Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

bh hrvat
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 18:37

amir je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:juve želi riberija, teško će ga bavarci prodati
Ali kaze menadzer Bilala Riberya da postoji velika mogucnost da Bilal zaigra za klub iz Torina, taj isti menadzer je bio i Zinedinov menadjer a i on je igrao za veliki Juventus.
Valjalo bi kada bi dosao Ribery i Diego, uh mogu zamisliti kako bi bili jaki u napadu, napred Del Piero, Trezeguet(Amauri), a iza njiha Diego i Ribery, ma bilo bi pakleno.
riberiju je vrijeme da se makne iz bayerna, u bundesligi ce stagnirati ili ga moze zadesiti jos gore. ipak je calco jaca liga

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 feb 2009, 19:11

Ode I.... na 12 bodova prednosti, Juventus igra protiv Palerma veceras u pola devet, mislim da bi trebali pobijediti jer ipak to im je zadnja utakmica pred ligu prvaka i trebali bi vratiti samopouzdanje poslije losih rezultata.
Juve vrati se bar opet na -9, bolje je vidjeti -9 nego -11 ili -12.
SRETNO JUVENTUS
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 21:48

vodi juventus 1-0, on jedini moze parirati interu, koliko toliko

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 feb 2009, 21:53

bh hrvat je napisao/la:vodi juventus 1-0, on jedini moze parirati interu, koliko toliko
Da vodi, pogotkom Muhammeda Sisoka, igraJuve dobro, ali imaju i ovi sansi, ali Ganluigi je uvijek na pravom mijestu.
Ranieri odmara Del Piera i Amauria, radi Celzia u srijedu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 21:56

dobro igra a dobra je i atmosfera, pun stadion. ovi sa yuga su zestoki navijaci

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2009, 22:13

hahaha ipak je vrijedilo ne izac veceras :D ..kad sam vidio u najavi No.17 u prvoj postavi znao sam ja da ja kuci ostajem i vrijedilo je hahaha
TREZEGOOOOL 2-0 ehehe kako mi je drago sto se kralj vratio,a i on se raduje golu ko malo dijete hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 feb 2009, 22:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:hahaha ipak je vrijedilo ne izac veceras :D ..kad sam vidio u najavi No.17 u prvoj postavi znao sam ja da ja kuci ostajem i vrijedilo je hahaha
TREZEGOOOOL 2-0 ehehe kako mi je drago sto se kralj vratio,a i on se raduje golu ko malo dijete hehe
Bogami je i meni drago za Trezegea, bilo mi je drago kada sam vidio da je u prvoj postavi a pogotovo mi je drago radi gola, nek je postigao taj go, da vrati malo osijecaj za go,

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 22:21

¸dva igraca koja se raduju gola kao da im je prvi, trezege i pipo inzagi. cini mi se da je pipo jos zesci

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2009, 22:25

amir je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:hahaha ipak je vrijedilo ne izac veceras :D ..kad sam vidio u najavi No.17 u prvoj postavi znao sam ja da ja kuci ostajem i vrijedilo je hahaha
Bogami je i meni drago za Trezegea, bilo mi je drago kada sam vidio da je u prvoj postavi a pogotovo mi je drago radi gola, nek je postigao taj go, da vrati malo osijecaj za go,
ne moze taj osjecaj nikad nestat hehehe jednostavno neki su stvoreni za davanje golova,a David je i medju njima kralj :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 27 feb 2009, 19:07

Pobijedi Celzi 1-0, ali je Juventus igrao odlicno i mislim da nije zasluzio da izgubi utakmicu, ali zato postoji uzvrat i eto Juvetu velike sanse da se ispravi i postigne dva gola a da neprimi nijedan

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2009, 00:22

amir je napisao/la:Pobijedi Celzi 1-0, ali je Juventus igrao odlicno i mislim da nije zasluzio da izgubi utakmicu, ali zato postoji uzvrat i eto Juvetu velike sanse da se ispravi i postigne dva gola a da neprimi nijedan
Tesko Amko, tesko! Gadno je ganjati 0-1 i to protiv Celzi-a, da im je ostao Skolari pa i nekako, ali novi trener uz to jos Hidding ( za mene klasa od trenera ) da bogda...
Nista mi mrze od tih vjestackih klubova...tipa Chelsea, al et'.... :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 28 feb 2009, 12:40

I ja se slazem da nismo zasluzili poraz, al ce Juve u uzvratu morat' dat 120% sebe da prodje Chelsea, trebat ce nam izdanje kao protiv Reala. Bit ce tesko al ne i nemoguce. Veceras prvo ligaska utakmica sa Napolijem. Moramo pobijedit. Prijenos na OBN-u u 20:30h. Pozz svima
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 28 feb 2009, 16:19

geronimo je napisao/la:
amir je napisao/la:Pobijedi Celzi 1-0, ali je Juventus igrao odlicno i mislim da nije zasluzio da izgubi utakmicu, ali zato postoji uzvrat i eto Juvetu velike sanse da se ispravi i postigne dva gola a da neprimi nijedan
Tesko Amko, tesko! Gadno je ganjati 0-1 i to protiv Celzi-a, da im je ostao Skolari pa i nekako, ali novi trener uz to jos Hidding ( za mene klasa od trenera ) da bogda...
Nista mi mrze od tih vjestackih klubova...tipa Chelsea, al et'.... :roll:
Znam geronimo@, da ce biti tesko, ali mislim da Juve ipak moze odigrati dobro i sa tom dobrom igrom postici gol, a onda vidjeti sta dalje, da li dati gol ili se oslonuti na Buffona i na penale proci. Normalno nije ni Celzi ekipa koja nezna igrati ali se ipak nadam da ce Juve proci.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 28 feb 2009, 21:28

1-0 ZA JUVE, STRIJELAC-MARCHISIO,
OVAJ GOLMAN Napolia isto "pauk", kao da je ispleo mrezu na prednjoj strani gola,
ali Del Piero ljudi igra, svaka mu cast, pa to je igrac za pozeljeti u svakome klubu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 mar 2009, 12:48

hahahaha jao gola juvea, marchisio fulio gol jedno pet metara :D :D i odbije se lopta od onog igrača napolija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 mar 2009, 19:59

Veceras polufinale Kupa Italije protiv Lazia, direktan prijenos na SportKlubu. Juve nije osvojio ivaj trofej jos od 1994/95,sad je prava prilika da po 10-ti put uzmemo ovaj trofej onako usput,liga jos nije izgubljena a ni Liga prvaka.
Inace Ranieri je odlucio odmoriti Del Piera i Buffona, dok je Legrottaglie lakse povrijedjen pa ce i on preskocit vecerasnji mec.Pozvani igraci za vecerasnji susret:

LAZIO: 1 Carrizo, 2 Lichtsteiner, 3 Kolarov, 5 Brocchi, 8 Matuzalem, 11 Mauri, 13 Siviglia, 17 Foggia, 18 Rocchi, 19 Pandev, 20 Kozak, 21 Inzaghi, 22 Rozehnal, 24 Ledesma, 25 Cribari, 29 De Silvestri 32 Radu, 68 Manfredini, 86 Muslera, 20 Kozak, 21 Inzaghi.

JUVENTUS:3 Chiellini, 4 Mellberg, 7 Salihamidzic, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 28 Molinaro, 30 Tiago, 32 Marchionni, 41 Ariaudo, 42 Pinsoglio

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 20:04

Kako potvrdjuje Sky Sports,West Ham je zainteresovan za dva mlada igraca iz italijanskih klubova: Ayub Daud iz Juventusa i Andrea Mei iz Intera.

Djanluka Nani je razgovarao sa predstavnicima torinskog kluba i dobio je saznanje da Ayubu istice ugovor na leto i da ga moze dovesti ko god zeli. Vec se pojavila spekulacija da je Tote*hem zagrizao za somalijskog igraca pa se i Vest Hem brze-bolje ukljucio u trku.
Aa eto nam jos jednog supertalentovanog igraca :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 mar 2009, 20:22

hammers je napisao/la:Kako potvrdjuje Sky Sports,West Ham je zainteresovan za dva mlada igraca iz italijanskih klubova: Ayub Daud iz Juventusa i Andrea Mei iz Intera.

Djanluka Nani je razgovarao sa predstavnicima torinskog kluba i dobio je saznanje da Ayubu istice ugovor na leto i da ga moze dovesti ko god zeli. Vec se pojavila spekulacija da je Tote*hem zagrizao za somalijskog igraca pa se i Vest Hem brze-bolje ukljucio u trku.
Aa eto nam jos jednog supertalentovanog igraca :mrgreen:
Cuo sam za to, to je cini mi se momak iz nase Primavere, iskreno nikad nisam gledo kako igra, al cim igra za nas mora bit klasa ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 20:28

Jasta radi talenat i po ja mislim da je sa 6 god jos dosao iz Somalie u Juve gdje su prepoznali njegov talenat i na prvenstvu mladih bio prvi strijelac turnira nece ni West Ham svasta :mrgreen: :mrgreen:
Samo ne znam zasto Juve mu nije jos ponudio ugovor kako stvari stoje dzaba ce da ode iz Juveta :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 mar 2009, 20:34

Nerko_Juventino je napisao/la:Veceras polufinale Kupa Italije protiv Lazia, direktan prijenos na SportKlubu. Juve nije osvojio ivaj trofej jos od 1994/95,sad je prava prilika da po 10-ti put uzmemo ovaj trofej onako usput,liga jos nije izgubljena a ni Liga prvaka.
Inace Ranieri je odlucio odmoriti Del Piera i Buffona, dok je Legrottaglie lakse povrijedjen pa ce i on preskocit vecerasnji mec.Pozvani igraci za vecerasnji susret:

LAZIO: 1 Carrizo, 2 Lichtsteiner, 3 Kolarov, 5 Brocchi, 8 Matuzalem, 11 Mauri, 13 Siviglia, 17 Foggia, 18 Rocchi, 19 Pandev, 20 Kozak, 21 Inzaghi, 22 Rozehnal, 24 Ledesma, 25 Cribari, 29 De Silvestri 32 Radu, 68 Manfredini, 86 Muslera, 20 Kozak, 21 Inzaghi.

JUVENTUS:3 Chiellini, 4 Mellberg, 7 Salihamidzic, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 28 Molinaro, 30 Tiago, 32 Marchionni, 41 Ariaudo, 42 Pinsoglio
Nerko@ na kojem sportklubu je prenos JUVETA

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Mortus i 1 gost.