FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[/quote]
Kakvo davanja pogotovo Olimpicu. Gracic nam je svojevremeno ukrao 500.000 eura uzimajuci na kvarno Gojaka. Njih treba potopiti, istjerati iz lige i ako je moguce ugasiti.[/quote]
Ma dobro nisam ja ljubitelj Olimpika ali puno je lakse odigrat 2 ili vec sledece sezone 3 puta s njima u Sarajevu nego ici po nekim selima
Kakvo davanja pogotovo Olimpicu. Gracic nam je svojevremeno ukrao 500.000 eura uzimajuci na kvarno Gojaka. Njih treba potopiti, istjerati iz lige i ako je moguce ugasiti.[/quote]
Ma dobro nisam ja ljubitelj Olimpika ali puno je lakse odigrat 2 ili vec sledece sezone 3 puta s njima u Sarajevu nego ici po nekim selima
"Volim te Zeljo"
Kad ce Bogdanovic bit spreman?
- amazon
- Kontakt:
U maju bi trebao poceti trenirati..Orad1921 je napisao/la:Kad ce Bogdanovic bit spreman?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
U martu imamo dvije prvenstvene i jednu nebitnu kup utakmicu. Reprezentativna pauza nam dobro dolazi zbog Ace. Bice spreman za 23. kolo koje se igra pocetkom aprila cini mi se.Ljiljani87 je napisao/la:Nema ace do aprila, veliki hendikep
- plavousrcu
- Kontakt:
Blizu smo 3000 clanova. Nekako mi se cini da se euforija i sjajan rad i rezultati ne reflektuju najbolje na clanstvo. Mozemo mi mnogo bolje.
Zna li iko ima li na TV protiv Mladosti
Gdje su oni sto su bili protiv dovodjenja Bogija.
- amazon
- Kontakt:
Ne pisu na ovom forumu vise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Bogičević za sada korektno obavlja svoj dio posla. Šteta zbog Ace, ali vjerujem u Hodžurdu.
Kapitenu brz oporavak!
Kapitenu brz oporavak!
Ko je zamijenik kapitena ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- amazon
- Kontakt:
Bekric
Evo samo da vam javim direktno sa CUM-a, upravo su dovukli Tiaga, slomio je nogu. Steta!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Amca007 je napisao/la:Evo samo da vam javim direktno sa CUM-a, upravo su dovukli Tiaga, slomio je nogu. Steta!
...?
Noga mu u gipsu sad su ga na krevetu odvukli. Kazu slomio na utakmici. Toliko znam. Valjda cete znati sve uskoroDamek je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Evo samo da vaam javim direktno sa CUM-a, upravo su dovukli Tiaga, slomio je nogu. Steta!
...?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Volio bi da je tako jel de...Amca007 je napisao/la:Noga mu u gipsu sad su ga na krevetu odvukli. Kazu slomio na utakmici. Toliko znam. Valjda cete znati sve uskoroDamek je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Evo samo da vaam javim direktno sa CUM-a, upravo su dovukli Tiaga, slomio je nogu. Steta!
...?
Jedan od najboljih fudbalera Željezničara Tiago Rodrigues Faria doživio je povredu noge na današnjem treningu. Brazilski ofanzivac je na teškom terenu dobio nezgodan udarac u nogu s kojom je ranije već imao određenih problema, pa će zbog toga biti primoran pauzirati deset do petnaest dana. Također, Tiago će u tom periodu nositi langetu i neće trenirati.
Ko je sve povrijedjen sad..jbt imamo ekipu povrijedjenih igraca ?? Aco, Bogdanovic , Sadikovic , Tiago , Nedo ko se kad vraca ???
Ima Memija ima Stanic zato i jesmo dobra ekipa
Zeljeznicar! 1921 !
Steta zbog Tiaga. Pehovi nas pocinju pratiti, al dobro je pa imamo sirinu. Nece se osjetiti njegov izostanak.
- amazon
- Kontakt:
Jesu zadovoljni strajkaci koliko ima tekstova 

- plavousrcu
- Kontakt:
Zanimljivo, jako znaimljivo. Mogli bi mi na kraju titulu dobiti za proslu sezonu