Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2016, 23:43

hurem je napisao/la:I ako ode na kraju sezone opet ce otici u dobar tim koji ce igrati LP, tipujem na Atletico u slucaju da ostane Simeone na klupi, ili mozda Dortmund ako ode Aubameyang...u najgorem slucaju Inter ili Milan...Liverpool :)
ovo :thumbup:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 mar 2016, 00:27

_forzamilan_ je napisao/la:Mogao bih skontati kada fanovi Rome pljuju po Džeki ali kad naši navijači BIH to rade onda to ne kontam iz više razloga. Jedan od njih je da je zadnje utakmice reprezentacije Džeko bio uvijek ponajbolji igrač tako da mi to ne ide u glavu. Valjda kad se digne hajka kud svi turci tu i mali Mujo. Ja bi volio više nego išta da Džeko sad napusti reprezentaciju kao što je to Vidić uradio Srbiji jer su ga navijači pljuvali i rekli da je namjerno fulio onaj penal protiv slovenaca pa su poslije plakali i tek onda vidjeli koliko on znači. Džeko i sa štakama je svemirski brod za sve i jednog napadača sa BIH pasošem.
Zar je to nesto cudno ? Pa mi smo takva nacija.Nista nemamo,realno zivimo u bijednoj drzavi i ono zbog cega moramo biti ponosni dodju pametnjakovici da pljuju.Dzeko kad je bio u zivotnoj formi pljuvali su ga a da ne pricam sad,samo cekaju kad ce popljuvat.Sam primjer Pjanic,kojeg zeli pola evrope,jedan od najboljih veznjaka na svijetu ali ga redovno pljuju i cekaju neke lose partije.Da ne pricam o drugim reprezentativcima.Svaki uspjeh se pljuje oni sto donose pomak u BH sport se pljuju.Navest cu Haruna Mahmutovica i ako nije tema.Covjek je ozivio BH kosarku,ozivio je do toga nivoa da smo prvaci europe u mladjim kategorijama pa ga ljudi otjera.Damir Dzumhur najveci uspjeh u povijesti BH tenisa uspio ono sto nikad niko nije ali se opet redovno pljuje.Znaci to je kod nas normalno da ne treba cudit za Dzeku,mi jednostavno nismo zasluzili bolje navikli smo se patit i treba da se patimo zbog takvih,i onda se pojedini zale sto nam je drzava takva kakva jes.Mora biti dok sami sebe preispitamo da li mi zasluzujemo nesto bolje :cry:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 mar 2016, 00:47

hurem je napisao/la:I ako ode na kraju sezone opet ce otici u dobar tim koji ce igrati LP, tipujem na Atletico u slucaju da ostane Simeone na klupi, ili mozda Dortmund ako ode Aubameyang...u najgorem slucaju Inter ili Milan...Liverpool :)
Ne znam otkud ti ova ideja za Atletico, ali u realnosti sanse za taj transfer su 0%.

Dortmund je vec realnija prica, Dzeko ima reputaciju u Njemackoj, i nadam se da ce se vratiti u Bundesligu sto prije.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 mar 2016, 01:09

Donnie Darko je napisao/la:
Ne znam otkud ti ova ideja za Atletico, ali u realnosti sanse za taj transfer su 0%.

Dortmund je vec realnija prica, Dzeko ima reputaciju u Njemackoj, i nadam se da ce se vratiti u Bundesligu sto prije.
Ma za njega je idealna Bundesliga. Nema on kvaliteta za najbolje klubove iz top3 lige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 mar 2016, 01:11

Ma sjecam se da je prije godinu dvije Simeone govorio da bi od Edina napravio napadaca svjetske klase, pa to onako spomenuh za Atletico...
Naravno da je Dortmund realnija opcija, isto kao i Inter recimo, zbog Mancinija koji je upoznat s Edinovim kvalitetima i koji napokon zele da se vrate u top 3 i LP.
Nejse, to ja onako malo...bezveze...rano je o bilo cemu govoriti.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 mar 2016, 01:12

hurem je napisao/la:

Ma sjecam se da je prije godinu dvije Simeone govorio da bi od Edina napravio napadaca svjetske klase, pa to onako spomenuh za Atletico...
Naravno da je Dortmund realnija opcija, isto kao i Inter recimo, zbog Mancinija koji je upoznat s Edinovim kvalitetima i koji napokon zele da se vrate u top 3 i LP.
Nejse, to ja onako malo...bezveze...rano je o bilo cemu govoriti.
Ako su tačna pisanja španskih medija, Atlético će za sljedeću sezonu ganjati Cavanija, tako da od te priče nema ništa. Navodno će Gabonac u Real, tako da mu se tu otvara mjesto.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 mar 2016, 04:25

Atletico Madrid gleda da uzme Cavanija.. nece sigurno Dzeku.

Zao mi je sto mu forma opada. Zna on jos uvijek zabiti al ko zna sta je problem u Romi. Neka odigra citavu sezonu pa onda..
shandrlike-tandrlike

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 12 mar 2016, 07:28

vedad ibisevic je pokazao kako 2 godine pogresnog kluba, lose forme i nervoze moze i u kasnim godinama da ispravi i vrati se na pravi golgeterski put. ne sumnjam da ce i dzeko tako nesto napraviti uskoro.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2016, 08:12

Ma podlego pritisku garant.Puno se ocekivalo.A J*** ti Italiju bjezi u Englesku ono je fudbal.Ako hoces Jos rapa Turska majka.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2016, 09:58

ne mogu reci da mi ga je zao, ipak igra za merdu :lol:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 mar 2016, 11:59

http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... eri/187241

Sta je sad ovo? Ipak, starter, iako je u clanku neki dan napisano da ce biti zakucan za klupu, ako i to... Gadi mi se sve ovo. :puke:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 mar 2016, 12:43

Ide se iz krajnosti u krajnost. Od toga da mu je vrijeme da se penzioniše, da je vrijeme da ide u Kinu do toga da će u PSG.
Podbacio je debelo ove sezone, očekivalo se mnogo više, međutim nije kraj sezone i uvjeren sam da će Džeko koliko toliko se izvući iz ovoga. Isto tako nadam se da će ostati i naredne sezone u Romi jer bi mu psihički jako teško palo da ga prodaju na ljeto znajući da je bio katastrofalan u Romi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 mar 2016, 12:52

Ma izvukao bi se on iz ove situacije vec da ga Spalletti nije premjestio na klupu u posljednje 2 tekme a nakon one fenomenalne partije protiv Palerma...da je zaigrao protiv Fiorentine i Empolija vjerujem da bi postigao makar 1 gol, a mozda i vise...jer ga je bilo hajd recimo krenulo, 3 gola u dvije utakmice...i onda opet klupa i ubijas ga iznova u pojam.
Nije Edin rekao svoju posljednju...meni samo ne ulijeva nadu cinjenica da Spalletti oduvijek preferira formaciju s laznom 9-kom, a to nikako ne ide u prilog Dzeksonu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2016, 13:22

Da su babi muda, bila bi deda. Igrao je redovno od avgusta do februara pa nista nije pokazao, pa cisto sumnjam da bi mu i taj Palermo bio prekretnica.

Problem lezi u onim novinskim navodima da ne prati Spaletijeve ideje na utakmicama, da se ne trudi dokazivati na treninzima i da je generalno digao ruke od svega, kao da mu je vise dosta. Neforma bi se mogla oprostiti, ali ovo je nesto sto je nedopustivo za bilo koga pa ne treba cuditi sto je zavrsio na klupi, pogotovo kod jednog Spaletija.
Ja ga jesam branio, ali ako je istina da se prepustio slucaju i da se uopste ne trudi vratiti u prvi tim, onda to nije za zaljenje i opravdavanje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 mar 2016, 14:18

rope11 je napisao/la:Da su babi muda, bila bi deda. Igrao je redovno od avgusta do februara pa nista nije pokazao, pa cisto sumnjam da bi mu i taj Palermo bio prekretnica.

Problem lezi u onim novinskim navodima da ne prati Spaletijeve ideje na utakmicama, da se ne trudi dokazivati na treninzima i da je generalno digao ruke od svega, kao da mu je vise dosta. Neforma bi se mogla oprostiti, ali ovo je nesto sto je nedopustivo za bilo koga pa ne treba cuditi sto je zavrsio na klupi, pogotovo kod jednog Spaletija.
Ja ga jesam branio, ali ako je istina da se prepustio slucaju i da se uopste ne trudi vratiti u prvi tim, onda to nije za zaljenje i opravdavanje.
Kakva baba, kakav deda i o cemu ti?

Ako mu je dao ponovo sansu nakon povrede/bolesti, Dzeko je to odlicno iskoristio i bio igrac utakmice. Prvo je protiv Carpia postigao gol, pa onda sledjecu protiv Palerma 2 gola i 2 asistencije i kakve veze imaju prethodne utakmice ako se momak vrtatio u golgetersku forumu?

I kakvi natpisi zabarskih novina? Dzeko da ne trenira, pa to samo udaren u glavu moze povjerovati.

Znaci nakon 2 utakmice gdje je odigrao po 90 minuta i gdje je zabio 3 gola i upisao 2 asistencije , Spalletti ga seli na klupu i daje mu 11 minuta protiv Empolija i 4 protiv Fiorentine i onda zabarska kako mu daje sansu protiv Reala. Za sta sansu dan ga yebo?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 mar 2016, 14:40

Trener Rimljana Luciano Spalletti na konferenciji za novinare pred sutrašnju utakmicu dobio je mnogo pitanja o lošoj formi bh. reprezentativca Edina Džeke. Spalletti je poručio da još uvijek vjeruje u bh. napadača i da će mu i sutra dati šansu u prvoj postavi. "Moje viđenje Džekine situacije je da će se on zalagati da dobije novu šansu sutra. On sutra mora biti motivisan, posebno nakon svega što ste napisali o njemu. Ne moram ništa više da mu kažem. Najbolji poklon koji mu mogu dati je prva postava sutra. Siguran sam da će pokazati kvalitet i da će izaći jači nakon svega", rekao je Spalletti.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/spallet ... ete/187246
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 mar 2016, 14:49

Pivopija je napisao/la:Trener Rimljana Luciano Spalletti na konferenciji za novinare pred sutrašnju utakmicu dobio je mnogo pitanja o lošoj formi bh. reprezentativca Edina Džeke. Spalletti je poručio da još uvijek vjeruje u bh. napadača i da će mu i sutra dati šansu u prvoj postavi. "Moje viđenje Džekine situacije je da će se on zalagati da dobije novu šansu sutra. On sutra mora biti motivisan, posebno nakon svega što ste napisali o njemu. Ne moram ništa više da mu kažem. Najbolji poklon koji mu mogu dati je prva postava sutra. Siguran sam da će pokazati kvalitet i da će izaći jači nakon svega", rekao je Spalletti.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/spallet ... ete/187246
Pa upravo o ovome i pisem u komentaru viz. Sto klupa nakon Carpija i Palerma kada se oduzio na najbolji moguci nacin sa 3 gola i 2 asistencije, kakve vise sanse. Ili je tip zeljan medijske paznje ili je prolupao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2016, 02:19

Spaletti ne odustaje :)

Naslovi u medijima nakon Madrida su pravo drasticni i zestoki bili sto se tice Edina. Spaletti se na konferenciji za novinare se zahvalio jer su ga tako zestoko kritikovali, jer on ne mora vise nista uraditi da ga motivise, i da ce Edin naci pravi odgovor na to.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 mar 2016, 02:48

Spaleti do kraja fer i posten covjek,svaka mu cast.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 13 mar 2016, 05:16

Fidelis je napisao/la:Spaleti do kraja fer i posten covjek,svaka mu cast.
Ne bih se bas slozio. Zasto je Dzeku poslao na klupu posle dva gola i dvije asistencije, te mu dao onda nazovi sansu protiv Reala???? Inace, Dzeko u Romi igra sjajan fudbal, mislim da nikada tako u Engleskoj nije igrao, bori se do maksimuma gori od zelje da se dokaze, u polju je fantastican. Nesreca je sto je imao nekoliko promasenih zicera a to nazalost odredjuje ucinak jednom napadacu, narocito onom koji je doveden iskljucivo radi golova.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 64 gosta.