Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nikad niko u Premijer ligi neće spremiti tužbu jedan na drugog za ozbiljne stvari. Ko god je u fudbalu, i oko naših klubova zna šta se i kako se tamo radi, i svako svakoga zna o njegovim prljavim poslovima. Zato ako krene jedan da tuži, krenuće talas i svi će na kraju funkcioneri biti tuženi.
Naravno, to bi bilo idelano za nas koji žele da se rješe šljama u našem fudbalu, ali neće se dogoditi, osim ako ne dođe neko sa strane i to lagano odradi sa dokazima.
Naravno, to bi bilo idelano za nas koji žele da se rješe šljama u našem fudbalu, ali neće se dogoditi, osim ako ne dođe neko sa strane i to lagano odradi sa dokazima.
- muhamed121
- Kontakt:
Kako ja shvati ovdje Ibrakovic sve nategnuo i jednog i drugog a najvise prasine se diglo izmedju Slobode i Sarajeva i Fukara,Hordi sve u svemu navijaci ispaštaju i najvise se izmedju njih digla prasina
-
samozeljo1987
- Kontakt:
kako svi prahnu u smijeh kad padne mikrofon hahahaamazon je napisao/la:Koliko mozes biti glup da branis lopova Ibrakovica i Selimovica.
Gledaj papka kako slavi kupljenu titulu, a malo je falilo na derbiju da ih karamo ..
koja je ovo seljačina yebo sve svoje
Neka neko objasni sisatom neandertalcu da ne može na Rusiju.
Das Ist Walter
Niste jos Rusija, tek je -6. Mada do kraja sezone bi mogli otici na sibirske minuse.miden je napisao/la:Neka neko objasni sisatom neandertalcu da ne može na Rusiju.
Nad tobom sunce najljepše sja
ty
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 13 jun 2018, 14:05, ukupno mijenjano 3 puta.
- amazon
- Kontakt:
Ako ti je Dino Rusija u ozbiljnim si problemima. Seljacina obicna, Dinokio

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
Sloboda je jedini klub uz Sarajevo kaja ima ulagaca(priliv novca u velikim kolicinama) i koce mu znati sta su oni sve dogovarali.... mi nemamo za vode, Čelik u qurcu kao i Borac, Velez da ne spominjem.. jedino je upitno sta su kontali s Hercegovcima.wobly92 je napisao/la:Bez uvrede drug al to je najgluplja teorija do sad. A bilo ih je puno.propuh je napisao/la:Cini mi se da je ove sezone bio interni dogovor da Sloboda uzme neki trofej, tj. pite jedan a Tuzlaci drugi. Medjutim izjalovilo im se pa puca tikva kad je Husic vidio da su ovi trznuli na kup, a titula im je klimava... dok Sarajevo ima 1% sanse za titulu i nada se kupu.
Izgleda kao teorija zavjere i da su oni zaboravili da se tu ponesto pitaju Zeljo i Hercegovci, ali ono sto je ocigledno tikva je pukla i dosao je kraj lizanju
ps. pare nisu problem, para nema![]()
Zna se ko svake godine MORA bit u vrhu a Sloboda se tu umiješala neplanski to svako vidi, zbog toga i sve ovo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- amazon
- Kontakt:
Ovo da je normalna drzava vec bi svi odavno bili uhapseni a iz prdekane rijesavali svoje talove. Ovako ostaje samo cirkus za navijace.aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
A vama su vaše isto normalne?JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
Das Ist Walter
Teške su to stvari, mora se priznat. Ja mogu sad reć da bih teška srca priznao kad bi se ovako za Slobodu otkrilo ovako nešto, al ako bi došlo do tog, možda bih i ja izbjegavao i okretao teme i tražio neke rupice u čitavoj priči.JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
@memara Ne vjerujem da bi to Čelik uradio, ne zbog nekog bratskog odnosa sa nama već zbog toga što i njima još uvijek trebaju bodovi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Recu ti samo Krupa, Kup BiH.propuh je napisao/la: Sloboda je jedini klub uz Sarajevo kaja ima ulagaca(priliv novca u velikim kolicinama) i koce mu znati sta su oni sve dogovarali.... mi nemamo za vode, Čelik u qurcu kao i Borac, Velez da ne spominjem.. jedino je upitno sta su kontali s Hercegovcima.
- amazon
- Kontakt:
Koje nase stvari? Sto smo osvojili titulu 3 kola pred kraj i bjezali 15 bodova, a onda iz kafane otisli igrati u Trebinje?miden je napisao/la:A vama su vaše isto normalne?JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
Jos je cudnije da su Zeljo, Zrinjski i Siroki u kolima prije Viteza osvojili skupa jedan bod protiv nas a eto nasa pobjeda nad Vitezom sto kazes cudo i namjestaljka. Dodaj i Slobodu i Olimpik kao jake timove znaci ukupno pet tekmi osvojen jedan bod protiv nas SVI ZAJEDNO.aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 11 mar 2016, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
koje nase? neko izaso ovako javno i popiso direktora i klub?miden je napisao/la:A vama su vaše isto normalne?JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
fino pitam, ako ko hoce normalno da odgovori neka ako ne ne mora odma spinovat
ma mislim jasno je i meni jbg ono brani kako znas i umijes, ali cisto logicki i ljudski zanima me da li im je ovo normalnowobly92 je napisao/la:Teške su to stvari, mora se priznat. Ja mogu sad reć da bih teška srca priznao kad bi se ovako za Slobodu otkrilo ovako nešto, al ako bi došlo do tog, možda bih i ja izbjegavao i okretao teme i tražio neke rupice u čitavoj priči.JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
@memara Ne vjerujem da bi to Čelik uradio, ne zbog nekog bratskog odnosa sa nama već zbog toga što i njima još uvijek trebaju bodovi.
- SarajlijaTM
A predpostavljam da ti nije nimalo cudno sto su se bas pred tekmu razbolili 7 igraca viteza (po doktorima na duze vrijeme),dvojica bila upitna,a odma sljedecu tekmu svi igrali???aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predpostavljam takodjer da nisi nikad ni sa livajom pricao o tome?
Nebi ovaj frajer u americi imao milione da je glup,pa ti sam zakljuci ima li dokaza. Moje licno obrazovanje i zanimanje je takvo da iz jednostavnog ponasanja ljudi u nekim situacijama mogu zakljuciti da li istinu govore,a cak i obicnom laiku je upadalo u oci kako fening cjedi casu vode i guta sline
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 11 mar 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
predaj se dinooo, izgubio si boooj
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
26 utakmica bez poraza, i onda poraz u trebinjuamazon je napisao/la:Koje nase stvari? Sto smo osvojili titulu 3 kola pred kraj i bjezali 15 bodova, a onda iz kafane otisli igrati u Trebinje?miden je napisao/la:A vama su vaše isto normalne?JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
sto niste izgubili onda sve tri do kraja, a ne samo u trebinju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.