Care ideja ti je super to sa max 4 igraca sa strane. Ovako svake godine lutamo iz krajnosti u krajnost ! Jedne godine bi previse "stranaca" a druge nikako.cunami je napisao/la:Kolika ce kome biti plata to nas ne treba da interesuje i nije nase da znamo.A sto se tice mladih igraca,slazem se da ih treba postepeno gurat ali ne treba ni gomilat igrace sa strane kao ove sezone sto je bio slucaj jer ako nastavimo sa dovodjenjem 10-ak igraca sa strane,onda mozemo ugasit omladinski pogon jer djeca u njemu nece imat zelju da treniraju kad se dovode stranci i toga treba biti svjestan.Ja bi najvise volio i nadam se,da ce u Velezu biti najvise 4 igraca sa strane a ostalo da se sastavi od iskusnih domacih igraca i par mladjih.
Opet se vracam na pocetak,nije nase da mislimo koliko ce koji igrac imat platu jer je to unutar kluba i nas to ne treba da zanima.Nek imaju 5 milja platu ali samo nek ginu za Velezov dres pa i ako izgube,treba im cestitat.
Vidim da se sve vise spominje ovaj Sredojevic za trenera pa eto,ako neko ima frisku ingormaciju nek objavi.
Ima malo vise novokomponovanih navijaca koji ne znaju sta je draz fudbala ili Mostara a ja,koji sam pratio Velez i prije rata bi volio da bude u prvoj postavi 8 nasih igraca i 3 sa strane ali 3 provjerena igraca ili medju 18 igraca da ih bude 4 sa strane ali ...
Fali nam tih nekih standarda da uspostavimo ako se ikako moze barem sto se tice tih stvari !