Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kyrgios
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kyrgios » 11 mar 2016, 23:01

slika

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 11 mar 2016, 23:03

kyrgios je napisao/la:slika
Na Zlatiboru uziva.... :rol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2016, 23:04

@zlajci Vidi drug mi smo sa Travnikom u dobrim odnosima poslije toga bili čak smo igrali u Travniku prve domaće utakmice koliko mi se ćini.Drugo ako su oni htjeli naguziti ljude kojima smo obečali opstanak ne vidim zašto bi bili u dobrim odnosima, misli malo.Vjeruj mi da bi volio lićno da te upoznam balavac nisam a nisam rekao da ti mrziš nego ovde ovi što mnogo lijepo pišu o Sarajevu. Bilo je milion načina da se uzme titula jedan od njih je Skakić koji bi guzice dao za pare a on je sudio u Vitezu :) i bolio bi nas **** što Vitez ispada nama je bitna titula a ne da se zauzimamo da i Vitez u ligi ostaje u nemogučem scenariju ni Hičkok ga ne bi napravio kako je ovo sad ovde napisano nema rezona tu prestaje logika nastaje fantazija samo u Bosni .Eto da je sve to tako pošaljite UEFI ljudi če vam se grohotom smijati da ispadaju dva tima kojima je samo pobjeda valjala a oni odigrali X, ne konta Boga mi.
Sarajevo ljubavi moja!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 mar 2016, 23:04

znaci jos nema nijednog navijaca sarajeva na forumu koji ce priznati da su mutni ko milja sa ovim parama sto je ibrak dijelio (ne ocekujem da priznate da ste kupii titulu naravno, ali bar da ste mutili dobro krajem prosle sezone) :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 mar 2016, 23:05

TikTak je napisao/la:Salem je svaciji covjek, nije on pretjerano vezan za Sarajevo. Novci su kod njega najbitniji.
Zar nisu bifteci najbitniji :urnebes:

Kaze pric da je jednom poslije utakmice ga domacin odveo i spuca Salem 2 kile janjetine i pola tepsije baklave i zove konobara "momak daj jednu kolu, al boga ti da je dijetalna." :urnebes:

Gledam ga neki vikend u BL, uvalio se u stolicu, trojica ga iz nje izvlace na kraju tekme. :lolno:
tuzlanska Sloboda

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 23:06

sekac je napisao/la:@zlajci Vidi drug mi smo sa Travnikom u dobrim odnosima poslije toga bili čak smo igrali u Travniku prve domaće utakmice koliko mi se ćini.Drugo ako su oni htjeli naguziti ljude kojima smo obečali opstanak ne vidim zašto bi bili u dobrim odnosima, misli malo.Vjeruj mi da bi volio lićno da te upoznam balavac nisam a nisam rekao da ti mrziš nego ovde ovi što mnogo lijepo pišu o Sarajevu. Bilo je milion načina da se uzme titula jedan od njih je Skakić koji bi guzice dao za pare a on je sudio u Vitezu :) i bolio bi nas **** što Vitez ispada nama je bitna titula a ne da se zauzimamo da i Vitez u ligi ostaje u nemogučem scenariju ni Hičkok ga ne bi napravio kako je ovo sad ovde napisano nema rezona tu prestaje logika nastaje fantazija samo u Bosni .Eto da je sve to tako pošaljite UEFI ljudi če vam se grohotom smijati da ispadaju dva tima kojima je samo pobjeda valjala a oni odigrali X, ne konta Boga mi.
Mene bi bilo stid poslije svega dalje pisati bilo sta o svemu. Kupili ste titulu kako ste znali i umjeli, bez ovog papka Azmira. To ptice na grani znaju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:12

TikTak je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Salem je svaciji covjek, nije on pretjerano vezan za Sarajevo. Novci su kod njega najbitniji.

Kaze pric da je jednom poslije utakmice ga domacin odveo i spuca Salem 2 kile janjetine i pola tepsije baklave i zove konobara "momak daj jednu kolu, al boga ti da je dijetalna." :urnebes:

Gledam ga neki vikend u BL, uvalio se u stolicu, trojica ga iz nje izvlace na kraju tekme. :lolno:
Salem je gigant :bow:
Salem guta zaporak sa kosti! Kralj janadi, pilica i kinder jaja. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2016, 23:19

amazon je napisao/la:
sekac je napisao/la:@zlajci Vidi drug mi smo sa Travnikom u dobrim odnosima poslije toga bili čak smo igrali u Travniku prve domaće utakmice koliko mi se ćini.Drugo ako su oni htjeli naguziti ljude kojima smo obečali opstanak ne vidim zašto bi bili u dobrim odnosima, misli malo.Vjeruj mi da bi volio lićno da te upoznam balavac nisam a nisam rekao da ti mrziš nego ovde ovi što mnogo lijepo pišu o Sarajevu. Bilo je milion načina da se uzme titula jedan od njih je Skakić koji bi guzice dao za pare a on je sudio u Vitezu :) i bolio bi nas **** što Vitez ispada nama je bitna titula a ne da se zauzimamo da i Vitez u ligi ostaje u nemogučem scenariju ni Hičkok ga ne bi napravio kako je ovo sad ovde napisano nema rezona tu prestaje logika nastaje fantazija samo u Bosni .Eto da je sve to tako pošaljite UEFI ljudi če vam se grohotom smijati da ispadaju dva tima kojima je samo pobjeda valjala a oni odigrali X, ne konta Boga mi.
Mene bi bilo stid poslije svega dalje pisati bilo sta o svemu. Kupili ste titulu kako ste znali i umjeli, bez ovog papka Azmira. To ptice na grani znaju.
Ti češ o poštenju da imaš obraza ne bi pisao tako vas smo na Grbavici poderali kad smo uzeli titulu mogli ste vi nas na Koševu ali ne znate sad je li i to naštimano direktnog konkurenta naguziti .Zašto bi me bilo sstid ja imam svoje rezone ti živi u svojim ne brani ti niko :kafa:
Sarajevo ljubavi moja!

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 23:19

TikTak je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

Salem je gigant :bow:

u pravom smislu te riječi :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 mar 2016, 23:20

Ma moj post je bio vise informacije radi jer sam vidio da nisi upratio cijelu price.
Iskreno, ako Sloboda nije prvak meni je svejedno tko je! Dvije godine u drugoj ligi dok smo bili nisam imao pojma o Premieru. Sjecam se prve godine da sam zadnji put pogkedao tabelu kada je Borac bjezao drugom nekih 6-7 bodova i sljedeci put kad sam vidio tabelu Borac je bio 10. na tabeli ili tako nesto. Toliko koliko me drugi zanimaju.

Moja poenta je da je Sarajevo jako lose odigralo ljudsku notu sa nama. Ovo sto su pojedini mediji jucer lansirali jucer je dno dna. Ratna retorika i propaganda. I sam Dino kaze da je stadion odao pocast Vedranu (pokoj mu dusi), i to po tko zna koji put. Ovo sto je Jesic danas izjavio za Avaz neka ide svim navijacima FKS na dusu jer se lik vadi na tako nizak nacin. Kupuje vas lazima i necim sto se nije desilo. A danas sutra ce otici i smijati se "kako nalozih levate". Vjerujem da je do sada 99% navijaca FKS moglo vidjeti video skandiranja Vedranu sa Sjevera, momci iz Tz su bili prvi na njegovoj sahrani i ako javno UG Bordo prijatelji ne napadne Jesica i zatrazi izvinjenje onda izmedju nas postoje nepremostive ljudske barijere.
tuzlanska Sloboda

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 23:24

sekac je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Ti češ o poštenju da imaš obraza ne bi pisao tako vas smo na Grbavici poderali kad smo uzeli titulu mogli ste vi nas na Koševu ali ne znate sad je li i to naštimano direktnog konkurenta naguziti .Zašto bi me bilo sstid ja imam svoje rezone ti živi u svojim ne brani ti niko :kafa:
Treba li smo vas na Kosevu pobjediti gdje smo bili puno bolji i tu bi ga vi popusili sta god i kome god ste platili i mislili platiti. Glupo je samo da pravdas nesto sto se ne smije pravdati za koga god navijao. Naravno, imas svoje rezone koje postujem ali da su u normalnom i realnom domenu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2016, 23:30

@ amazon Pa zar nije tebi ovo što ovi govore oko Viteza poređenje sa nenormalnim ne znam ko je mogao da zamisli takav scenario hajde Boga ti reci jesi li ti ikad mogao tako nešto skontati da če se Mladost ili Zvijezda žrtvovati da ispadnu zbog naše titule ili da Vitez riskira opstanak da nama da pobjedu ako je ovo nezdravo razmišljanje onda ja nemam šta komentarisati.Vi ste titulu na Koševu izgubili a mogli ste a izgubili ste je i kući poraz od nas i neriješeno sa Slobodom, mutna utakmica vaša je pobjeda nad Veležom koji je pomlatio ćini mi se sve iz vrha tad i Širokog i Zrinjskog i Sarajevo i onda mu vi zavalite 4 komada usred Mostara ne znam ali nisam rekao da je namješteno nego mutna utakmica
Sarajevo ljubavi moja!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 23:36

Mozel mi neko ko nije iz Tuzle i iz sarajeva i nije navijac Slobode i sarajeva napisati kratko sta je bilo na FACE i gdje je bilo istine ? Hvala lijepo.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 mar 2016, 23:37

nisi gledao ili te interesuje nečije mišljenje sa strane? ako nisi gledao, imaš snimak na youtube-u.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 23:38

Aerials je napisao/la:nisi gledao ili te interesuje nečije mišljenje sa strane? ako nisi gledao, imaš snimak na youtube-u.
Ma gledao sam do onog cvijeca, ali me bas interesuje od ostalih vidjenje svega :mrgreen:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 23:39

sekac je napisao/la:@ amazon Pa zar nije tebi ovo što ovi govore oko Viteza poređenje sa nenormalnim ne znam ko je mogao da zamisli takav scenario hajde Boga ti reci jesi li ti ikad mogao tako nešto skontati da če se Mladost ili Zvijezda žrtvovati da ispadnu zbog naše titule ili da Vitez riskira opstanak da nama da pobjedu ako je ovo nezdravo razmišljanje onda ja nemam šta komentarisati.Vi ste titulu na Koševu izgubili a mogli ste a izgubili ste je i kući poraz od nas i neriješeno sa Slobodom, mutna utakmica vaša je pobjeda nad Veležom koji je pomlatio ćini mi se sve iz vrha tad i Širokog i Zrinjskog i Sarajevo i onda mu vi zavalite 4 komada usred Mostara ne znam ali nisam rekao da je namješteno nego mutna utakmica
Ja necu pravdati nesto sto se ne moze opravdati. Mutna je ta utakmica, moguce je da se preko Niksica nesto uradilo, ne znam, lupam, ali je moguce. Ja ti kazem da je Vitez pustio Sarajevo, jer im je vjerovatno obecano da ce sigurno ostati u ligi. Isto kao sto je vrlo lako moguce da ste vi morali ispostavati Slobodu ovu sezonu ali posto ste u gov.nima niste sigurni u evropi nikako. Zato je doslo do ovoga i do kur.cenja Dine u Tuzli..Vi ste prosle sezone MORALI osvojiti titulu jer bi bio raspad. Ipak se na kraju pokazao drugacije da iako ste osvojili titulu vi uopce ne napredujete nego ste naprotiv sve gori i gori, s jako oskudnim sastavom jer vjerovatno nema para, i pare su otisle i ulozone u pogresno a to je premiranje pola lige..Tako ja rezonujem..
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 11 mar 2016, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 23:40

Valja sve ovo pročitati. :kafa: :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2016, 23:57

amazon je napisao/la:
sekac je napisao/la:@ amazon Pa zar nije tebi ovo što ovi govore oko Viteza poređenje sa nenormalnim ne znam ko je mogao da zamisli takav scenario hajde Boga ti reci jesi li ti ikad mogao tako nešto skontati da če se Mladost ili Zvijezda žrtvovati da ispadnu zbog naše titule ili da Vitez riskira opstanak da nama da pobjedu ako je ovo nezdravo razmišljanje onda ja nemam šta komentarisati.Vi ste titulu na Koševu izgubili a mogli ste a izgubili ste je i kući poraz od nas i neriješeno sa Slobodom, mutna utakmica vaša je pobjeda nad Veležom koji je pomlatio ćini mi se sve iz vrha tad i Širokog i Zrinjskog i Sarajevo i onda mu vi zavalite 4 komada usred Mostara ne znam ali nisam rekao da je namješteno nego mutna utakmica
Ja necu pravdati nesto sto se ne moze opravdati. Mutna je ta utakmica, moguce je da se preko Niksica nesto uradilo, ne znam, lupam, ali je moguce. Ja ti kazem da je Vitez pustio Sarajevo, jer im je vjerovatno obecano da ce sigurno ostati u ligi. Isto kao sto je vrlo lako moguce da ste vi morali ispostavati Slobodu ovu sezonu ali posto ste u gov.nima niste sigurni u evropi nikako. Zato je doslo do ovoga i do kur.cenja Dine u Tuzli..Vi ste prosle sezone MORALI osvojiti titulu jer bi bio raspad. Ipak se na kraju pokazao drugacije da iako ste osvojili titulu vi uopce ne napredujete nego ste naprotiv sve gori i gori, s jako oskudnim sastavom jer vjerovatno nema para, i pare su otisle i ulozone u pogresno a to je premiranje pola lige..Tako ja rezonujem..
Vidjet češ da griješiš malo sam bolje upućen ali ne bih o tome reči češ da je navijački, nema veze u svakom slučaju sretno u nastavku .Nije se Dino ništa **** pogledaj snimak iz TZ ali neka bude da jeste ne bih o tome sutra moje Sarajevo igra važnu utakmicu a ovaj pritisak nam je bez veze stavljen na leđa.
Sarajevo ljubavi moja!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 23:58

kyrgios je napisao/la:slika
Umro hahahahhahahahhahhahahahahahah
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 00:00

PipiDugaCarapa je napisao/la:Valja sve ovo pročitati. :kafa: :lol:
Pa djes ti :kralj:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.