PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Auu izofiro vam se ovaj nodi. Opro ga azmir pravo, vjerujem ako dođe do suda, fife ili uefe da će se na kraju dino izvinut i dat 20 milja. A ko zna možda i prije to uradi. Poludio je azmir mogo bi svašta otkrit..
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Probisvjet
- Kontakt:
A, kamata?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Nisu oni rekli 20% kakvih tu stimacina ima. Ovo je mozda 15%, tako da, nijedan a ni drugi nisu cisti..TzXHc je napisao/la:Auu izofiro vam se ovaj nodi. Opro ga azmir pravo, vjerujem ako dođe do suda, fife ili uefe da će se na kraju dino izvinut i dat 20 milja. A ko zna možda i prije to uradi. Poludio je azmir mogo bi svašta otkrit..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dino Fening poslije Face.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Grob te yebo gdje i ti nalazis klipove ovih budalaProbisvjet je napisao/la:Dino Fening poslije Face.![]()
![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Nazovem sekretaricu iz firme i kazem, trazi sve sto mi treba, imas ga medju guzove. I ona trazi, salje linkove.Cocaine je napisao/la:Grob te yebo gdje i ti nalazis klipove ovih budalaProbisvjet je napisao/la:Dino Fening poslije Face.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti likProbisvjet je napisao/la:Nazovem sekretaricu iz firme i kazem, trazi sve sto mi treba, imas ga medju guzove. I ona trazi, salje linkove.Cocaine je napisao/la:Grob te yebo gdje i ti nalazis klipove ovih budalaProbisvjet je napisao/la:Dino Fening poslije Face.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekada se pokajem, zasmrdi izmedju guzova.
![]()
tuzlanska Sloboda
Okrsaj najneuspjesnijeg sportskog kolektiva na svijetu i sarajevskog kopileta. eto slobodi prilike da nesto osvoji, makar sudjenje to bilo.
Brato ako je dobra žico bi je ja i bez klipovaProbisvjet je napisao/la:Nazovem sekretaricu iz firme i kazem, trazi sve sto mi treba, imas ga medju guzove. I ona trazi, salje linkove.Cocaine je napisao/la:Grob te yebo gdje i ti nalazis klipove ovih budalaProbisvjet je napisao/la:Dino Fening poslije Face.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.

"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
P.s. Što je Zvezda bila u Yugi,to je sada Sarajevo u BiH
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
BolesniceProbisvjet je napisao/la:Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.![]()
tuzlanska Sloboda
Haha, hoće, IRS će mu sutra na vrata pokucatsasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisu bolesnice, obavezan pregled i davanje stolice na uzorak kod Rasida (nekada bio njegov razglas na Tusnju) u domu zdravlja. Nikada udate, samo lepezanerke.zlajci je napisao/la:BolesniceProbisvjet je napisao/la:Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.![]()
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta porezna uprava BiH ima sa ekonomijom i poreznom upravom SAD.sasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
Mogu mu pretrest garazu i kucu.
Covjek nema biznis u BiH vec americi i sto bi njemu na vrata kucala nasa porezna uprava
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije bolesnik nego ste vi mladi neiskusni. Znas li sta je Dirty Sanchezzlajci je napisao/la:BolesniceProbisvjet je napisao/la:Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.![]()
jes' al' zaradi u Americi kuknjavasasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
Nema sta poreska njemu kucat, covjek privatnik i zaradjuje u SAD-u, a kako znam CZV je bila cijenjena zbog toga sto je najtrofejniji klub Yuge, al vi nazalost tu niste ni ni na drugom mjestu u BiHsasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
- Probisvjet
- Kontakt:
Vratice se Velez prijatelju, kao Sloboda, sa nekim neznanim junakom kao Azmir!Cocaine je napisao/la:Nije bolesnik nego ste vi mladi neiskusni. Znas li sta je Dirty Sanchezzlajci je napisao/la:BolesniceProbisvjet je napisao/la:Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.