FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sto nas zajebava larsson hahaahahhaahahahah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ovo je buraz igra zbog koje se tjera sve u p.icku materinu bez obzria na rezultat.Rahma je napisao/la:Tek na kraju utakmice treba tjerati, sacekajmo.
Gledaj ovoga sto prca j.ebo te Zlatibor
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ovi igraci ne znaju igrati ona **** ga.bojler je napisao/la:Buraz nije ovo taktika nego igraci ne znaju igratmma_hz je napisao/la:Nastavili li Jesic sa ovom taktikom pusimo ga hardcore.
Stavi ti Kovu i Dzemu na dva zadnja veza,a gore gurni Emersona i na krila Harbu i Dulju druga bi prica bila.
Vratite Dzenu nek uzme KUP pa ga ponovo "ocerajte"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
otkud Ana Bekuta iskoči jbt
kako te nece biti stid...ljudi osvojili 2-3 boda u zadnjih 5 mceva..a od nas ce uzeti cijeli plijen..HzHercegovac je napisao/la:mene stid Allaha mi dragog
![]()
![]()
**** SE JEŠIĆU, KONJU GLUPI !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
jooooooj noteee oprastam tii zlatiborske zoreeee
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ja vam rekoh da saljemo rezerve ovamo, da nam je kup jedina sansa ba da nesto uradimo od ove propale sezone!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vratiti Husniju Arapovića. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajevo46
- Kontakt:
Nije mi jasno šta treba sacekati? 21. kolo, kasnimo 6 bodova za prvim i gubimo 0-1 u Prijedoru.Rahma je napisao/la:Tek na kraju utakmice treba tjerati, sacekajmo.
NEBI PUNCA DRUG
DINO OSTAVKU DAJ VCRS!!!!
Kakvu maglu su nam prodali, hljeb ih yebo onaj sto kupuju od prljavo zaradjenih para!!!!
Kakvu maglu su nam prodali, hljeb ih yebo onaj sto kupuju od prljavo zaradjenih para!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sad vidiš koliko smo mi iznad Mijanmarske lige, tamo Cezar trpa, ovdje gola ne moze dati Brotnju. 
odavno nisam vidio na jednom mjestu goru skupinu amatera 
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
dobra pjesma....samo deri....
kako ono neki kazu ovdje...pisaj po sirotinji....ko je gore sad je dole...nek sad pisaju po nama tako nam i treba

Stvrano nisam komentarisao Kramara jer ga nikad nisam gledao nit' sam cuo kad za njega, ali ovo poluvrijeme ga je zaista predstavilo. Nit zna dodat, nit zna nabit, nit zna aut izvest.. Prolaze ga kao da ga nema.. Ne znam zaista.. I slag na tortu, skrivi penal! Znaci, sad na poluvremenu mu otkaz dati.. Ako je moguce..
IDEMO PONOVO!
Ko ide u utorak?
Sumnjali ste u moje procjene i govorili da je Krampar ok. 
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 mar 2016, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kazu punac dijelio knjigu na poluvremenu po tribinama , "20 000 milja pod morem" 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...