FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
gigant si fakat...
Govorim opcenito zasto se gdje i zasto ide na pripreme, da objasni ko ima vremena...i logicno je da cemo ici, ako je ista klima u novom sadu, tamo nego ostati u Sa...
Govorim opcenito zasto se gdje i zasto ide na pripreme, da objasni ko ima vremena...i logicno je da cemo ici, ako je ista klima u novom sadu, tamo nego ostati u Sa...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nemojte se odmah ljutiti, morate priznati da je malo neobicno i nisam cuo za tako nesto....to mi je kao da moj Borac ode na pripreme u-Tuzlu!
Ma jarane, da se ti nebi nervirao bezveze bolje ti je da ne dolaziš i da ne otvaraš ovu temu...govorim ti iz svog iskustva.Gigant je napisao/la:Ama care moj, apsolutno me se ne tice, nego me nerviraju ovi sto pametuju, a sami sebe demantuju...cuj Sarajevo i N.S. drugo klimatsko podneblje, i sl...dok se drugi osvrcu na period rata...drop je napisao/la:Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.
Znaš zašto mene ne može iznervirati pisanje navijaca Sarajeva?' zato što nikad i ne otvaram tu temu niti šta tražim niti pišem tamo ,tako da ne mogu ni doci u priliku da se nerviram bezveze.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
a nemoj ziv bio porediti...kada mi napravimo "kapiju" u novom sadu onda se cudiSchlager je napisao/la:Nemojte se odmah ljutiti,ali morate priznati da je malo neobicno i nisam cuo za tako nesto....to mi je kao da moj Borac ode na pripreme u-Tuzlu!

NacionalistoSeyo_TM je napisao/la:a nemoj ziv bio porediti...kada mi napravimo "kapiju" u novom sadu onda se cudiSchlager je napisao/la:Nemojte se odmah ljutiti,ali morate priznati da je malo neobicno i nisam cuo za tako nesto....to mi je kao da moj Borac ode na pripreme u-Tuzlu!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma Šlager je samo dobronamjeran
.. a znamo da je put do pakla poplocan dobrim namjerama 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
haha...pa naravno druze, jer mi svakako imamo svoje forume, koji su mnogo, mnogo kvalitetniji i objektivniji od ovog ovdje...a ti se ne trebas sekirati za mene, jer ako bi ljudi slusali kakve vi gluposti iznesete, mnogo bi mu se promijenila slika ove nasle ligde, i stanja u drzavi...vi ste onako bas objektivnidrop je napisao/la:Ma jarane, da se ti nebi nervirao bezveze bolje ti je da ne dolaziš i da ne otvaraš ovu temu...govorim ti iz svog iskustva.Gigant je napisao/la:Ama care moj, apsolutno me se ne tice, nego me nerviraju ovi sto pametuju, a sami sebe demantuju...cuj Sarajevo i N.S. drugo klimatsko podneblje, i sl...dok se drugi osvrcu na period rata...drop je napisao/la:Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.
Znaš zašto mene ne može iznervirati pisanje navijaca Sarajeva?' zato što nikad i ne otvaram tu temu niti šta tražim niti pišem tamo ,tako da ne mogu ni doci u priliku da se nerviram bezveze.

Seyo molim te reci mi razlog zasto placati pripreme u N.S. gdje je ista klima kao i u gradu u kojem ne moras placati isto...to sve ima logiku da se ide negdje gdje je druga klima, ali ovo apsolutno nema nikakvog smisla...ili za vas ima???

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Mogu li ti ja odgovoriti ako vec ne znas procitatai razloge koje sam naveo na stranici ispred bolje je nego u Semizovcu ili u Ljesevu gdje se stelio nekadsnji samiponGigant je napisao/la:Seyo molim te reci mi razlog zasto placati pripreme u N.S. gdje je ista klima kao i u gradu u kojem ne moras placati isto...to sve ima logiku da se ide negdje gdje je druga klima, ali ovo apsolutno nema nikakvog smisla...ili za vas ima???

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 jun 2010, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gigant...vjerujem ti na rijec
...samo ne znam šta radiš na ovom nekvalitetnom i neobjektivnom forumu pored svih tih vaših super kvalitetnih i super objektivnih
Možda nemaš trenutno pametnijeg posla...znaš kako mahaluše zaviruju u tuđe kuce u mahalskom komšiluku
...e na to me podsjecas.

Možda nemaš trenutno pametnijeg posla...znaš kako mahaluše zaviruju u tuđe kuce u mahalskom komšiluku

Mozdadrop je napisao/la:Gigant...vjerujem ti na rijec...samo ne znam šta radiš na ovom nekvalitetnom i neobjektivnom forumu pored svih tih vaših super kvalitetnih i super objektivnih
![]()
Možda nemaš trenutno pametnijeg posla...znaš kako mahaluše zaviruju u tuđe kuce u mahalskom komšiluku...e na to me podsjecas.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
place mi se...al haj pitar si pa shvatam...Gigant je napisao/la:Seyo molim te reci mi razlog zasto placati pripreme u N.S. gdje je ista klima kao i u gradu u kojem ne moras placati isto...to sve ima logiku da se ide negdje gdje je druga klima, ali ovo apsolutno nema nikakvog smisla...ili za vas ima???
znas li ti sta je izolacija, karantin...pile je napisao zasto to amar trazi...dok ovdje nebi mogao imati te stvari...
nije da se ide u DRUGU klimu, nego u ODREDJENU klimu, za zimske tj ljetne pripreme...
-
- Kontakt:
a zasto se pravdas nekome ko nemoze shvatit zasto se ide u drugi grad na pripreme?Seyo_TM je napisao/la:place mi se...al haj pitar si pa shvatam...Gigant je napisao/la:Seyo molim te reci mi razlog zasto placati pripreme u N.S. gdje je ista klima kao i u gradu u kojem ne moras placati isto...to sve ima logiku da se ide negdje gdje je druga klima, ali ovo apsolutno nema nikakvog smisla...ili za vas ima???
znas li ti sta je izolacija, karantin...pile je napisao zasto to amar trazi...dok ovdje nebi mogao imati te stvari...
nije da se ide u DRUGU klimu, nego u ODREDJENU klimu, za zimske tj ljetne pripreme...
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Kad zvanično počinju pripreme tj. kad je prozivka? Dinamo je u ponedjeljak počeo pripreme LP valjda ćemo i mi ubrzo.
FEDERER= KLOC
Schlager je napisao/la:Nemojte se odmah ljutiti, morate priznati da je malo neobicno i nisam cuo za tako nesto....to mi je kao da moj Borac ode na pripreme u-Tuzlu!
Bujrum na panonsko

Još ako vam Marić ne zna plivat

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ja spadam u ovu grupu koja ima rezervisane sobe blizu plaze Kopagabana tokom jula - Ulcinj.nikad_izvini je napisao/la:Kojoj grupi pripadaš, ovoj što ide ili ovoj što ne ide ?1921 je napisao/la:'92 - '95nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problemTakođer, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju
Ne moraš meni pričati o periodu 92-95, dobio sam metak

Nisam ni imao namjeru da nekom pricam o tome, jer manje-vise svi znamo sta je bilo. Ipak, pojedini ne mogu shvatiti da se taj kompleks nacionalizma jos vuce, te mi supljiraju kako ce sve proci u najboljem redu. Vjerovatno nisu gledali utakmicu Zrinjski - Partizan, i one sukobe BBB i Delija (cini mi se) na pripremama dvaju klubova.[/quote]
ma nemozes dokazat pojedinim,al jbg,dajbe se coek trudi,al pusti ti to,ocemol zajedno u ulcinj, ija imam tamo rezervaciju,kad go zelim,a ni ta plaza nije daleko

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Jesi siguran, hoces se kladit da imam vise gostujucih utakmica nego ti domacih, ti decko da si otiso na i jednu gostujucu nebi tako prico, isprepadan si mi pravo, pozdrav1921 je napisao/la:Balo, ti u prknu nemas godina, koliko pojedini forumasi (izmedju ostalog i moja malenkost) prate ovaj klub. Ako smo ja i Omer rekli, da moze biti problema sa gostujucim navijacima - onda je to nase licno misljenje.Admiral_TM87 je napisao/la:Oni prate Zelju tek od ove sezonebistrikboy je napisao/la:Jestel' vi vec zaboravili da smo igrali sa Partizanom nakon rata?Ne kontam cemu rasprava a ne zna se ni gdje ce se igrati.
@bistrikboy
Kada je bio sastanak ECA, Nijaz je izjavio da cemo igrati sa Partizanom na JNA, i pored toga je spomenuo Hajduk, te Vardar.
kad ti vidjeh nickZeljo-St.Pauli je napisao/la:sutra intervju sa Amarom Osimom......ukratko o cemu ce pricati imate na s.o.u.r......ba ...
http://www.fcstpauli-shop.de/images/pro ... FC2420.jpg
taze stigao

hahahahah sto je ljudima dosadno u zivotu 

- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
Nisam taze stigao....svakodnevno citam forum ali nekomentarisem....kao naprimjer sa tobom i nekoliko momaka moglo bi se malo i komentarisati jer imate dosta dobre teme i informacije a inace puno mladze raje je na forumu....vozdra i pisi ako sta novo saznas,vani zivim......Seyo_TM je napisao/la:kad ti vidjeh nickZeljo-St.Pauli je napisao/la:sutra intervju sa Amarom Osimom......ukratko o cemu ce pricati imate na s.o.u.r......ba ...
http://www.fcstpauli-shop.de/images/pro ... FC2420.jpg
taze stigao
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
Zivim u realnosti, i uz to vucem ratne traume.Admiral_TM87 je napisao/la:Jesi siguran, hoces se kladit da imam vise gostujucih utakmica nego ti domacih, ti decko da si otiso na i jednu gostujucu nebi tako prico, isprepadan si mi pravo, pozdrav1921 je napisao/la:Balo, ti u prknu nemas godina, koliko pojedini forumasi (izmedju ostalog i moja malenkost) prate ovaj klub. Ako smo ja i Omer rekli, da moze biti problema sa gostujucim navijacima - onda je to nase licno misljenje.Admiral_TM87 je napisao/la: Oni prate Zelju tek od ove sezone
@bistrikboy
Kada je bio sastanak ECA, Nijaz je izjavio da cemo igrati sa Partizanom na JNA, i pored toga je spomenuo Hajduk, te Vardar.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.