FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba nam pobjeda u Prijedoru, samo 3 boda su bitna
Hajde Sarajevo!!
Hajde Sarajevo!!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 12 mar 2016, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bio sam na zapaducrozzer je napisao/la:Na istoku se inače nalaze sve veliki poznavaoci fudbala....fico je napisao/la:Izvini molim te, Cezar je Ronaldo. Njegove odlične partije su natjerale sve navijače da prizivaju ulazak Benke protiv Čeilka i ubacivanje istog u prvu postavu protiv slobode. A oni zvižduci Cezaru poslije izlaska iz igre protiv Čelika???VanCipelic je napisao/la:Cuj ne moze Cezar ni jedan duel dobiti, pa sta si ti gledao, pregledaj opet snimke sa utakmica, momak je sve i jedan duel dobio.
Emerson i Almir Bekic nisu uopste otputovali u Prijedor, odmara ih Jesic.
Nek nam je Bog na pomoci.
Cezar sve korektno za sada
SARAJEVO
Jesu li se Horde ogradile od pojedinaca?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ako treba, kupićemo jeBurberry46 je napisao/la:Treba nam pobjeda u Prijedoru, samo 3 boda su bitna
Hajde Sarajevo!!
Mozda sam ja pogrijesio,znam da je pristao da igra za nas,ali nisam vidio spisak...od ovih silnih briga i problema u FKS nisam imao kadaaleksandar_veliki je napisao/la:Otkud to to da je Mate s njima?zagorski je napisao/la:Još i Mate s njimahilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Dulja i Gojko ponovo zajedno![]()
A @duske nema ni medu izbjeglicama,ispalio se covjek skroz
Jesu, kazu Chip odlazi(sa ljubavi se skida)!Amca007 je napisao/la:Jesu li se Horde ogradile od pojedinaca?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Burberry46
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ako treba, kupićemo jeBurberry46 je napisao/la:Treba nam pobjeda u Prijedoru, samo 3 boda su bitna
Hajde Sarajevo!!
1946
Nisi valjda ozbiljan.Amca007 je napisao/la:Jesu li se Horde ogradile od pojedinaca?
jasta ce, jos i oni treba da sazivaju press konferencije i pravdaju seAmca007 je napisao/la:Jesu li se Horde ogradile od pojedinaca?
Pyro is not a crime !
joker90 je napisao/la:Jesu, kazu Chip odlazi(sa ljubavi se skida)!Amca007 je napisao/la:Jesu li se Horde ogradile od pojedinaca?
Sarajevo ljubavi moja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa Memara gdje ces se igrati tu igru sa hadzijom MortemomMemara je napisao/la:Vjeruj da nisam mogao cekati, kontao niko nece primjetitiMortemHz je napisao/la:Poranio si bio 2 minuteMemara je napisao/la:Ma danas pobjeda! 1-2
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra kada ga poflauta Sloboda očekujem Sisoju da traži od Viteza da mu daju 10 000 km za neku utakmicu od prošle sezone.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sram ih bilo da ti to rade.Prijedor je napisao/la:http://prijedor24h.com/2016/03/11/pogle ... -sarajevo/
Uzeli mi slike bez autorskih prava![]()
Sarajevo ljubavi moja.
Ma zezam se reko da okacim opet ako neko nije danas vidio... Kisa ne pada sve je spremno za spektakl/debaklsonpenn je napisao/la:Sram ih bilo da ti to rade.Prijedor je napisao/la:http://prijedor24h.com/2016/03/11/pogle ... -sarajevo/
? &
ciji debakl ?Prijedor je napisao/la:Ma zezam se reko da okacim opet ako neko nije danas vidio... Kisa ne pada sve je spremno za spektakl/debaklsonpenn je napisao/la:Sram ih bilo da ti to rade.Prijedor je napisao/la:http://prijedor24h.com/2016/03/11/pogle ... -sarajevo/
Pyro is not a crime !
Pa i nema ništa gore nego kada neko pokupi tuđi rad, a ne potpiše.
Ovako smo protiv Drine prošle godine 0-0 opalili , doduše to je bila teška sabotaža .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
pa nama je sutra i 0:0 debakl tako da nista nije iskljucenoPrijedor je napisao/la:Kako Jelisavac najavljuje izgleda vaš
Pyro is not a crime !