RuleHz je napisao/la:RuleHz je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš.
Ako nista Husref je na svoj nacin smirio Azmira u toku dana.
Osim ako se uprava Sarajeva vec nije zajebala sa tuzbom
Ja stvarno ne znam kako ste tako sigurni da se uprava Sarajeva zajebala sto je tuzila, vi ste vidoviti. A kad vas pitam recite mi kakve snimke i dokaze Husic ima, svi sutite. Pa sad odjednom price Husref ga smirio a maloprije pricate kakva je on masina kao djete u ratu bio, nikog se ne boji. Daj ba kontradiktorni ste.
Sad ovaj kaze vasim parama kupujemo sudije da sude protiv vas, stvarno vas ne shvatam.
Eto druze cuo si, vidio si
Ako ti je percepcija ostala poslije ovog face 2 face ista kao i danas u toku
dana onda je to opasan psihicki problem.
Hoces iskreno da ti kazem sta sam vidio?
Ovako, vidio sam jednog predsjednika razjarenog kao bika, svog crvenog,ljutog, koji konstantno napada ne birajuci rijeci za taj napad. Vidio sam drugog direktora kluba koji pokusava nesto kroz dijalog, kroz normalnu pricu na miran nacin da kaze, pokaze, pita, ukljuci u diskusiju, u nekim situacijama se Dino ponio pomao i pi.khasto a u nekim bas kako i hocu od direktora svog kluba kao npr kada je pitao Husica nekoliko puta koji su nasi ljudi u savezu i na koji nacin smo osvojili titulu, gdje je ovaj samo blebetao kao znamo mi . Ehh, posto je ovo drzava u kojoj sve ide na hajku,ljutnju, napad,agresivnost i taj je uvijek u pravu u ocima javnosti. Nesto sumnjam da je ovako postupao u Americi i to mu donijelo milione. Prije da bi ga neko dobro izdegenecio zbog ovakvog primitivnog pristupa pred sirokim auditorijem. To je jedna stvar.
Druga stvar, definitivno su po meni usmeno dogovoreni neki novci za neku premiju. Bar po ponasanju Selimovica sam to uspio zakljuciti. Jos uvijek ne mogu da svarim zaista koja je to utakmica jer se Husic malo gubi i izgleda nece iskreno da kaze. Logika mi govori da Vitez nema nista sa tim jer je Vitez mogao ispasti u zadnjem kolu bez problema. Dakle odmah to sklanjam kao mogucnost.
Trece, evo upravo prije 20 min je poslana krivicna prijava Husicu zbog potenciranja toga da smo namjestili i kupili titulu kada onaj optuzuje u emisiji i sada imamo dokaze za to da smo kupili titulu. Prijava je otisla, eh valjda sada Husic pokaze te snimke koje on ima. Ja bih zaista volio da ih pokaze ukoliko ih ima.
Cetvrto, nasi su sinoc kontaktirali ljude iz Radnickog, Jedinstva i jos jednog kluba i 1.lige federacije zbog nekih utakmica za koje ce se cuti ukoliko papak nastavi govoriti da je titula kupljena.
Peto, zaista ali zaista mislim da ce te tek sada biti zaklani od sudija jer Husic zaista previse prica a malo radi na tom planu gdhe sve oko sebe optuzuje da ne noze da napravi Evropsku Slobodu i svi su mu okolo krivi. Moje misljenje je da ce vec na ljeto Husic dici sidro i napustiti Tuzlu jer ce se vaditi na to da mu nisu dopustili da pravi Evropsku Slobodu. Zaista ima previse seljackih manira za koje be shvatam da se pametna osoba moze ponositi na koji nacin predstavlje sve navijace tog kluba poput "evo vidi ja imam iphone,necu se izvinuti sto sam ti jeb.ao majku i nanu itd itd", zaista previsr srljackih manira pred sirokom narodnom masom. Mislim da je cak prekucao onog naseg papka Blekica.
Nista protiv Slobodr i dalje nemam ali mislim da ce vas kostati ovolika njegova kuknjava i parola svi su krivi ja sam nevin i nista mi ne daju.
Sve najbolje.[/quote]
Ja sam mislio prije emisije da ce Husref imati kakav -takav uticaj na Azmira, zbog obostrane ljubavi, ali jok.
Eh ako je tuzba otisla onda od danas za nekog pocinje rock and roll
Mnogo ce zavisiti kako ce teci tok sudskog procesa, da li ce biti samo u ovom obimu oko 20 k, psovanja ili ce se siriti nadaleko i nasiroko.
Ako spor bude vezan samo za ove manje- vise "sitne stvari" onda ce se samo skrnaviti ugled kluba-ova, znaci bez posljedica. U drugom slucaju redom ce padat mnogi, ali u taj scenario ne vjerujem.
Dok se sve ovo radi oko tuzbi najbitnije je ne potpirivati tenzije medju navijacima, ne samo onim najvatrenijim nego i do sad normalni zaljubljenici u fudbal ne dolaze samo da vide igre svog kluba, ovo je jaz medju gradovima ( u izrazenijem obliku nego do sad).
Nema potrebe za izjavama kao sto je jucerasnja Jesiceva, tuzba otisla ok, izjave do utorka a i poslije utorka su bespotrebne i negativne
Raja pamet u glavu!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...