Debilu, kako ne kontas da je ovo tema za navijace Sarajevo?Hoonaj je napisao/la:Titula Adiooooooo Adiooooooooooo![]()
![]()
![]()
Bravo Jesicu!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Debilu, kako ne kontas da je ovo tema za navijace Sarajevo?Hoonaj je napisao/la:Titula Adiooooooo Adiooooooooooo![]()
![]()
![]()
Bravo Jesicu!!!
teško...vidite da se čitava sportska koncepcija svodi na ćelavog krigera. on dovodi, tjera, postavlja retardirane taktike.revolt je napisao/la:zagorski je napisao/la:Jesicu ne vracaj se u Sarajevo!!!!!!!!!!
Ma ide titula brate, ja vjerujem!FrancescoTotti je napisao/la:**** IM MAJKU SVIMA REDOM .
toliko od mene zauvijek .
Mrs sa temeHoonaj je napisao/la:Titula Adiooooooo Adiooooooooooo![]()
![]()
![]()
Bravo Jesicu!!!
Kao sto sam i rekao. Opcenito je lik previse olako shvatio nasu ligu. Svaki komentar je suvisan, umjesto da iskoristimo ovo kolo gdje Sloboda i Zrinjski imaju teska gostovanja, mi zijanimo na gostovanju kod kluba koji je vec jednom nogom u 2 ligi. Jos nam fali da ispadnemo iz kupa u utorak iElCartel11 je napisao/la:Previse je Jesic olako shvatio Rudar, za nadati se da izadje na hajr ovo.
esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Samo ultra Sarajevo!!!!!
plus 1.000.000zagorski je napisao/la:Jesicu ne vracaj se u Sarajevo!!!!!!!!!!
Kako više ne shvatate, Leon Benko se ne uklapa u koncepciju Ješićeve igre. Čovjek trči, bori se, zabija, zna dodati... mislim da pretjerujemo mi svi sa Benkom, jednostavno nije za Ješića i kraj. Šta je sljedeće, neko će doći pričati da je Almir Bekić bolji od Kramara !?zlo87 je napisao/la:grehota sto necemo iskoristit Benku, nego ce se patit u ovoj ekipi
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], iliyaa8, mnon46, skoJaa i 73 gosta.