Dino je nesvjesno priznao za 20k, da su bili u sudnici izgubio bi zbog toga, a nije to toliko ni vazno, upravu je Senad sa svojom zadnjom recenicom. Svi namjestaju nije to samo slucaj kod nas, pa to radi i fifa i uefa.. Mene nesto drugo boli i zelim da vam uputim kritiku.aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
Nakon svih ovih scena najveci poraz su odnjeli novinari, jako ne objektivno i ne profesionalno bez savjesti i odgovornosti....sve ovo je trebalo biti u drugom planu a akcenat stavljen na trenutak kada je napravljen incident koji je direktno ugrozio zivote ljudi. To sto nema tesko povredeni ili ne daj Boze smrtni posljedica je samo puka slucajnost...niste pozvali na odgovornost ni MUP ni organizatora utakmice. Sutnjom i spinovanjem direktno posticete na naselje i opravdavate ovakve dogadjaje. Pogresno obrazujete javnost a narocito mladu populaciju, koja nije sazrila i izradila karakter, sve poslije sto se desi je kasno. Pisem vam kao otac a ne kao navijac.