Nas mentalitet , do prve lose sezone i bit ce zaboravljen kao Ibisevic
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jos nisam dosao sebi Dzeko bolji od Torresa ...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- sarajlija89
- Kontakt:
dzeko je igrac svjetske klase...bezbroj puta je pokazao...
a da bi se poredio sa tim velikim napadacima mora se dokazati u velikom klubu..slazem se apsolutno...i ne sumnjam u to uopste i nadam se da ce to biti moj juventus
a da bi se poredio sa tim velikim napadacima mora se dokazati u velikom klubu..slazem se apsolutno...i ne sumnjam u to uopste i nadam se da ce to biti moj juventus
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču o Edinu Džeki. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je Hoeneß.
Ako je rekao to, onda nema šanse da ode, džabe sada raspravljati. Zna se ko mu je brat.
Ako je rekao to, onda nema šanse da ode, džabe sada raspravljati. Zna se ko mu je brat.
a kako mozemo biti sigurni da je hoeness bas to tako izjavio?Za_raju je napisao/la:Poslije ove Henesove izjave treba banovati svakog ko napise 2-3 rijeci o transferu u neki klub,dosta je vise za ovo ljeto ostavite malo i za drugo pa trece itd.
Volim te Bosno!!!
Zar je on bio u direktor i proslo ljeto ?Neutral je napisao/la:"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču o Edinu Džeki. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je Hoeneß.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- NoName
- Kontakt:
Samo se nemojte sekirati. Ja svaki dan pregovaram s nekim o nečemu i u principu je svačiji nastup isti, tako da ovakve izjave apsolutno ne trebaju da iznenade bilo koga. Dakle, sve se radi da se podigne cijena, što može potvrditi i nastavak njegovog intervjua:Neutral je napisao/la:"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču o Edinu Džeki. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je Hoeneß.
Dalje, kako će on potrošiti "Još jedno ljeto" ako on prošlog ljeta nije ni bio u Wolfsburgu (mislim da nije), tako da mi nekako postaje upitna i vjerodostojnost ovog intervjua.Novinar Kickera je upitao sportskog direktora kako će se postaviti ako se ipak pojavi kupac koji je spreman iskeširati postavljenu cifru od 40 miliona eura.
"Takvo što definitivno nećemo zanemariti. Ako se neko takav pojavi razgovarat ćemo, ali nije mi jednostavno konkretno odgovoriti na to vaše pitanje", zaključio je sportski direktor Wolfsburga.
I treće, možda najvažnije, vjerujte svom bezimenom drugu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako Dzeko ne ostvari san o odlasku u jedan veliki klub onda je Dzeko sam kriv za to.
Proslog ljeta nije trebao podpisati novi ugovor sa Wolfsburgom u kojim i stoji da moze napustiti Wolfsburg za minimalno 40 miliona eura znaci ona poznata klausula.
Nije trebao to uraditi jer onda bi puno lakse mogao napustiti Wolfsburg ovog ljeta za puno manje novca i pogotovo jer Dzeko bi rekao Wolfsburgu da zeli napustiti taj klub i onda Wolfsburg ovog ljeta nebi mogao puno uraditi da sprijeci Dzeku.
Dzeko je napravio veliki GLUPOST proslog ljeta sto je podpisao novi ugovor sa Wolfsburgom.
Proslog ljeta nije trebao podpisati novi ugovor sa Wolfsburgom u kojim i stoji da moze napustiti Wolfsburg za minimalno 40 miliona eura znaci ona poznata klausula.
Nije trebao to uraditi jer onda bi puno lakse mogao napustiti Wolfsburg ovog ljeta za puno manje novca i pogotovo jer Dzeko bi rekao Wolfsburgu da zeli napustiti taj klub i onda Wolfsburg ovog ljeta nebi mogao puno uraditi da sprijeci Dzeku.
Dzeko je napravio veliki GLUPOST proslog ljeta sto je podpisao novi ugovor sa Wolfsburgom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
samo to govori da bi privukao vecu paznju na Edina, Wolfsburg zeli $$$ i ako neko ponudi 35 -40 mill Edin pici 100% a ako ne, onda nema puno diskusije, jer Edin je vrijedan tih para..
BLUE NATION.
Neka ode u Bayern i svi sretni. 40 miliona je malo previše . Bayern je zaradio 60 miliona u Ligi prvaka, i mislim da ga neće uzeti. S tim da opet štede
Chelsea želi Bastiana Schweinsteigera, pa možda i Edina da se pojačaju sa ovim dvojcem. Sumnjam da će i jedan , a i drugi otići u Bluesa.
Edin u City, to je jedina logika po meni, s tim da ne bih volio da ode tamo . Propast će kao Santa Cruz
Jedna povreda i bye bye, zvati će ga Boško Balaban
Chelsea želi Bastiana Schweinsteigera, pa možda i Edina da se pojačaju sa ovim dvojcem. Sumnjam da će i jedan , a i drugi otići u Bluesa.
Edin u City, to je jedina logika po meni, s tim da ne bih volio da ode tamo . Propast će kao Santa Cruz
Jedna povreda i bye bye, zvati će ga Boško Balaban
Svabe se sada malo pre.seravaju sa ovim izjavama , tipa Edin moze samo sanjati i da se mora pojaviti 1 jula. Jednostavno navlace gnjev kod Dzeke bez razloga.
Mnogo puta je dokazano da kada jedan igrac zeli otici postoji milion nacina i da klub tu ne moze nista.
U najgorem slucaju Dzeko moze kulirati sledecu sezonu i uz to primati podobru platu, na kraju bih ga sami molili da ide.
Mnogo puta je dokazano da kada jedan igrac zeli otici postoji milion nacina i da klub tu ne moze nista.
U najgorem slucaju Dzeko moze kulirati sledecu sezonu i uz to primati podobru platu, na kraju bih ga sami molili da ide.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ako zeli napustit klub to se vrlo jednostavno radi. Ne pojavi se na taj njihov jadni trening, javno kaze da zeli napustit klub i zapocne prozivanje trenera i direktora ako ga ne zele pustit. Neka se ugleda na Essiena i Berbatova. A ako ce nastavit sa moronskim izjavama kako je zadovoljan u Wolfsburgu, onda neka se bori za Europa Ligu sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tacno.Cartman je napisao/la:Ako zeli napustit klub to se vrlo jednostavno radi. Ne pojavi se na taj njihov jadni trening, javno kaze da zeli napustit klub i zapocne prozivanje trenera i direktora ako ga ne zele pustit. Neka se ugleda na Essiena i Berbatova. A ako ce nastavit sa moronskim izjavama kako je zadovoljan u Wolfsburgu, onda neka se bori za Europa Ligu sljedece sezone.
Dzeko je sam glavni krivac ako ostane u Wolfsburg ali trebao bi i on biti svjestan ako sada ne ode u jedan veliki klub vjerovatno nece nikad otici, jer ce ostane u Wolfsburgu jos par godina pa onda mozda u Frankurt ili Freiburg par godina i onda u Premijer Ligu ali onu u BiH.
Dzeko neka pokaze muda Wolfsburgu i svim ostalima jer i zainteresovani klubovi nece trcati za igraca koji je zadovoljan i ako ostane u Wolfsburgu kao sto je rekao Dzeko.
Dzeko ako zna sta hoce neka to jasno i glasno pokaze, ali ne sad po svaku cijenu da zeli napustiti Wolfsburg ali ipak pokaziti vecu volju da on zeli u jedan veliki fudbalski klub nastaviti karijeru.
Dzeko ako zna sta hoce neka to jasno i glasno pokaze, ali ne sad po svaku cijenu da zeli napustiti Wolfsburg ali ipak pokaziti vecu volju da on zeli u jedan veliki fudbalski klub nastaviti karijeru.
Sta vam je Dzeko ide u Man. City,sportsport.ba prenjeo
ili ipak ide u Real,ja citao u dnevnom avazu.
...nisu mogli da te ugase!!!
- moustapha
- Kontakt:
S takvim stavom nikad ne bi dogurao do nivoa na kojem je sad. Ne pojavljivanjem na treninzima, prozivanjem trenera i ostalog rukovodstva moze steci samo status kloca. A to mu nikako ne treba.Cartman je napisao/la:Ako zeli napustit klub to se vrlo jednostavno radi. Ne pojavi se na taj njihov jadni trening, javno kaze da zeli napustit klub i zapocne prozivanje trenera i direktora ako ga ne zele pustit. Neka se ugleda na Essiena i Berbatova. A ako ce nastavit sa moronskim izjavama kako je zadovoljan u Wolfsburgu, onda neka se bori za Europa Ligu sljedece sezone.
#divovi
Eto vidis gdje je Essien doguro. Tako se to radi, nikog ne zanima kakav je on covjek, pa kakvo je djubre Zlatan pa su ga dovela tri giganta. A ako ce on bit lijep prema Wolfsburgu, onda ce i ostat tamo do kraja karijere.moustapha je napisao/la:S takvim stavom nikad ne bi dogurao do nivoa na kojem je sad. Ne pojavljivanjem na treninzima, prozivanjem trenera i ostalog rukovodstva moze steci samo status kloca. A to mu nikako ne treba.Cartman je napisao/la:Ako zeli napustit klub to se vrlo jednostavno radi. Ne pojavi se na taj njihov jadni trening, javno kaze da zeli napustit klub i zapocne prozivanje trenera i direktora ako ga ne zele pustit. Neka se ugleda na Essiena i Berbatova. A ako ce nastavit sa moronskim izjavama kako je zadovoljan u Wolfsburgu, onda neka se bori za Europa Ligu sljedece sezone.
Dzeko ako misli da predje iz Wolfsburga pod hitno mora promjeniti Menadzera. Naci dobrog poznatog menadzera. Irfanu ne bi dao ni da prodaje jaja na pijaci. Lik nije u stanju da proda najboljeg igraca Bundes Lige. Ja bi Dzeki preporucio naseg covjeka koji radi i zivi u Spaniji koji je prodao Robera Karlosa iz Real Madrida u Fener. Ne mogu da mu se sjetim imena ali covjek jako priznat i cinjen u Spaniji i u Evropi.
Dino Pasalic.leo je napisao/la:Dzeko ako misli da predje iz Wolfsburga pod hitno mora promjeniti Menadzera. Naci dobrog poznatog menadzera. Irfanu ne bi dao ni da prodaje jaja na pijaci. Lik nije u stanju da proda najboljeg igraca Bundes Lige. Ja bi Dzeki preporucio naseg covjeka koji radi i zivi u Spaniji koji je prodao Robera Karlosa iz Real Madrida u Fener. Ne mogu da mu se sjetim imena ali covjek jako priznat i cinjen u Spaniji i u Evropi.
Hvala CartmanCartman je napisao/la:Dino Pasalic.leo je napisao/la:Dzeko ako misli da predje iz Wolfsburga pod hitno mora promjeniti Menadzera. Naci dobrog poznatog menadzera. Irfanu ne bi dao ni da prodaje jaja na pijaci. Lik nije u stanju da proda najboljeg igraca Bundes Lige. Ja bi Dzeki preporucio naseg covjeka koji radi i zivi u Spaniji koji je prodao Robera Karlosa iz Real Madrida u Fener. Ne mogu da mu se sjetim imena ali covjek jako priznat i cinjen u Spaniji i u Evropi.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dino je utrapio baljica realu za 20 mil $
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hrammm1921, hurem, Kaunas, L-Train, lol89, LoveFootball1987, maroonGiant, nebeskasila, NebeskaSila96, PeppermintSA, Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 165 gostiju.