X31987 je napisao/la:da ostane azmir 091 111 122
da ostane dino 091 111 123
2,50 + pdv![]()
![]()
![]()

X31987 je napisao/la:da ostane azmir 091 111 122
da ostane dino 091 111 123
2,50 + pdv![]()
![]()
![]()
Vidicemo vas alibi kada vas otresemo u po Sarajeva ko tresnju.FrancescoTotti je napisao/la:Evo jedne samo za azmira
ti si primjer glupog pitara koji navija za taj seljacki klub. prodan si kao i taj klubic picicRule_hz je napisao/la:Osta ste bez kupa ostq ste bez titule zavrsit cete 5 6 na kraju. A mi cemo tutulu uzem svim penalima od 89 I 90+ a vas utorak nakantat
. .ako je vama ćeif kupljena titula, to dovoljno govori o vama . . jeebeš to!!Rule_hz je napisao/la:Osta ste bez kupa ostq ste bez titule zavrsit cete 5 6 na kraju. A mi cemo tutulu uzem svim penalima od 89 I 90+ a vas utorak nakantat
jesmo li platili vodu, posto je to najveca briga komsinica...MuhamedTM je napisao/la:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.![]()
Ima vode, ima izvor tece ebem li vam lipu, žderi stoko sad nek vam se svi smiju za 20 hiljada I psovke.
Cudo nije bilo pominjanja Zeljo I Leotar![]()
3 sata se bacam ko kečer da vas spasim I vi dobijete penalnema sta truck driver je puko ko lubenica, mozda je posten ali se ponasa seljacki.
Željo to kulturno radi 400k vam jos nudili cc, mogo si mu od toga 20k zviznut od stol I reci, cija majka taknku vunu prede.
Svi znaju kako je Sarajevo doslo do titule
Vi herojski sprintate, a Manijaci kukavice za vama..DoeTz je napisao/la:Najbrze su Sarajlije
Jeste, daPipiDugaCarapa je napisao/la:Vi herojski sprintate, a Manijaci kukavice za vama..DoeTz je napisao/la:Najbrze su Sarajlije
Smaras sa jednim te istim...Budi malo inovativan... Vidiš da se niko nije nasmijao nit te ko j e b e za suhu šljivu... Al eo da te ja ispostujem... Boga mi strašan fol... ahahahahahahahhaha..cikazubo je napisao/la:Vogošćani cuvajte štrikove kad budu fukare prolazile, poskidace vam ljudi sav veš..
Ja sam ozbiljan, jer vidim da vam ekipa neke ruksake i suskavce okrecu naopako, valjda trofejistaragarda je napisao/la:Smaras sa jednim te istim...Budi malo inovativan... Vidiš da se niko nije nasmijao nit te ko j e b e za suhu šljivu... Al eo da te ja ispostujem... Boga mi strašan fol... ahahahahahahahhaha..cikazubo je napisao/la:Vogošćani cuvajte štrikove kad budu fukare prolazile, poskidace vam ljudi sav veš..
Hoces iskreno da ti kazem sta sam vidio?JohnCleese je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako ste tako sigurni da se uprava Sarajeva zajebala sto je tuzila, vi ste vidoviti. A kad vas pitam recite mi kakve snimke i dokaze Husic ima, svi sutite. Pa sad odjednom price Husref ga smirio a maloprije pricate kakva je on masina kao djete u ratu bio, nikog se ne boji. Daj ba kontradiktorni ste.JohnCleese je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš.
Ako nista Husref je na svoj nacin smirio Azmira u toku dana.
Osim ako se uprava Sarajeva vec nije zajebala sa tuzbom
Sad ovaj kaze vasim parama kupujemo sudije da sude protiv vas, stvarno vas ne shvatam.
Eto druze cuo si, vidio si
Ako ti je percepcija ostala poslije ovog face 2 face ista kao i danas u toku
dana onda je to opasan psihicki problem.
Po komentarima na fb ne bih rekao da su se zaebavali, ali o tom po tom, ta grupa svakako nije specijalno cijenjena na nasoj sceniDoeTz je napisao/la:Likovi su se zajebavali, stvarno je tesko skontat
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, jurisicduska i 29 gostiju.