FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šuti, dobro je. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Coromandel
- Kontakt:
ovo je nešto slično gutmanovom prokletstvu, samo što se kod nas manifestira na drugačiji način.
imamo sve uslove da prepišamo ligu i da se plasiramo u ligu uefa, ali nešto nas neće.
vjerujem da ima i grijeha prema husrefu musemiću.
imamo sve uslove da prepišamo ligu i da se plasiramo u ligu uefa, ali nešto nas neće.
vjerujem da ima i grijeha prema husrefu musemiću.
Sloboda vodi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Plakat ćemo mi za Krstom i za Bilbijom ima vremena,da ne spominjem Tatka ili hajde omrzlog Puzigaću.....bordobijeli je napisao/la:kako smijesno iz ovog ugla izgleda pljuvanje na Velkoskog ,Bilbiju ,Tatomirovica ,Puzigacu ,Barica ,Berberovica .
Sarajevo ljubavi moja!
Ka'e jesic ''Htjeli smo, nismo uspjeli''
Pa htio sam i ja danas jesti janjetinu ispod saca i piti heineken, al nedadose mi na veresiju

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nemogu ja to tako preko usta svojih da prevalim. Al ona "loša" ekipa sa Stojčevom i Velkoskim je Mont Everest za ovo "drugačije Sarajevo sa proljeća" što su nam obećali:facepalm:SiouxLukavac je napisao/la:Kakva baksuz ekipa, PROSJEČNA ekipa koja je imala nevjerovatan dobar dan a protivnik loš u Mostaru. Vidio si protiv Čelika patnje, mogli i tu prosuti bodove. Vidio si protiv Slobode, trebali izgubiti 2-3 razlike ali imali sreće. Vidio si danas patnje, Rudar je zaslužio bod i bio ravnopravan, pa čak i bolji u većini utakmice.sasistika je napisao/la:Mislim da na daleko nema veće baksuz ekipe ko što je Sarajevo??? Po ko zna koja unutrašnja stativa i po ko zna koji put (al samo protiv nas) protivnički golman igrač utakmice.Doduše imamo mi vazda u svojim redovima prenapuhani indolentni igrača,koje mi sami kujemo u zvijezde!!!
Onaj, 105 golova, igrač je obična prevara našeg kluba a Benko mu zamjena
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka ti cast, malo da se nasmijem..Rinuka je napisao/la:Ka'e jesic ''Htjeli smo, nismo uspjeli''Pa htio sam i ja danas jesti janjetinu ispod saca i piti heineken, al nedadose mi na veresiju
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas zato sto su retardiraniMortemHz je napisao/la:A sto niko one retardirane igrace ne krivi?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Crni humorRinuka je napisao/la:Ka'e jesic ''Htjeli smo, nismo uspjeli''Pa htio sam i ja danas jesti janjetinu ispod saca i piti heineken, al nedadose mi na veresiju
![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
Coromandel
- Kontakt:
ordagić dominira, a nama nije bio nešto.zlo87 je napisao/la:Sloboda vodi
Kakav je vakat doš'o, kad bi više volio da Željo osvoji nego ovi gore trenutno što su...
Zbog toga sto ih taktika gosp Jesica cini toliko losim da nijedan od pomenutih nebi mogao igrati ni u ovom rudaru.MortemHz je napisao/la:A sto niko one retardirane igrace ne krivi?
Mi necemo nikoga pobjediti sa ovom taktikum, jer nemamo sredinu terena, a bez sredine terena mi mozemo qurcu svirati.
Ja se sada sjetih Dzene kada je govorio u tom smislu da mu je veza oslabljena odlaskom Cimirota i Stojceva i kako nisu dovedene adekvatne zamjene,a mi mu se smijali 
-
Coromandel
- Kontakt:
meni je zbog husrefa drago. kad mi ne možemo, može onda on.BelminM23 je napisao/la:Kakav je vakat doš'o, kad bi više volio da Željo osvoji nego ovi gore trenutno što su...
dajgle rođenih što su se otvorili ko trudnica, a protiv želje zapeli kao da im treba za života. J*** ti baliluk.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hajmo Li Men Kwon i Ken Choo, javite Adži da ovi pojma nemaju i da šalje kakve strance da preuzmu komandu dok ne potonemo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Vidi se Jesicev rukopis.
Dabome, vidi se jos od derbija
zagorski je napisao/la:Ja se sada sjetih Dzene kada je govorio u tom smislu da mu je veza oslabljena odlaskom Cimirota i Stojceva i kako nisu dovedene adekvatne zamjene,a mi mu se smijali
Rekao godfather da imamo nasljednika na poziciji zadnjeg veznog
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 mar 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ni Ordagic, ni Piric, ni Zahirovic, kakvi oniCoromandel je napisao/la:ordagić dominira, a nama nije bio nešto.zlo87 je napisao/la:Sloboda vodi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gledam cijelo poluvrijeme bez suta, i onda dobijemo penal, kontam evo ga sut, i Dulja doda golmanu.
I onda kaze jesic imali smo 3-4 gol sanse i jednu stativu, haj daj sebi otkaz sam, Svetog ti Vasilija sto ga svaki dan lajkas na fb. A feminiziranom se posebno nayebem majke nesposobne.
I onda kaze jesic imali smo 3-4 gol sanse i jednu stativu, haj daj sebi otkaz sam, Svetog ti Vasilija sto ga svaki dan lajkas na fb. A feminiziranom se posebno nayebem majke nesposobne.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na malim utakmicama se dobija/gubi titula. Ocito mi gubimo. 
Okrecemo se Kupu def. Sloboda/Zrinjski nek' se bore za titulu, a nadam se da ce Jesic barem biti prvi na tabeli od 12 kola proljetnog dijela prvenstva (mada kako igramo u gostima tesko).
Okrecemo se Kupu def. Sloboda/Zrinjski nek' se bore za titulu, a nadam se da ce Jesic barem biti prvi na tabeli od 12 kola proljetnog dijela prvenstva (mada kako igramo u gostima tesko).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jet2Holiday, sekac i 24 gosta.