FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
svetastrana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Previse mlak nastup Dine Selimovica. Imao je sve adute u rukavu a ni jedan nije iskoristio. Zasto ,.....to treba on da kaze.
Danas 0-2 , i da igra bude bolja
jesu se stovarili strumfovi i oni kukavci iz Tuzle sa teme, samo oni mogu posenu titulu osvojit lolako im dopuste hahahaha jesam se smijao . Da ocemo danas dat 5 komada ovim iz Predora da pisem kako smo kupili za 20 milja treba Vitezu 
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Harbu bi ja stavio i igrao sa jednim spicom , Mislim da bi manje golova primali a ostali isto opasnifico je napisao/la:Možda je bolje staviti Harbu mjesto Radovca.Majkl je napisao/la:znaci danas ce sastav ovako izgledati:Pavlovic,Kallasi,Kovcevic,Brbaric,Kramar,Rustemovic,Radovac,Duljevic,Simeunovic,Benko i Bekic
paulus je napisao/la:jesu se stovarili strumfovi i oni kukavci iz Tuzle sa teme, samo oni mogu posenu titulu osvojit lolako im dopuste hahahaha jesam se smijao . Da ocemo danas dat 5 komada ovim iz Predora da pisem kako smo kupili za 20 milja treba Vitezu
Samo da hocemo iz sumnjivog penala.I danas i u utorak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- bordoakapitar
Bilo bi samoubilacki staviti onakvog Radovca danas u prvih 11. Tezak teren a on u duelu nula , bolje sa Harbom 100 puta. Treba pojacati sredinu i brzim izbacivanjem Dulje i Simeunovica stvoriti sansu za gol... Mislim da uzimamo danas 3 bobe!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
bordobijeli
- Kontakt:
to i mene najvise boli sto je dopustio da neko baca ljagu na FK SARAJEVO ,svi znamo kroz sto smo prolazili koliko nepravdi i svega ,Sarajevo je svake godine u vrhu pa imamo dvije titule poaslije rata toliko o tome da nam se pomaze ,sloboda se jednu godinu dozvala i kao oni su sad zrtva ,nedaju im sudije ,kao pokradeni u Tuzli , to me najvise boli sto nije pranio ponos kluba ,70 godina istorije .svetastrana je napisao/la:Previse mlak nastup Dine Selimovica. Imao je sve adute u rukavu a ni jedan nije iskoristio. Zasto ,.....to treba on da kaze.
- franklampard8
- Kontakt:
Hahahahahaha koji debilRN87 je napisao/la:Dobro jutro braco, da se prisjetimo ovog debila od jucerRN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Hahahahahahahah
1946
haha valjalo mu je bolan naći sve mailove....RN87 je napisao/la:Dobro jutro braco, da se prisjetimo ovog debila od jucerRN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Hahahahahahahah
hahahaha
-
svetastrana
- Kontakt:
Kad skontas da mu je nick probisvijet dobijes jasnu sliku da je djecak bolestan ali bas ozbiljno bolestan.
IGRAJTE ZA PUNCA !
Nikad oprostiti onome ko je ukaljao ime FKS i radio necasne radnje u ime istog.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Apsolutno si u pravo!Zip je napisao/la:Nikad oprostiti onome ko je ukaljao ime FKS i radio necasne radnje u ime istog.
Ibrak suti!?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da bi bilo fer da prvo naucis historiju svog kluba, imamo 2 titule prije rata, 3 poslije i 5 osvojenih kupova.bordobijeli je napisao/la:to i mene najvise boli sto je dopustio da neko baca ljagu na FK SARAJEVO ,svi znamo kroz sto smo prolazili koliko nepravdi i svega ,Sarajevo je svake godine u vrhu pa imamo dvije titule poaslije rata toliko o tome da nam se pomaze ,sloboda se jednu godinu dozvala i kao oni su sad zrtva ,nedaju im sudije ,kao pokradeni u Tuzli , to me najvise boli sto nije pranio ponos kluba ,70 godina istorije .svetastrana je napisao/la:Previse mlak nastup Dine Selimovica. Imao je sve adute u rukavu a ni jedan nije iskoristio. Zasto ,.....to treba on da kaze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas se smanjuje bodovni zaostatak za nekim od prve dvije ekipe.
1 3 danas César zabija
1 3 danas César zabija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako bi lijepo bilo vidjeti 4-2-3-1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I jednu 46te al ne zele da nam priznajuMortemHz je napisao/la:Mislim da bi bilo fer da prvo naucis historiju svog kluba, imamo 2 titule prije rata, 3 poslije i 5 osvojenih kupova.bordobijeli je napisao/la:to i mene najvise boli sto je dopustio da neko baca ljagu na FK SARAJEVO ,svi znamo kroz sto smo prolazili koliko nepravdi i svega ,Sarajevo je svake godine u vrhu pa imamo dvije titule poaslije rata toliko o tome da nam se pomaze ,sloboda se jednu godinu dozvala i kao oni su sad zrtva ,nedaju im sudije ,kao pokradeni u Tuzli , to me najvise boli sto nije pranio ponos kluba ,70 godina istorije .svetastrana je napisao/la:Previse mlak nastup Dine Selimovica. Imao je sve adute u rukavu a ni jedan nije iskoristio. Zasto ,.....to treba on da kaze.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ova Jesiceva tvrdoglavost sa formacijom,kojom ni Brotnjo ne možemo nadigrati,toliko me nervira da se jedva suzdrzavam da ne počnem pisati svašta.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ova Jesiceva tvrdoglavost sa formacijom,kojom ni Brotnjo ne možemo nadigrati,toliko me nervira da se jedva suzdrzavam da ne počnem pisati svašta.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
I mene to nervira za 442 formaciju moras imat fantasticne vezne igrace naprijed i nazad jer skoro svi danas igraju 451 u raznim taktickim zamislima , al maju igraca veznog vise . Mi nemamo toliko dominantnu sredinu a ni fantasticnu odbranu da dajemo igraca vise na sredini . Mislim da sa Harbom iza Benke bi manje golova primali i imali loptu vise u nogama . Ako bas moras ganjat rezultat, ubacis napadaca .OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ova Jesiceva tvrdoglavost sa formacijom,kojom ni Brotnjo ne možemo nadigrati,toliko me nervira da se jedva suzdrzavam da ne počnem pisati svašta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.