jovanmaksimovic je napisao/la:duljevic vrijedi 2 miliona?! hahaha, pa stvarno bi vam bilo trostruko korisno da ste prihvatili ponudu nasu... em mi mogli platiti husicu 20000 maraka, ne bi bili izlozeni sramu i stidu javnosti nakon ovoga, a plus zaradili bi jos 380.000...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Teren u vrapčićima po meni jedan od najgorih ikada od formiranja ove lige. Ako padne još koji gol bit će čudo jer po onoj ledini je užasno igrati.
Mislim da je vrijeme za novi povratak Dzenan Uscupljica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
prisutanod1964
I bukvalnoSlevinKelevra je napisao/la:![]()
Uze ih Ješić ko punac Azmira.
Najjaca liga svijeta.Kakve sve psovke ovdje u Vitezu. Očekujem rat do kraja. Aj Sloboda
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
prisutanod1964
Nakon ovoga titula će vam biti najmanji problem.RuleHz je napisao/la:
Bas tako, mi se od ovog kola oprastamo od titule.prisutanod1964 je napisao/la:I bukvalnoSlevinKelevra je napisao/la:![]()
Gledas li utakmicu, daj nam malo reci sta se desava !!!samocelik je napisao/la:Najjaca liga svijeta.Kakve sve psovke ovdje u Vitezu. Očekujem rat do kraja. Aj Sloboda
ma ne lazi to samo u Tuzli ima.samocelik je napisao/la:Najjaca liga svijeta.Kakve sve psovke ovdje u Vitezu. Očekujem rat do kraja. Aj Sloboda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Evolve
- Kontakt:
Neravan posve, nema toliko puno glibine, al bas neravan. Al dobro, kako nama tako njima. Zasluzeno vodstvoespresso je napisao/la:Teren u vrapčićima po meni jedan od najgorih ikada od formiranja ove lige. Ako padne još koji gol bit će čudo jer po onoj ledini je užasno igrati.
NK Široki Brijeg
Više njima odgovara jer nemaju nikakve igre za razliku od vas koji idete od noge do noge. Baraban vam je katastrofa, de facto igrač manje na terenu.Evolve je napisao/la:Neravan posve, nema toliko puno glibine, al bas neravan. Al dobro, kako nama tako njima. Zasluzeno vodstvoespresso je napisao/la:Teren u vrapčićima po meni jedan od najgorih ikada od formiranja ove lige. Ako padne još koji gol bit će čudo jer po onoj ledini je užasno igrati.
- Evolve
- Kontakt:
Ja neznam sta je snjim, momak se trudi, trci, al jednostavno ga neide i gotovo..espresso je napisao/la:Više njima odgovara jer nemaju nikakve igre za razliku od vas koji idete od noge do noge. Baraban vam je katastrofa, de facto igrač manje na terenu.Evolve je napisao/la:Neravan posve, nema toliko puno glibine, al bas neravan. Al dobro, kako nama tako njima. Zasluzeno vodstvoespresso je napisao/la:Teren u vrapčićima po meni jedan od najgorih ikada od formiranja ove lige. Ako padne još koji gol bit će čudo jer po onoj ledini je užasno igrati.
NK Široki Brijeg
Koliko onaj mongoloid slabo ulaže u zadnje vrijeme i kolko je zainteresovan za FK Sarajevo, mislim da je došlo vrijeme da mu ponudimo oko 600 000 da kupimo klub u globalu.jovanmaksimovic je napisao/la:duljevic vrijedi 2 miliona?! hahaha, pa stvarno bi vam bilo trostruko korisno da ste prihvatili ponudu nasu... em mi mogli platiti husicu 20000 maraka, ne bi bili izlozeni sramu i stidu javnosti nakon ovoga, a plus zaradili bi jos 380.000...
I ovaj Radnik ko neka dobra ekipa sta li ?
Sudije ih spasavaju sad zasad.
Sudije ih spasavaju sad zasad.
Hajde Zeba dobij taj zuti vise 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
sergejevic
- Kontakt:
Brkovic gura Olimpic u drugu ligu. Strasno kakve je dvije sanse fulio u 10 minuta.
Ovaj Karacic je najbolji trener u ligi, uz Odovica, Marinovica i Musu.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U paketu sa ibrakovicem i puncem ni titula nije dalekosajo10 je napisao/la:Mislim da je vrijeme za novi povratak Dzenan Uscupljica.
O cemu to ti?lisander je napisao/la:Ovaj Karacic je najbolji trener u ligi, uz Odovica, Marinovica i Musu.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- amazon
- Kontakt:
E cuj Brkovic vodi Olimpicu drugu ligu hahhaha

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Edis je najmladji, dugo je pred njimirfo je napisao/la:O cemu to ti?lisander je napisao/la:Ovaj Karacic je najbolji trener u ligi, uz Odovica, Marinovica i Musu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.