FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 22:48

Ja mislim da trebate zaboraviti pricu da ce nekome biti oduzete titula jer mi nismo evropa.Takodjer sam misljenja da ovo sto se desilo jako dobra stvar za nase ljude u klubu a onda za ostatak lige, da se ove stvari ne trebaju raditi. Ipak treba krenuti iz svoje baste, a tek onda o drugima. Pored cijelog ovog cirkusa, u drugu ruku ovo je dobro da se svima otvore oci da je vrijeme za regularniju ligu.

Sarajevo je prosle sezone moralo osvojiti titulu. Isto tako ovo oko Viteza se i tada znalo samo je trebao neko javno reci. Ima tu jos utakmica.Mi da smo njih klepili na derbiju sve bi im ovo palo u vodu. Nismo pobjedili i titula nam ne treba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 11 mar 2016, 22:51

amazon je napisao/la:Jesu zadovoljni strajkaci koliko ima tekstova :tokralju:
Tebi su ti "štrajkači" nabili toliko kompleksa da je to nevjerovatno....malo-malo pa ih spominješ.....ako se ne varam moderator je već jednom rekao da se prestane s time....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 22:53

Plavetnilo je napisao/la:
Tebi su ti "štrajkači" nabili toliko kompleksa da je to nevjerovatno....malo-malo pa ih spominješ.....ako se ne varam moderator je već jednom rekao da se prestane s time....
:kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 22:55

amazon je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:
:kafa:
kako uspjevas imati toliko nikova jarane, nisi mi odgovorio. kako uspijes da te banuju toliko puta i ponovo se registrujes?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 23:11

Ne igra se liga samo par kola, i tih par nastimanih rezultata. Meni licno ta titula ne treba, a sta su oni radili je njihova stvar. Na kraju se pokazali da su jadni i bjedni. Meni bi draze da nam priznaju titulu na koju cekamo.

Edit:Da se obratim jos jednom strajkacima koji sebe nazivaju dobrim forumagsima a to nisu vidjeli ocima. Momak s nikom AnelZ, to je pravi forumas od koje nikad neces procitati gluposti. Momak kad pise, pise konstruktivno, ne bavi se glupostima ko se kako zove i slicno. Da je takvih 15 forumasa nikad se nista ne bi desilo a aldin bi sam ispario u vidu magle jer bi se vodile konstruktivne rasprave. Svaka cast momku. Zavrsavam pricu o njima zauvijek! gud baj

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 23:46

amazon je napisao/la:Ne igra se liga samo par kola, i tih par nastimanih rezultata. Meni licno ta titula ne treba, a sta su oni radili je njihova stvar. Na kraju se pokazali da su jadni i bjedni. Meni bi draze da nam priznaju titulu na koju cekamo.

Edit:Da se obratim jos jednom strajkacima koji sebe nazivaju dobrim forumagsima a to nisu vidjeli ocima. Momak s nikom AnelZ, to je pravi forumas od koje nikad neces procitati gluposti. Momak kad pise, pise konstruktivno, ne bavi se glupostima ko se kako zove i slicno. Da je takvih 15 forumasa nikad se nista ne bi desilo a aldin bi sam ispario u vidu magle jer bi se vodile konstruktivne rasprave. Svaka cast momku. Zavrsavam pricu o njima zauvijek! gud baj
jarane ko je taj aldin ozbiljno vise?

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 12 mar 2016, 00:07

Majke mi poznajem Azmira i dodjem mu komad zeta jer teticnu sam mu ozenio
Radili smo dugo zajedno
Tip nebi mrava zgazio a i veoma je pobozan i iskren
Ne gotivim Slobodu i licno nebi volio da nesto osvoje ko bi ziv osto od njih
Druga stvar nikad u zivotu Azmira nisam cuo da psuje bilo sta i onako iznerviranog nisam vidio kao na onom snimku kad vodi borbu sa Dinom
Govori istinu i ima tu jos dosta stvari ali on se plasi to da iznese sve jer takva nam je drzava gdje posteni uvjek nakraju popuse
Ja licno znam da su mu kitari nudili lovu da zadnje kolo ne zapinju on je odbio
Ja bi volio da hoce biti vise iskrenih i postenih ljudi na celu klubova kao sto je Azmir Husic

Hvalim te boze sto si mi dao pamet i da navijam za najtrofejniji klub u BiH
Mnogi su govorili da smo mi kupovali ovo ono
Ali niko nije ovako javno u medije izasao i optuzio nas kao sto je Azmir kitice
"Volim te Zeljo"

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 12 mar 2016, 00:11

Kiticama je Azmir zadao udarac od kojeg se nece opopraviti dugo vremena.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2016, 07:11

Halo pa nama je titula oteta.2 NASA mlada najbolja igraca su rol morali igrat za repku kad smo imali glavne tekme.SA njima dvojicom klepili BI pitare.Sjetite se gola Stojceva Slaviji.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 12 mar 2016, 09:33

Bojim se da ce iz cijele price u obracunu Azmir-Dino profitirati samo - Svinjski i uzeti komotno titulu! :(

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 12 mar 2016, 10:46

Ma ko ih zasto
Treba danas dobit
I mislim tek posle gostovanja u Tuzli da ce mo znat hocemol moci nesto vise napravit u ligi
Ako ih klepimo ja kontam da mozemo onda sve do kraja dobit
"Volim te Zeljo"

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 12 mar 2016, 11:27

Biki je napisao/la:Bojim se da ce iz cijele price u obracunu Azmir-Dino profitirati samo - Svinjski i uzeti komotno titulu! :(
Ako ćemo bit realni, taj zrinjski je haos ekipa za razliku od pitara1 i pitara2.

Pitari se sastali pa na fudbal napali....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2016, 18:25

Sutra Mladost dobiti i zapuhati za vrat komsijama :opaopa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2016, 18:40

Imamo sansu za titulu :opaopa:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 19:24

Sve je toplije.Sutra pamet u glavu i preorat teren kvalitetno.
SRETNO MOMCI SUTRA.VTŽ.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 12 mar 2016, 19:27

Akobogda pobjeda sutra i onda otrest Slobodu spustit ih nazemlju i vratit im za proslu sezonu
"Volim te Zeljo"

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 12 mar 2016, 23:49

Joj kad mlatnemo Slobodu u Tuzli.... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 13 mar 2016, 00:05

SUTRA SVI NA GRBAVICU MORAMO PODRZATI NASE MOMKE

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 13 mar 2016, 00:07

Biki je napisao/la:Bojim se da ce iz cijele price u obracunu Azmir-Dino profitirati samo - Svinjski i uzeti komotno titulu! :(
Apsolutno se slazem s tobom. Toliko se krve, a na kraju ce neko treci pokupit titulu... Realno, i treba im tako :)
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 13 mar 2016, 00:47

Cules10 je napisao/la:
Apsolutno se slazem s tobom. Toliko se krve, a na kraju ce neko treci pokupit titulu... Realno, i treba im tako :)
pustite ba azmira on ovo radi iz ocaja potreban mu je pritisak na sudije u zavrsnici ,on ceka rasplet oko slobode i zanimaju ga pare od evrope i prodaja igraca i on bjezi u ameriku ,jedan covjek ne moze voditi nijedan klub u bih sve je to kratkog daha zivi bili pa vidjeli kako ce sloboda izgledati naredne godine ,olimpik je ovako isto pokusao cak i kup uzeo i stalo se jer ne moze niko bacati pare na danasnjem vremenu sam

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Cwirek, svrakino1921, ŠTA_JE i 56 gostiju.