FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nije vam vazna tekma toliko nevjerujem..vama poraz nece nista otezat..pobjeda moze pomoc ali vi realno bolje kup ganjajte jer imate jaku ekipu mozete to uzet..u prvenstvu kasnite ebigaCuspajz je napisao/la:dobit ce zeba zuti namjerno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vidio si golmana kraljaChinaglia je napisao/la:Dado bolan, s kakvim se ono golmanom svađaš
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

KAPITENU, POVEDI EKIPU DO POBJEDE.
DANAS SLOBODA ABD DO 47 BODA.
Ja volim FK Tuzla City

IDEMO DANAS PO BODOVE
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 12 mar 2016, 07:21, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
VelikiKemo
- Kontakt:
polako se pripremt za Vitez,valja danas igrat i protiv domaćina i protiv sarajlijice sudije Šehovića koji gle čuda drugu za redom tekmu u prvenstvu sudi Slobodi a čovjek sarajlijica ahahahaah slučajno garant ahahahahaha al idemio hebat i jedne i druge...i treće
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
hooćel bit mejsta u busu za ove koji se nisu jučer uspjjeli prijaviti ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzlaju
Hoće ba,samo se pojavi doleMortus je napisao/la:hooćel bit mejsta u busu za ove koji se nisu jučer uspjjeli prijaviti ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: FK Sloboda Tuzlaju
Bravo drug, vidimo se i idemo po bodove.staragarda je napisao/la:Hoće ba,samo se pojavi doleMortus je napisao/la:hooćel bit mejsta u busu za ove koji se nisu jučer uspjjeli prijaviti ?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sretno svima danas u Vitezu i da se vratite sa 3 boda!
Na žalost na poslu sam danas do 4 i nema mi spasa
Srcem do pobjede!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Na žalost na poslu sam danas do 4 i nema mi spasa
Srcem do pobjede!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Šehovići su hercegovci.Porijeklo -Trebinje.VelikiKemo je napisao/la:polako se pripremt za Vitez,valja danas igrat i protiv domaćina i protiv sarajlijice sudije Šehovića koji gle čuda drugu za redom tekmu u prvenstvu sudi Slobodi a čovjek sarajlijica ahahahaah slučajno garant ahahahahaha al idemio hebat i jedne i druge...i treće
Ja volim FK Tuzla City
- muhamed121
- Kontakt:
Kakvo jutro idemoo ludo idemo jakooo idemo u Vitez po bodove Sloboda do groba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
HAJDE CRVENO-CRNI... NISTA LABAVO... PORAZ NIJE NASA OPCIJA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
hajmo budaleeeeee
Sportski pozdrav za Tuzlu i Fukare i dobrodosli danas .... Daj mi recite jel kompletni dolazite ?? Sto se uvjeta za igru tice,daj boze da ne bude nekih povreda na obje strane,teren ce biti jako tezak,kisa nije stala danima ovdje...Sad se evo razvedrilo,valjda ce drzati tako do 3 sata
steta zbog posjete,bila bi jako velika da je ljepse vrijeme ali jbg.. Nego s vama imamo korektne odnose,utakmice uvijek zanimljive,kako u tuzli,tako i kod nas..
PS nadam se da ce tom Zebi dns noga biti teska,da ne uvali opet...
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Svi su tu osim Skahica i MehmedagicaFanVitez je napisao/la:Sportski pozdrav za Tuzlu i Fukare i dobrodosli danas .... Daj mi recite jel kompletni dolazite ?? Sto se uvjeta za igru tice,daj boze da ne bude nekih povreda na obje strane,teren ce biti jako tezak,kisa nije stala danima ovdje...Sad se evo razvedrilo,valjda ce drzati tako do 3 satasteta zbog posjete,bila bi jako velika da je ljepse vrijeme ali jbg.. Nego s vama imamo korektne odnose,utakmice uvijek zanimljive,kako u tuzli,tako i kod nas..
Uvalit ce ga Zeba opet danas aBd
ljudi ovaj moja tv 2 tu c ebit jel mozemo mi sto smo na bht gledat to???
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
nije tema za ovo ali nije nikakva prvokacija pa cu ti odgovoriti ,tekma nam je vrlo vazna iz razloga jer smo 4 boda od evrope a sljedece 3 tekme nakon slobode su nam lagane olimpik ,drina u gostima ,travnik kuci ,imamo problem sa 2 povrede ali sirina je tu i 2 tim ce protiv borca igrati jer je prolaz obezbijedzen ,po meni smo blizi evropi preko lige nego preko kupa jer 4 prvih ce ici tako da na tusnju ce nasi ginuti bas to je sigurno i zbog manijaka ,ono sto vi morate imati na umu da vitez danas igra za zrinjski i da oni znaju i ko su vasi kartonirani i da ce vas pokusati fino spremiti za zeljuSaltCityAttack je napisao/la:Ma nije vam vazna tekma toliko nevjerujem..vama poraz nece nista otezat..pobjeda moze pomoc ali vi realno bolje kup ganjajte jer imate jaku ekipu mozete to uzet..u prvenstvu kasnite ebigaCuspajz je napisao/la:dobit ce zeba zuti namjerno
Jesmo l' to osuđeni na radio prijenos? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.