Samo retardirani navijaci mogu da vjeruju u tituluMU'MIN T.M. je napisao/la:esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Samo ultra Sarajevo!!!!!

Pa Jesicu majstore hvala ti !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo retardirani navijaci mogu da vjeruju u tituluMU'MIN T.M. je napisao/la:esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Samo ultra Sarajevo!!!!!
Daj banujte ovog retosaHoonaj je napisao/la:Samo retardirani navijaci mogu da vjeruju u tituluMU'MIN T.M. je napisao/la:esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Samo ultra Sarajevo!!!!!![]()
naporan si, tvoj vodovod nam i dalje gleda u guzicu, odje.bi s teme!Hoonaj je napisao/la:Samo retardirani navijaci mogu da vjeruju u tituluMU'MIN T.M. je napisao/la:esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Bolanos je napisao/la:Dzeno pripremaj se, ulazis u igru.
tebi yebem sve po spisku mrs sa teme djubre jednoHoonaj je napisao/la:Samo retardirani navijaci mogu da vjeruju u tituluMU'MIN T.M. je napisao/la:esprit24 je napisao/la:0-3 a mozda i vise, citirajte me na kraju utakmice![]()
![]()
Dzeno je vec kupio cickovo ulje.miky_hz je napisao/la:Pravo je vrijeme za novog trenera .Ima se vremena za popravit usrano! Reagujte dajte bilo sta,ekipa ima vremena jos da se digne od ovog gore ne moze.Ima dosta do kraja dajte novog trenera i pozitivan šok,nije kasno.
Brate izvini,i sam sam iznerviran do čoka,ali sa ovim si stvarno pretjerao!Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesicu **** ti mrtve zajedna sa 4'4'2