, nas je uvrijedila reakcija saveza na ocigled da je sudijska greska, tako je i u Tz kad covjek gleda sve je realno dosudjeno, mozda 2-3 greske s kartonima, ostalo cisto..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 20:36

Memara je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Kaze covjek Sloboda nikad nikad nije kupovala,nit je koga premirala :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo dragi Allah zna kako su usli u PL, jos sisara nudio Dini 100k za utakmicu na Kosevu! Sve je to ista bagra, nista novo za ligu!

@pinoglavi, sad cu i ja nazvati i reci da sam naviac Slobode. Budi siguran da je to strumfic Zeljkanov.
ti bgm uporan ,sta je sa tobom i tim izmiljanjem ,ko je nudio 100k dini ,gdje to ima covjece .ti pod drogama nekim gledo emisijiu .
uporan lik azmir nudio 100k dini za utakmici na kosevu covjece dragi svasta sta se nece izmlit da se odbrane ,nadji na snimku dino da kze azmire nudio si 10'0k za utakmicu na kosevu .svakve djece koje imaju bujnu mastu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 20:36

Memara je napisao/la:
Slazem se, i odmah tako isto poslati i Sipu da konacno i osvijetli slucaj Leotar - Zeljkan i otale titule Zeljkana, Zrinjskog, SB itd. ali prvo utakmicu Leotar.
bez dokaza nista... ovde postoje ocigledno pa neka se istrazuje
FOR PAUL

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 11 mar 2016, 20:36

Memara je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.
Ne kontam sto Sisara nije postavio da javnost vidi "kradju". Puko lik i preko FKS pravi pritisak na Kup i sudije. Pametno mora se priznati.
Ma ne bi me nista cudilo... Ako je Emir Aletic uredjivao ovo sve onda ne ocekuj da ce ikad to izaci na vidjelo jer je veliki navijac malenih sa brda

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 20:37

Koliko mozes biti glup da branis lopova Ibrakovica i Selimovica.
Gledaj papka kako slavi kupljenu titulu, a malo je falilo na derbiju da ih karamo ..

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 20:37

jovanmaksimovic je napisao/la:
Memara je napisao/la:
bez dokaza nista... ovde postoje ocigledno pa neka se istrazuje

prelijep dokaz na yt ima :D
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.