BLAGO TEBI MOJ PREDSJEDNIČE HUSIĆU.NEOVISAN, SLOBODAN ČOVJEK.KAKO JE TEBI LAKO GOVORITI ISTINU.
Husić: "Svi znamo kako je Sarajevo osvojilo titulu".
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Patiku*Aerials je napisao/la:u utorak sve Fukare koje planiraju da idu, po jednu ružu nek' ponesu na gostovanje
KraljiceAerials je napisao/la:u utorak sve Fukare koje planiraju da idu, po jednu ružu nek' ponesu na gostovanje
Zipa iza ovog zalizanka i onog tamo celavcaSOLINA je napisao/la:
odlicno, hvala drug, nadam se da će biti mjesta i za nas koji nismo uspjeli danas da se prijavimo najvise zbog radnog vremena. Ima nas koji radimo i iza 4 sataemirzlaTu je napisao/la:@Mortus,nije problem za ujutro.Ako se zadnji bus ne popuni do kraja,prijave ce se primat na licu mjesta
Bit ce tesko, teza utakmica nego ona protiv Borca. Ja bi bio zadovoljan sa jednim bodom uz pobjedu protiv selje na Tusnju.krmpotich je napisao/la:Sutra mi mozemo tesko do pobjede. Vitez kako vidim nije izgubio zadnjih 8 mečeva. Pojaki su, pogotovo na svom terenu. U prva 2 kola 4 boda. Dosta smo potrošeni i mislim da ce Zrinjski uzeti Celika u Zenici i eto belaja. Nadam se da se varam, ali bice gutavo i to ne malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.