Nije mi upalilo preko mobitela, moradoh sad zbog tebe, maksuz laptop upalitihilmo je napisao/la:Ma nema problemaRaniMraz je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije mi upalilo preko mobitela, moradoh sad zbog tebe, maksuz laptop upalitihilmo je napisao/la:Ma nema problemaRaniMraz je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo...

Totalno pade u drugi plan zbog debila sisatog, nazalost. Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Dulja i Gojko ponovo zajedno
Upravo to..A mi cekamo kad ce neko nesto ruzno reci o nama pa da odma krenemo napadatihilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Bezveze je sto iz kluba zvanicna ne napise igrace koji su otisli ma gostovanje tj grupu od 18 pa moramo ovfje naglabati!Rinuka je napisao/la:Daj boze da mi sutra uzmemo 3 boda..Nisam nimalo optimistican..Svi se bave sa ovim krkanom sa majevice, a Rudar ka da je vec pobjedjen
Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.

Pogledaj ga nekad u PAOK-u, kad bude streamova.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Allaha mi, jedva čekam Cimija da gledam, zaželio sam ga svega mi, nadam se da će dobiti bar 30 minuta
 Jos jaci i spremniji nego kad je kod nas prekucavao ligu, ne sekiram se ja za malog majstora. Sve utakmice koje sam pogledao od kako je otisao je odradio na nivou.
  Jos jaci i spremniji nego kad je kod nas prekucavao ligu, ne sekiram se ja za malog majstora. Sve utakmice koje sam pogledao od kako je otisao je odradio na nivou.Konacno!!!!!!!!!!hilmo je napisao/la:Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.
Najgore sto je nas poyebao. FujFrancescoTotti je napisao/la:
Covjek poyebo 90% drzave, ostalih 10 je punac odradio

Još i Mate s njimahilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.

Opet, valja gledat Cezara kako ne može ni jedan duel dobiti.
  Opet, valja gledat Cezara kako ne može ni jedan duel dobiti.   Šta mislite kako će napad sutra izgledati? Mislim da je najvažnije da Harba počne na desnom krilu. Ima li nekih ''insajdera'' ?
  Šta mislite kako će napad sutra izgledati? Mislim da je najvažnije da Harba počne na desnom krilu. Ima li nekih ''insajdera'' ?   Isto je važno i da Rustemović i Emerson igraju od prve i šta je sa Džemom, kad će biti spreman?
  Isto je važno i da Rustemović i Emerson igraju od prve i šta je sa Džemom, kad će biti spreman?Jel moguce da su ga se sjetili debili...MortemHz je napisao/la:Konacno!!!!!!!!!!hilmo je napisao/la:Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.