NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Novi golman na Piroti je Željko Kuzmić . Napokon da ima neko i za Adisovo mjesto. Čelik u krizi, strajk, nikog nisu doveli, ako sad ne oborimo tradiciju staru 12 godina necemo nikad..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jos 2 dana.
"Nogometaši Čelika tako će u subotu protiv Travnika nastupiti bez kartoniranog Salčinovića, te suspendovanih Bajraktarevića, Selimovića i Kazazića."
Mi idemo u fullu, premije spremne, igraci zdravi, sve osim poraza je super! Haajmoooo!
"Nogometaši Čelika tako će u subotu protiv Travnika nastupiti bez kartoniranog Salčinovića, te suspendovanih Bajraktarevića, Selimovića i Kazazića."
Mi idemo u fullu, premije spremne, igraci zdravi, sve osim poraza je super! Haajmoooo!
-
Matemotika
- Kontakt:
Zna li ko hoće li sutra bit kakav organizovan dolazak iz Travnika da se ja mogu u Zenici priključit il će se raja razbacat po tribinama? Ne treba Čelika potcjeniti pogotovo što se raja malo podigla za ove proteste. Sve osim poraza je uspjeh.
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nece. To sve stoji sto si napisao, dovoljno govori to da 12 godina nismo dobili Celik u Zenici ali isto tako se zna da tamo uvijek dobro igramo, nadam se da ce tako i sutra biti.Matemotika je napisao/la:Zna li ko hoće li sutra bit kakav organizovan dolazak iz Travnika da se ja mogu u Zenici priključit il će se raja razbacat po tribinama? Ne treba Čelika potcjeniti pogotovo što se raja malo podigla za ove proteste. Sve osim poraza je uspjeh.
NAPRED TRAVNIK
Samo Travnik ljubav je nasa!
- SamoTravnik
- Kontakt:
evo ga 0 - 1 kouadio hajmo izdrzat jos 20 min
-
Matemotika
- Kontakt:
Dobro smo prošli. Ovaj bod nam puno znači za samopouzdanje i vjeru u uspjeh. Sljedeće kolo Rudar mora pasti. Sve osim pobjede je katastrofa. Dosta naše raje bilo.
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
Jel bila gerila 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Matemotika
- Kontakt:
Bio sam ja. To je dovoljno. Ovo je jedina utakmica na koju ne moram putovat. Pozdrav od vjernog Gerilca iz Zenice
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nisi bio sam, bilo nas je jos.Matemotika je napisao/la:Bio sam ja. To je dovoljno. Ovo je jedina utakmica na koju ne moram putovat. Pozdrav od vjernog Gerilca iz Zenice
NAPRED TRAVNIK
Sad kuci sa Rudarom..
-
slobodnjak
- Kontakt:
11 kola do kraja 8 bodova zaostatka.Puno jbg sto jest jest...
- SamoTravnik
- Kontakt:
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kapiten fula pental u 88min koji nam je znacio siguran opstanak. Nema veze, idemo dalje.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Čivić više nije naš igrač. Kako stvari stoje ide u N. Travnik.
-
Matemotika
- Kontakt:
Ljudi protiv Slavije je idealna prilika da "odradimo" gostovanje. Svi su se sad fokusirali na Slobodu i Sarajevo. Ovo sad odradit. Sad ili nikad
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ako jos ima ikakve sanse ovo se mora dobiti.I navijati za Slobodu u Vitezu sutra.Onda ganjati Borca kod kuce.U Lukavici nece biti nogometa nego oranica...Bice to tesko strasno tesko....Onaj penal je neoprostiv bojim se....Matemotika je napisao/la:Ljudi protiv Slavije je idealna prilika da "odradimo" gostovanje. Svi su se sad fokusirali na Slobodu i Sarajevo. Ovo sad odradit. Sad ili nikad
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
I ako izgubimo nije kraj.
Bod bi bio extra ali nama su domace presudne.
Ljudi juce sam bio na stadionu nesto poslom i odmah da vam kazem da teren uopste ne izgleda lose kada se uzme u obzir da kisa pada 3-4 dana neprekidno pa da je Vembli nebi izdrzao ali eto tako se stanje bilo na jucerasnji dan...covjek sto odrzava stadion kaze da od utakmice sa Olimpikom niko nije igrao na njemu jer bas hoce da ga drze u relativno dobrom stanju da se neko nebi zalio na teren...slobodnjak je napisao/la:Ako jos ima ikakve sanse ovo se mora dobiti.I navijati za Slobodu u Vitezu sutra.Onda ganjati Borca kod kuce.U Lukavici nece biti nogometa nego oranica...Bice to tesko strasno tesko....Onaj penal je neoprostiv bojim se....Matemotika je napisao/la:Ljudi protiv Slavije je idealna prilika da "odradimo" gostovanje. Svi su se sad fokusirali na Slobodu i Sarajevo. Ovo sad odradit. Sad ili nikad
NAPRED TRAVNIK
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ne znam gledao sam raspored Viteza i Mladosti.I Olimpik igra i Borac.Kako god skontam treba negdje uzeti na strani bar 4 boda da bi se cemu nadali.SamoTravnik je napisao/la:I ako izgubimo nije kraj.Bod bi bio extra ali nama su domace presudne.
Vidis sta se radi kraj je sezone nece ni drugi sjediti skrstenih ruku...
Sutra bi bilo vazno ne izgubiti.Kad pogledas to je mozda i najveca sansa da se uzme nesto na strani od gostovanja do kraja.
Sto se terena u Lukavici tice mozda je i čuvan ali problem je sto taj teren pukne poslije 20 min i pretvori se u kaljugu...Ajde vidicemo....
Kakva je situacija kod vas, jeste se pozdravili sa ligom ili se i dalje koprcate ko i mi?
Red bi bio da nam sad vratite za ono sto smo vas ostavili u ligi prije dve-tri sezone.
Red bi bio da nam sad vratite za ono sto smo vas ostavili u ligi prije dve-tri sezone.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.