Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
zaboravio sam postaviti ove slike, zadnja utakmice sezone(gostovanje) za ruch chorzow:

- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pho ... 7004820388
APCHI... NK GRADINA SREBRENIK 2.federalna liga
STO se tice nasih klubova iz nizih liga e ovako izgledaju navijaci...

APCHI... NK GRADINA SREBRENIK 2.federalna ligaSTO se tice nasih klubova iz nizih liga e ovako izgledaju navijaci...
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 01 jun 2010, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
opet BH-scena na temi o medjunarodnim navijacima 
- senad_flamin
- Kontakt:
koji je ovo klub ?????steve-o je napisao/la:zaboravio sam postaviti ove slike, zadnja utakmice sezone(gostovanje) za ruch chorzow:
-RIVALDO-
ruch chorzow iz poljske^^
@Steve Kaze mi cale da to u prevodu znaci Evropa je nas cilj.Samo mislim da na koreu ima mala greska a to je da ovaj lik pokazuje prstom na Balkan a ne na Poljsku ili je to neka fora koju ja neshvatam. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i mene je to zacudilo, al' moze biti da hoce da osvoje cijelu europu ili nesto slicno tome..Devil je napisao/la:@Steve Kaze mi cale da to u prevodu znaci Evropa je nas cilj.Samo mislim da na koreu ima mala greska a to je da ovaj lik pokazuje prstom na Balkan a ne na Poljsku ili je to neka fora koju ja neshvatam.
[youtube][/youtube]
@Steve pazi ove navijace,jbs nize lige Turske i Posljke.
@Steve pazi ove navijace,jbs nize lige Turske i Posljke.
odlican koreo, kakvi su ovi sto se tice gostovanja? 
ps: bas sam bio na njihovom forumu, nisu im nesto gostovanja al' biti ce i to vise organizovano valjda kad se klub pocne vracati prema vrhu srpskog nogometa.
ps: bas sam bio na njihovom forumu, nisu im nesto gostovanja al' biti ce i to vise organizovano valjda kad se klub pocne vracati prema vrhu srpskog nogometa.
Rade skoro sva gostovanja ali u malom broju jer je ovo ipak treca liga a vecina stadiona nema neku infrastrukturu da bi primeo preko 100 navijaca.Tako da su brojke untar tog broja.steve-o je napisao/la:odlican koreo, kakvi su ovi sto se tice gostovanja?
za trecu ligu i netreba nista vise ocekivati.Devil je napisao/la:Rade skoro sva gostovanja ali u malom broju jer je ovo ipak treca liga a vecina stadiona nema neku infrastrukturu da bi primeo preko 100 navijaca.Tako da su brojke untar tog broja.steve-o je napisao/la:odlican koreo, kakvi su ovi sto se tice gostovanja?
ps: postavit cu kasnije klip od jucerasnjeg gostovanja(poveli 1.000 dusa na ovo gostovanje) torcide gornik..

[youtube][/youtube]
Brate mislim da ovde nema 1000 ljudi.Mada i ovo je dobar broj s obzirom na razdaljinu izmedju ova dva mesta.
nisam ni ja siguran da je bilo 1.000 al' tako pise na legialive. licno mislim da je bilo mozda ca. 500-600 na one dvije tribine. sutra igra gornik zadnju utakmicu sezone protiv widzewa, trebalo bih ih tamo biti 1000-2000 ja mislim ako im dozvoli policija da idu na tu utakmicu.Devil je napisao/la:Brate mislim da ovde nema 1000 ljudi.Mada i ovo je dobar broj s obzirom na razdaljinu izmedju ova dva mesta.
Obratite paznju na bubnjara 0:58.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
proslava widzewa na promociji u ekstraklasu, navijacima gornika nije policija dozvolila da dodju na ovo gostovanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gostovanje Zawisza u trecoj ligi!

Gde su isli na to gostovanje,po brojnosti bi rekao da je negde blize al njima se nikada ne zna?
20 000 Iraklisovih navijaca na protestima u Grckoj.

Tako se bodri svoj klub.
20 000 Iraklisovih navijaca na protestima u Grckoj.

Tako se bodri svoj klub.
isli su na gostovanje u grad Torun, taj grad je ca. 415 kilometara udaljen od njihovog Bydgoszcz-a ako cemo vjerovati google-u. inace vidim imaju odlicna gostovanja u trecoj ligi, evo malo jos njihovi gostovanja:

Brate mislim da si se ti malo zeznuo,jer koliko me secanje sluzi Bydgoszcz i Torun su glavni gradovi neke pokrajine(vojvodstva)i udaljeni su cca 30 km.
Mozda sam sad to ja i nesta pomesao sa nekim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.