Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Tamann mislis krenut ce kad oni Itachi story puste 
Re: RE: Re: Anime, manga
Auuu bruda ljubomoran sam sto jos ne znas sta ce se zbivatiBaboon je napisao/la:Imam pitanje za one koji su gledali Code Geass,naime završio sam prvu sezonu (R1) i krenem gledati drugu (R2),ali ima rupa u radnji,tj. nema nastavka na završetak prve sezone.Hvala
Hahaha pa ne vjerujem to za Naruta, javite kad zavrse filleri, da nastavim gledati. Iako moram priznat da sam vec zaboravio malo zbivanja
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: Anime, manga
Profesor je napisao/la:Auuu bruda ljubomoran sam sto jos ne znas sta ce se zbivatiBaboon je napisao/la:Imam pitanje za one koji su gledali Code Geass,naime završio sam prvu sezonu (R1) i krenem gledati drugu (R2),ali ima rupa u radnji,tj. nema nastavka na završetak prve sezone.Hvalaodlican anime.
Hahaha pa ne vjerujem to za Naruta, javite kad zavrse filleri, da nastavim gledati. Iako moram priznat da sam vec zaboravio malo zbivanja

-
BordoArmy88
- Kontakt:

U potpunosti tačno, samo oplakah na posljednja 3 i bakemonogatari jer su perfektno opisani!
Većinu nisam gledao,ali ne bih se baš složio za Titane,meni su oni vrh 
it's football day
U subotu izlaze nove 4 epizode Digimona. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Koliko će biti tih epizoda ukupno? I nekako mi je bezze što su tako odlučili, bolje da su to na par filmova podijelili, kao Kara no Kyoukai (koji trenutno gledam i OTKIDA, onaj UFOTABLE najjači studioMaestro^^ je napisao/la:U subotu izlaze nove 4 epizode Digimona.
Vjerovatno još 4 epizode na ljeto i to je to.BordoArmy88 je napisao/la:Koliko će biti tih epizoda ukupno? I nekako mi je bezze što su tako odlučili, bolje da su to na par filmova podijelili, kao Kara no Kyoukai (koji trenutno gledam i OTKIDA, onaj UFOTABLE najjači studioMaestro^^ je napisao/la:U subotu izlaze nove 4 epizode Digimona.) ili sl.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Završio sam Code Geass,super,super
Super anime,uživancija 2 sezone.
Sad treba dočekati Titane drugu sezonu
Ima li ko kakvu preporuku za neki samuraj anime u tom fazonu? Samo da nije Afro samuraj pošto sam to gledao i da nema 500 epizoda...znači nešto od sezonu,dvije (50ak epiz max) ?
Sad treba dočekati Titane drugu sezonu
it's football day
Umro je.
Od "samurai" animea pogledaj Rurouni Kenshin koji ne samo da je najbolji samurai anime vec generalno jedan od boljih u industriji.
Od "samurai" animea pogledaj Rurouni Kenshin koji ne samo da je najbolji samurai anime vec generalno jedan od boljih u industriji.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://myanimelist.net/anime/205/Samurai_ChamplooBaboon je napisao/la:Završio sam Code Geass,super,super
Super anime,uživancija 2 sezone.
Sad treba dočekati Titane drugu sezonuIma li ko kakvu preporuku za neki samuraj anime u tom fazonu? Samo da nije Afro samuraj pošto sam to gledao i da nema 500 epizoda...znači nešto od sezonu,dvije (50ak epiz max) ?
Samo da javim da su izašle nove epizode Digimona. Uživajmo. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Najavljeno je 6 dijelova po 4 epizode. Prva 3 se zovu "Reunion", "Determination" i "Confession". Ovaj treci dio izlazi na ljeto.Maestro^^ je napisao/la:Vjerovatno još 4 epizode na ljeto i to je to.BordoArmy88 je napisao/la:Koliko će biti tih epizoda ukupno? I nekako mi je bezze što su tako odlučili, bolje da su to na par filmova podijelili, kao Kara no Kyoukai (koji trenutno gledam i OTKIDA, onaj UFOTABLE najjači studioMaestro^^ je napisao/la:U subotu izlaze nove 4 epizode Digimona.) ili sl.
U Japanu se ovi dijelovi i prikazuju kao filmovi, ali samo u Japanu, u ostatku svijeta kao epizode
#miasanmia
Kako stvari stoje , nastavit ce se Hunter x Hunter manga. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AjsKjub je napisao/la:Umro je.
Spominjao sam taj anime par stranica prije msm
Pregledao ga nedavno, fenomenalan, krasan stari anime sa elementima svega, i komedije i trilera, borbe, romanse svega, na početku se malo cini da su epizode ono ko tipa filleri ali od 29 ep pa nadalje postaje prelegendarno, naravno i do 29 ep. su odlične epizode ali poslije je
I preporuka za one koji zeke gledati neki dobar kraci anime, Darker Than Black i Project ARMS su fantastični animei
Počeo sam gledati ovaj Samurai Champloo jer ga ima na anime srbija,a ovaj Rurouni nema,inače preferiram naše titlove,a ako nema tad obavezno japanski jezik i engleski titlovi,ne volim nikako gledati engleske sinhronizacije.AA23 je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:Umro je.
Spominjao sam taj anime par stranica prije msm![]()
Pregledao ga nedavno, fenomenalan, krasan stari anime sa elementima svega, i komedije i trilera, borbe, romanse svega, na početku se malo cini da su epizode ono ko tipa filleri ali od 29 ep pa nadalje postaje prelegendarno, naravno i do 29 ep. su odlične epizode ali poslije je![]()
I preporuka za one koji zeke gledati neki dobar kraci anime, Darker Than Black i Project ARMS su fantastični animei
Ali pošto vidim da ga svi hvale,moraću ga pogledati.
Zabilježio sam ova dva što si predložio,sad imam dosta materijala...samo vremena treba
it's football day
Ja sam došao do 15 epizode i jako sam zadovoljan,radnja je malo sporije išla,ali sad se zakuhava sve više...meni je odličan do sad,tako da pogledaj,ima samo 24 epizode tako da nećeš puno izgubiti ako ti ne bude pasao 
it's football day
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MrPink, soxx i 15 gostiju.