Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nisam to pratio, ali zanimljiv podatak.
Mislio sam na to da su iz Radnika pustili da igraju suspendovani igraci, znajuci. I nismo ih pobjedili vec dugo vremena, pa sad imamo bolju sansu da ih kaznimo kad su ranjeni.
Mislio sam na to da su iz Radnika pustili da igraju suspendovani igraci, znajuci. I nismo ih pobjedili vec dugo vremena, pa sad imamo bolju sansu da ih kaznimo kad su ranjeni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Plus vidim da ce nam ukratko i kolo protiv Viteza, a oni sada protiv Slobode igraju, tu ocekujem pobjedu Slobode.
Znaci ako pobjedimo ovog vikenda, dodjemo na korak do spasa, i sami odlucujemo svoju situaciju odatle.
Znaci ako pobjedimo ovog vikenda, dodjemo na korak do spasa, i sami odlucujemo svoju situaciju odatle.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Po dve hiljade svakom igracu Radnika i pustice vas ko od sale… Celi malo prasetine i svi zadovoljni 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Očekivali ste i "šamaranje" Viteza od strane Mladosti pa ništa, zamalo nam se izvukoše! Vi se nadate bodovima u Bijeljini jer Radnik igra kup pa će kao biti umorni , kartonirani i sl. Imate se pravo nadati ali čini mi se uzalud... Igra i Sloboda kup sa još većim rivalom , pa dolaze nama na noge , skinuli smo u Vitezu i Zrinjski koji je najjači , sa Širokim 1-1 , Željo nas je sretno dobio u 89 minuti...a vi ste nas sa lopovom Bjelicom dobili...i onda najsladje glava u glavu na Otoci i vama pa-paMokroguz je napisao/la:Plus vidim da ce nam ukratko i kolo protiv Viteza, a oni sada protiv Slobode igraju, tu ocekujem pobjedu Slobode.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Kakvi sve ljudi ovdje pišu i šta pišu!? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To sam zelio, a ovo sam ocekivao:flek1950 je napisao/la:Očekivali ste i "šamaranje" Viteza od strane Mladosti pa ništa, zamalo nam se izvukoše! Vi se nadate bodovima u Bijeljini jer Radnik igra kup pa će kao biti umorni , kartonirani i sl. Imate se pravo nadati ali čini mi se uzalud... Igra i Sloboda kup sa još većim rivalom , pa dolaze nama na noge , skinuli smo u Vitezu i Zrinjski koji je najjači , sa Širokim 1-1 , Željo nas je sretno dobio u 89 minuti...a vi ste nas sa lopovom Bjelicom dobili...i onda najsladje glava u glavu na Otoci i vama pa-pa
I bio sam u pravu.Mokroguz je napisao/la:Sarajevo - Celik Zenica 1 Celik solidan ali komsije se bore za titulu
Drina Zvornik - Slavija 2 Ako ne uzmu ovo, illuminati i prodaja confirmed
Mladost DK - NK Vitez X Mozda je Mladosti domaca publika nedostajala, ne vjerujem da Vitez moze proslu utakmicu ponoviti pogotovo na strani
Olimpic Sarajevo - Borac Banja Luka 1 MONGOLSKI, GLADNI SMO![]()
Travnik - Rudar Prijedor 1 Travnik se drzi, Rudar izgubio od Drine kod kuce
Velez Mostar - Zeljeznicar 2 Poslije sest primljenih, a na redu Zeljo..
Sloboda - Radnik Bijeljina X Tusanj tvrdjava, Radnik kornjaca
Široki Brijeg - Zrinjski 2 Cini mi se da je Zrinjski trenutno stalozeniji
Iskreno sam skroz i zaboravio da Sloboda igra kup, nisam uveo to u kalkulacijama. Ali mi ocekivanja ostaju ista, samo se ocekivani rezultat mijenja.
To da ste se nesta suprotstavili Zrinjskom, Sirokom, Zelji(vidim Siroki vas jednom nabusi 5-1. Zeljo 3-0, Sarajevo 4-0, Celik 6-1, to nije slucajnost, nisu to male ekipe niti je Sloboda) - pa sto niste sada Mladosti uzeli glat kad ste toliki galaktikosi? A ne pekmeziti sad "zamalo nam se izvukose".
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mancini,šta je problem pa nema nigde izjave g.Odovica posle tekme sa Borcem,,,,ili ja nijesam dobro upratio.Mancini je napisao/la:Kakvi sve ljudi ovdje pišu i šta pišu!?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjic-v ... bro/186592pabizo je napisao/la:Mancini,šta je problem pa nema nigde izjave g.Odovica posle tekme sa Borcem,,,,ili ja nijesam dobro upratio.Mancini je napisao/la:Kakvi sve ljudi ovdje pišu i šta pišu!?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala jarane,.Mokroguz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjic-v ... bro/186592pabizo je napisao/la:Mancini,šta je problem pa nema nigde izjave g.Odovica posle tekme sa Borcem,,,,ili ja nijesam dobro upratio.Mancini je napisao/la:Kakvi sve ljudi ovdje pišu i šta pišu!?
Ne znam dali su u Radniku namjerno odmarali bracu Jakovljevic i Hodzica, ili nisu u kupu igrali zbog kartona, ali izgleda da su tu desnu stranu odmorili za utakmicu ove subote. Hodzic im je jako perspektivan igrac, pa bi trebali tu obratiti paznju.
Radnik u 20 utakmica je samo primio 10 golova, nakon utakmice medju Sirokog i Zrinjskog su zvanicno postali ekipa koja trenutno ima najmanje primljenih golova, to im je i snaga i razlog zasto su tako visoko na tabeli, jer da se mjeri pozicija na tabeli po uradjenim golovima bi mi trebali s njima zamijeniti mjesto, a mi koliko damo toliko i primimo.
Radnik u 20 utakmica je samo primio 10 golova, nakon utakmice medju Sirokog i Zrinjskog su zvanicno postali ekipa koja trenutno ima najmanje primljenih golova, to im je i snaga i razlog zasto su tako visoko na tabeli, jer da se mjeri pozicija na tabeli po uradjenim golovima bi mi trebali s njima zamijeniti mjesto, a mi koliko damo toliko i primimo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sutra prenos cini mi se na BHT. Bice dobro gledati i nadamo se da cemo se vratiti u Sarajevo neporazeni. Po mogucnosti sva tri boda da donesemo sto bi bilo garant za opstanak.
Da, prenos sutra konacno. 
Stigao sam pogledati prvo poluvrijeme proslog kola, mogu reci da su Vukomanovic, Milovic, Lede i Keno odlicno odigrali. Dok Hadzija, Brki, Radovic, Uzelac su malo toplo-hladno, ali znam da mogu bolje, vidi se da su dobri fudbaleri, zato je sigurno bio samo nedostatak koncentracije.
Gledat cu drugo poluvrijeme sutra prije tekme, zanima me kako Andjusic igra.
Raskinut ugovor sa Dinom(Hamzicem), negdje sam citao da ide u Chikhura Sachkhere u Gruziji.
Hvala Dini zasve, ostat ce upisan zlatnim slovima sa ostalom ekipom prosle godine koji su osvojili kup. Mnogo mu srece zelim u nastavku.
Stigao sam pogledati prvo poluvrijeme proslog kola, mogu reci da su Vukomanovic, Milovic, Lede i Keno odlicno odigrali. Dok Hadzija, Brki, Radovic, Uzelac su malo toplo-hladno, ali znam da mogu bolje, vidi se da su dobri fudbaleri, zato je sigurno bio samo nedostatak koncentracije.
Gledat cu drugo poluvrijeme sutra prije tekme, zanima me kako Andjusic igra.
Raskinut ugovor sa Dinom(Hamzicem), negdje sam citao da ide u Chikhura Sachkhere u Gruziji.
Hvala Dini zasve, ostat ce upisan zlatnim slovima sa ostalom ekipom prosle godine koji su osvojili kup. Mnogo mu srece zelim u nastavku.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Radnik: Avdukić, Hodžić, Ivan Jakovljević, Memišević, Janković, Obradović, Maksimović, Ostojić, Srećković, Slobodan Jakovljević, Mašić.
Olimpic: Bandović, Milović, Radović, Vukomanović, Regoje, Brković, Muharemović, Hadžić, Hebibović, Uzelac, Handžić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ko hoce stream:
[url]http://netbalkan.blog%20spot.com/2014/12/bht.html[/url](samo izbrisite %20)
Imam i VLC link ako vam reklame dosade, inace mozete adblock instalirati
[url]http://netbalkan.blog%20spot.com/2014/12/bht.html[/url](samo izbrisite %20)
Imam i VLC link ako vam reklame dosade, inace mozete adblock instalirati
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Radovic se pravo bori
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Uhh ono je toliko nezgodno :S
Samo nek' nije sta opasno
Samo nek' nije sta opasno
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaoooooo Brkiiiii
Lede majstor k'o i uvijek
Lede majstor k'o i uvijek
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
PA BRKIIIIIIII!!!!!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Joj mogli smo do sada voditi 0-2
Haj' nejse samo da zabijemo
Haj' nejse samo da zabijemo
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.