PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
wobly92 je napisao/la:amazon je napisao/la:
još će dobiti bukete cvijeća u utorak ahahahahah
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
nek ti pusi ona koja ti dorucak sprema, a moze i meni. vjerovatno si i ti kopile kao i klub ti, nije ni cudo.X31987 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:normalno da su kupili titulu, trebalo je umiriti tana. klub koji je nastao kradjom i kao politicko kopile, normalno da jedino moze kupiti nesto. ionako nista svoje nemaju, od stadiona pa nadalje. normalno da sarajevsko kopile moze samo na takav nacin do titule.
pushii gaa zuhdijaaaa **** te otac sa tim ruznim zenskim imenom
zuhdija je napisao/la:nek ti pusi ona koja ti dorucak sprema, a moze i meni. vjerovatno si i ti kopile kao i klub ti, nije ni cudo.X31987 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:normalno da su kupili titulu, trebalo je umiriti tana. klub koji je nastao kradjom i kao politicko kopile, normalno da jedino moze kupiti nesto. ionako nista svoje nemaju, od stadiona pa nadalje. normalno da sarajevsko kopile moze samo na takav nacin do titule.
pushii gaa zuhdijaaaa **** te otac sa tim ruznim zenskim imenom
jedino ako ces karat vlastitu majku jer mi ona i sprema dorucak ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Sarajevo je jedini nas klub koji je posteno osvajao titule a tako ce biti i ove godine. Mali klubovi poput slobode nikad nece osvojiti nista u ovoj ligi.Mi smo divovi i pisamo se po vama

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
"Mi smo divovi, izvolite nam svirati penal"Rinuka je napisao/la:Sarajevo je jedini nas klub koji je posteno osvajao titule a tako ce biti i ove godine. Mali klubovi poput slobode nikad nece osvojiti nista u ovoj ligi.Mi smo divovi i pisamo se po vama![]()
koja god da je, a bice da je tvoja. ili majka ili seka. nije ni cudo sto te se stari stidi.X31987 je napisao/la:
jedino ako ces karat vlastitu majku jer mi ona i sprema dorucak ...![]()
![]()
Zna se koga zoveZodiac je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 11 mar 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
ma sramota kako god, a mediji ni blizu o ovome ne pricaju koliko bi trebali... gdje je istrazivacko novinarstvo?
Sve po potrebi. Ako vidimo da nam treba naredicemo da se sviraNKMramor je napisao/la:"Mi smo divovi, izvolite nam svirati penal"Rinuka je napisao/la:Sarajevo je jedini nas klub koji je posteno osvajao titule a tako ce biti i ove godine. Mali klubovi poput slobode nikad nece osvojiti nista u ovoj ligi.Mi smo divovi i pisamo se po vama![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Punac je idol!
Hajde što je Azmira izlevatio već imam osjećaj da je i Selimovića još više zavrn'o koji ga je poslao da preda tu lovu Azmiru. Otiš'o se punac provest, a ovu dvojicu hladno proslijedio kod Senada nakon 10 mjeseci da se krve licem u lice i onda ih još i Senad pita za tih 20 milja. Punac kralj!
Inače, previše loše je ovo za ligu ali ne da mi se objašnjavat, iskreni ljubitelji svojih klubova i fudbala kao sporta shvataju bez da im išta kažeš.
Hajde što je Azmira izlevatio već imam osjećaj da je i Selimovića još više zavrn'o koji ga je poslao da preda tu lovu Azmiru. Otiš'o se punac provest, a ovu dvojicu hladno proslijedio kod Senada nakon 10 mjeseci da se krve licem u lice i onda ih još i Senad pita za tih 20 milja. Punac kralj!
Inače, previše loše je ovo za ligu ali ne da mi se objašnjavat, iskreni ljubitelji svojih klubova i fudbala kao sporta shvataju bez da im išta kažeš.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:amazon je napisao/la:
Steelman je napisao/la:Punac je idol!
Steelman na PL prepucavanjima, ne vjerujem
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Azmir Husić "Sloboda ima Husrefa, Zebu i njegovih 17 kolega. Nemamo ljude ni u savezu ni u Sudijskoj organizaciji NFS BiH. Zato opet javno porucujem: bez pomoci sudija i saveza ove sezone nijedan klub nece biti ispred Slobode. Na zelenom terenu nam ne mozete nista a kupovinom sudija i utakmica stetite i sebi i nogometu BiH"
HVALA LIJEPO!! DOVIĐENJA I PRIJATNO

HVALA LIJEPO!! DOVIĐENJA I PRIJATNO
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Imam osjećaj da je punac sredio da Adilović fula penal u finalu kupa protiv Željezničara pa ga onda proslijedio tom istom klubu. I kod Veleža sad brato tjera inat druge lige garant zbog punca. Punac se krije iza mnogih tajni u ovoj ligi!BadrHari je napisao/la:Steelman je napisao/la:Punac je idol!
Inače, previše loše je ovo za ligu ali ne da mi se objašnjavat, iskreni ljubitelji svojih klubova i fudbala kao sporta shvataju bez da im išta kažeš.![]()
Steelman na PL prepucavanjima, ne vjerujem
E moj BadrHari ostavio sam ovdje komentar više što je žalosno sve ovo, ono misliš da su ljudi poput Selimovića, Husića neke vodilje da liga izađe iz blata, a onda padaju na ovim glupostima. Ovakve stvari tjeraju i ono malo raje na stadionima. I onda najpametnije ostavit komentar na prepucavanjima gdje nema potrebe palamudit. Dosta od mene ovdje, vraćam se u jazbinu naših tema odnosno tamo gdje nam se oči cakle na pomisao "koliko je nama dobro". Ipak, ponosno guramo iskrenu priču pa vidjet ćemo na šta će izaći. Živio!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- Probisvjet
- Kontakt:
Cudi me da Dino fening ne upta Azmira sto ne vrati patike?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Barem zayebancija nije zakazala u svemu ovomejoker90 je napisao/la:amazon je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.