Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisutanod1964

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:17

A cvijeće?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:18

prisutanod1964 je napisao/la:A cvijeće?
U Zlatiboru..
Opraštaam ti zlatiborskee zoreee :opaopa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2016, 00:21

Raonffa je napisao/la:Inače samo bih još dodao na Virtin post to da je Selimović kada je potvrdio da je bilo sastanka u Parku Prinčeva rekao da su se dogovarali oko organizacije utakmice Sarajevo-Sloboda da navijačima Slobode bude besplatan ulaz, premije je dakle negirao.
Da, ali kad ga je Senad pitao da li je 20.000 za zadnje kolo, kao iz topa je odgovorio "nije". Ma i Dini svaka čast, došao je da bude strijeljan jer zna da Azmir nema oraha u džepovima i da može biti opušten, pokušao je on par puta u Dodikovom stilu okrenuti priču, ali Senad je stari lisac i nije to dozvolio. Dino je pitar od glave do pete i voli svoj klub, a onaj ko je sve ovo zakuhao nije tu, to je najveća šteta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 12 mar 2016, 00:21

Selimović je pokazao još jednom kakva je picketina. **** ujeda stalno preko medija. Kad je oči u oči manji je od makova zrna. Klasični pitar, nikad im nije islo oči u oči vazda donji.
Husic je dao materijala, nesvjesno. I Slobodin ulazak u PL je postena koliko i titula od pitara. Sloboda jeste pustila pitarima na Kosevu. Ima snimak, a i Zeba je svjedok

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 mar 2016, 00:24

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Inače samo bih još dodao na Virtin post to da je Selimović kada je potvrdio da je bilo sastanka u Parku Prinčeva rekao da su se dogovarali oko organizacije utakmice Sarajevo-Sloboda da navijačima Slobode bude besplatan ulaz, premije je dakle negirao.
Da, ali kad ga je Senad pitao da li je 20.000 za zadnje kolo, kao iz topa je odgovorio "nije". Ma i Dini svaka čast, došao je da bude strijeljan jer zna da Azmir nema oraha u džepovima i da može biti opušten, pokušao je on par puta u Dodikovom stilu okrenuti priču, ali Senad je stari lisac i nije to dozvolio. Dino je pitar od glave do pete i voli svoj klub, a onaj ko je sve ovo zakuhao nije tu, to je najveća šteta.
Ma u suštini emisija je bila video materijal današnjih izjava, sve što su danas rekli u izjavama to su rekli i u emisiji, samo eto Azmir je spomenuo "Široki Brijeg, svako malo ga zvali da piju kafe" i ono što je meni uletilo u uho kada mu je Azmir rekao da ga je Dino pitao "Pošto je utakmica?" eto to su neke stvari koje danas nisu rekli za novine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:24

PipiDugaCarapa je napisao/la:
U Zlatiboru..
PUNAC SVAKA TI ČAST.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 00:27

Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma u suštini emisija je bila video materijal današnjih izjava, sve što su danas rekli u izjavama to su rekli i u emisiji, samo eto Azmir je spomenuo "Široki Brijeg, svako malo ga zvali da piju kafe" i ono što je meni uletilo u uho kada mu je Azmir rekao da ga je Dino pitao "Pošto je utakmica?" eto to su neke stvari koje danas nisu rekli za novine.
Zar nije spomenuo Siroki kao grad, a ne kao klub ? Ili debelo grijesim :eh:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:27

prisutanod1964 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
U Zlatiboru..
PUNAC SVAKA TI ČAST.
slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 mar 2016, 00:31

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Zar nije spomenuo Siroki kao grad, a ne kao klub ? Ili debelo grijesim :eh:
Moguće, mislim da je rekao "Dok smo išli za Široki Brijeg više puta su me zvali na kafu" ili je možda govorio u jednini tj da je išao za Široki, uglavnom vi ste sa Širokim prošle godine igrali početkom aprila, i nema neke logike da je u pitanju bila tekma. Možda je bilo u smislu posjete Širokom iz nekog razloga.

Ili su vas možda htjeli premirati i tada pošto je čini mi se Široki u toj fazi bio prvi vrhu tabele, tek kasnije su pali i uvezali par loših rezultata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:33

Kineski ti je za desetke.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 12 mar 2016, 00:58

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje sumnjaju da se stima. Pa ovo je BiH, ovdje je sve korumpirano. Niko nije cist i svi stimaju kad im treba, ovo nije nista novo, samo je izneseno javno.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 12 mar 2016, 01:14

Ako nista utakmica u utorak ce biti korektna po pitanju suđenja pa neka bolji prođe dalje, a ova drama ce se nastaviti sigurno !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2016, 01:24

Utakmica u utorak je utakmica svih utakmica..svega ce tu biti..ako ne bude na tv,ne mislim na onu usranu moju tv,hebi ti nas..nek makar bht prenosi,ionako im je programska sema ko racku..dobili bi na gledanosti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 mar 2016, 01:26

Danas u avazu u programu nema tekme za utorak, Željo ima već ubačen u srijedu, zar nije face trebao prenositi?

Koliko ja znam niti prošlu nisu niti ovu mojatv nema namjeru prenositi :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2016, 01:34

Jos kad se sjetim onog Savije predstavnika Slavije kada su ih pokrali na njihovom terenu sudijska trojka i tanova igracka i njegove recenice..da igras tri dana ne bih ih mogao dobit koliko sudije pomazu tanovoj igracki..

Zanimljivo tekma igrana 3 maja.. hmmm

Sto je maj mjesec toliko vezan za sva dogadjanja u vezi fk sarajevo?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 01:46

Mene samo zanima, da li nestaju oni koji Ibrakovića spomenu u negativnom kontekstu i zašto da? Vjerovatno mi slijedi ban zbog ovoga, ali helem, znat će pojedinci zašto sam ovo pitao. :kafa:

Kad mogu očekivati pomirenje zaraćenih strana? :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 mar 2016, 01:58

PipiDugaCarapa je napisao/la:Mene samo zanima, da li nestaju oni koji Ibrakovića spomenu u negativnom kontekstu i zašto da? Vjerovatno mi slijedi ban zbog ovoga, ali helem, znat će pojedinci zašto sam ovo pitao. :kafa:
Nece tu biti nista.
Niti ce Sarajevo tuziti Husica niti ce ovaj kopati dalje.
A ovim cinom jasno je pokazao i savezu i sudijama i pitarima da se sve prati i da se neboji saveza i njihovih suspenzija.
Covjek je pod suspenzijom a ne smeta mu da i dalje ulaze u klub."njegovi ljudi"ga vode,oni kojima vjeruje i to je to.
Iako smo i sami krivi za mnoge stvari puno nepravde je naneseno ovom klubu i konacno ima na celu covjeka koji ce da se zauzme za klub u pravom smislu te rjeci.
Kaze Dino tuzicemo sta mu je rekao...
Tuzi to je tvoje pravo a moje da dokazem da sam upravu....zna Dino da ovaj ima dokaze....
Pije onu vodu koda je u sahari odrastao. Pogubio se prvo negira i za sastanak i za pare pa kaze jesmo se nasli u Royal pa kakve pare...
Pa ga Senad navuce ko djevicu na **** kaze nisu pare za tu utakmicu....
Smijesan je bio.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 02:06

Nema više povlačenja, idite do kraja i jedni i drugi. Kriv je svako ko na bilo koji način, pokuša ovo zataškati, to bez daljnjeg.
Ovo su ozbiljne optuzbe, i biću posve siguran da je Dino umješan u sve ovo ukoliko povuče tuzbu isto kao što će i ovaj biti krivac ukoliko se bude trudio zataškati ovako ozbiljne stvari. Nije jednostavno osuti paljbu po ljudima, ako ne posjeduješ bilo kakve dokaze čime ćeš potkrijepiti sve izrečeno, valjda nije toliko malouman. Kao što rekoh, nema više povlačenja..
Biće zanimljivo @pastrmka, @rigotina, neutralnim i meni.. To je jedino u šta sam siguran.

PS
Pošto utaknica?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 mar 2016, 02:15

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nema više povlačenja, idite do kraja i jedni i drugi. Kriv je svako ko na bilo koji način, pokuša ovo zataškati, to bez daljnjeg.
Ovo su ozbiljne optuzbe, i biću posve siguran da je Dino umješan u sve ovo ukoliko povuče tuzbu isto kao što će i ovaj biti krivac ukoliko se bude trudio zataškati ovako ozbiljne stvari. Nije jednostavno osuti paljbu po ljudima, ako ne posjeduješ bilo kakve dokaze čime ćeš potkrijepiti sve izrečeno, valjda nije toliko malouman. Kao što rekoh, nema više povlačenja..
Biće zanimljivo @pastrmka, @rigotina, neutralnim i meni.. To je jedino u šta sam siguran.

PS
Pošto utaknica?
Dogovoricemo se. :mrgreen:
Najava revansa za utorak.
Horde dizu transparent "vi imate ajfon i on ima datum"
Fukare uzvracaju transparentom
"Dje punac **** budzet ".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2016, 02:16

eno ih, počeli su sa nekim patetičnim esejima :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []