Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fridzon 7,5 manje
M.Bjelica 7,5 manje
M.Bjelica 7,5 manje
- OnaJeBomba
- Kontakt:
4040deuce je napisao/la:admir12345 je napisao/la:Upravu si deuce,povlacim se eto sa ovom foruma zadnji post je ovo bio![]()
![]()
Ovo je jos jedan od tvojih pokusaja da ostali forumasi napisu: ma pusti ti ba njega admire daj ti nama objavi tiket,nemoj ici admire
![]()
![]()
ma nece ga niko zadrzavat vjeruj mi moze slobodno otici jer lik nista zivo ne moze pogoditi..

St. Pauli 1
Monako 1
Juventus 1
Rangers 1
D. Dresden x2
Nirnberg x2
Kvota oko 10
Monako 1
Juventus 1
Rangers 1
D. Dresden x2
Nirnberg x2
Kvota oko 10

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
De Graafshap- Roda 3+
Piast- Podbeskidzie 1
Hertha- Schalke odg
Monaco- Reims odg
Juventus- Sassuolo 3+
Koef.: 22
Piast- Podbeskidzie 1
Hertha- Schalke odg
Monaco- Reims odg
Juventus- Sassuolo 3+
Koef.: 22
E kad se sjetim prije 3-4 god. nisi ni trepnuo doslo bi GG3+ u nizozemaca, sad poceli i oni odbranu igrati sta li ili mute sa kladarama...slavenp je napisao/la:GG3+
Sretno ti, ja cekam Rodu gol valjda ce doci !

slavenp je napisao/la:GG3+

Od 23. nisu mogli dati gol + telstar imao igraca vise od 61.

Strasno, Roda penal masi, sreca potkovao ih !slavenp je napisao/la:slavenp je napisao/la:GG3+
Od 23. nisu mogli dati gol + telstar imao igraca vise od 61.![]()
![]()

adis30 je napisao/la:Fridzon 7,5 manje
M.Bjelica 7,5 manje

Za sutra jedna tekma dok kvote nisu pale
Teramo - Carrarese 1 2,05
Gosti nemaju za kifle,proglasili stecaj bice izbaceni u seriu D
Ogromna ponuda pa da probam jedan tiket

Večeras ponuda u nba gori..
Oladipo 17,5 VIŠE
Rondo 11,5 VIŠE
Wall 19,5 VIŠE
Ovo sam još jutros uplatio jer sam imao filing da će barkat granice. Adis je već objasnio prva dva para, ja sam još dodao Zidinu jer od njega očekujem da predvodi Wizardse protiv Utah-e. Beal je out, Gortat ima puno teži matchup dok Wall ide na Gaywarda.
Davis 25,5 VIŠE
Colinson 15,5 VIŠE
Holiday 20,5 VIŠE
Pelikani KP2
Davis i društvo gostuju kod Mempfisa kod kojeg je trenutno bolnica. Mislim da gosti mogu do pobjede večeras zbog izostanaka domaćina. Obrvi je danas rođendan, očekujem od njega dobru partiju kao i od Holideja koji su najveci potrošači lopti u ekipi. Imaju povoljne matchupe, očekujem ih u overu. Cole je out, tako da sve miriše na over. Colinson zbog izostanka Rođe i Bena. Trebao bi provest dosta vremena na terenu, i očekuje se tekma sa dosta poena. Jedino povrede i ciglaneri mogu upropastit noć.
Miami KP2
Dragič 16,5 VIŠE
Gasol 17,5 VIŠE
Curry 29,5 VIŠE
Butler i Rose OUT, tako da većina napada će ići preko Gasola večeras. Gasol je stari lisac i trebao bi prebacit ovu granicu uz neki pristojan šut. Uz izostanak Ruže i Butlera mislim da je Miami dosta bliže pobjedi večeras. Wade je GTD, pa sam se odlučio za Dragiča. Curry vs Lilard, očekujem neki payback za prošli sex u gostima, sve ispod 40 bi bilo razočaravajuće.
Ima još dobri pikova, ali ovo mi se najviše sviđa.
Imam dobar filing za večeras

Oladipo 17,5 VIŠE
Rondo 11,5 VIŠE
Wall 19,5 VIŠE
Ovo sam još jutros uplatio jer sam imao filing da će barkat granice. Adis je već objasnio prva dva para, ja sam još dodao Zidinu jer od njega očekujem da predvodi Wizardse protiv Utah-e. Beal je out, Gortat ima puno teži matchup dok Wall ide na Gaywarda.
Davis 25,5 VIŠE
Colinson 15,5 VIŠE
Holiday 20,5 VIŠE
Pelikani KP2
Davis i društvo gostuju kod Mempfisa kod kojeg je trenutno bolnica. Mislim da gosti mogu do pobjede večeras zbog izostanaka domaćina. Obrvi je danas rođendan, očekujem od njega dobru partiju kao i od Holideja koji su najveci potrošači lopti u ekipi. Imaju povoljne matchupe, očekujem ih u overu. Cole je out, tako da sve miriše na over. Colinson zbog izostanka Rođe i Bena. Trebao bi provest dosta vremena na terenu, i očekuje se tekma sa dosta poena. Jedino povrede i ciglaneri mogu upropastit noć.

Miami KP2
Dragič 16,5 VIŠE
Gasol 17,5 VIŠE
Curry 29,5 VIŠE
Butler i Rose OUT, tako da većina napada će ići preko Gasola večeras. Gasol je stari lisac i trebao bi prebacit ovu granicu uz neki pristojan šut. Uz izostanak Ruže i Butlera mislim da je Miami dosta bliže pobjedi večeras. Wade je GTD, pa sam se odlučio za Dragiča. Curry vs Lilard, očekujem neki payback za prošli sex u gostima, sve ispod 40 bi bilo razočaravajuće.

Ima još dobri pikova, ali ovo mi se najviše sviđa.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 12 mar 2016, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
poserem se na wwin i njihovo dizanje granica, na svakog ovog igraca su granice vece za 2-3 poena cc
Zeljo - Doboj Kakanj 1 1,36
Celik - Zrinjski x2 1,37
Vitez - Sloboda x2 1,34
Kvota: 2,50
Ulog: 100€
Dobitak: 250€
Celik - Zrinjski x2 1,37
Vitez - Sloboda x2 1,34
Kvota: 2,50
Ulog: 100€
Dobitak: 250€
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ako prodje, prodje...

kvota: 16,97

kvota: 16,97
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jedan par koji mi je jos neki dan zapeo za oko:
20:00 Luzern - Lugano 2 @4,80..x2 @2,00 PSK
Domacini u nekoj tezoj krizi, ne znam sto se desava s njima. Zadnjih 6 utakmica nemaju ni jednu pobjedu a zadnju protiv Lugana su igrali prije 10 dana u kupu i izgubili 2:1. Luzern je bio bolji u toj tekmi, no ipak su izgubili. Kvota na pobjedu gostiju je negdje pala cak na 4,40 a bila je preko 5 neki dan. Luzern je bolja momcad, ali ako gledamo te zadnje tekme gdje sve gube, padanje kvote na Lugano, vrijedi probati na neko iznenadenje dvojku. Nekako najsigurnija opcija bi bila Lugano daje gol @1,45.
20:00 Luzern - Lugano 2 @4,80..x2 @2,00 PSK
Domacini u nekoj tezoj krizi, ne znam sto se desava s njima. Zadnjih 6 utakmica nemaju ni jednu pobjedu a zadnju protiv Lugana su igrali prije 10 dana u kupu i izgubili 2:1. Luzern je bio bolji u toj tekmi, no ipak su izgubili. Kvota na pobjedu gostiju je negdje pala cak na 4,40 a bila je preko 5 neki dan. Luzern je bolja momcad, ali ako gledamo te zadnje tekme gdje sve gube, padanje kvote na Lugano, vrijedi probati na neko iznenadenje dvojku. Nekako najsigurnija opcija bi bila Lugano daje gol @1,45.
Raja, ostao mi jos jedan par Berdich - Del P. znam da je Del bio vani dugo i da je od skora poceo igrati.. znam da mu je tvrda podloga uvijek dobro stojala.. ne znam bili se ogradio sa 2.. inace je dobitak 55 km. Sta kazete?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Philadelphia 76ers(+9,5) - Detroit Pistons 2
K.Faried 17,5 manje
K.Faried 17,5 manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.