Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zar si stvarno ponosan na ovo?BadrHari je napisao/la:Igrace nam iz stanova tjeraju, kući moraju jesti, ne plaćaju im hranarinu, a oni pobjede Slobodu, nadigraju rajvoSa, i evo vode protiv Zrinje!
Akobogda dogodine puno Bilino na svakoj tekmi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Do danas sam vjerovao u titulu a posle danasnjih rezultata sanse mog kluba su svedene na minimum. Nego da pitam tuzlake, gdje planiraju igrat evropu?? Pitanje je ozbiljno da se razumijemo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovdje potenciras na mene ali nema veze svako ima svoje misljenje da ne ulazimo u raspravuKenoRob je napisao/la:Celik je rame uz rame sa svim ekipama u vrhu jedina je razlika nase stanje kluba izvan zelenog terena. Volim citat komentare vezane strikno za zeleni teren i vecina ljudi koji misle da prate bh fudbal se provaljuju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sa tim se slazem ovaj Celik je jedna od kvalitetnijih ekipa u drzavi sto su pokazali i na kosevu,a naravno najveci dobitak je 9 zenicana u prvih 11.Kad se svaki klub bude oslanjao na domace igrace imat ce i bolje rezultate.Sam primjer Sarajevo da imaju pare ali dzaba ti to kad dovedes 20 kloceva koji boli qurac za klubom,igraci tarabe samo uzimaju pare.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
shalabajzer
- Kontakt:
Kolko sam bec citao, prijavili su vec Bilino polje.esprit24 je napisao/la:Do danas sam vjerovao u titulu a posle danasnjih rezultata sanse mog kluba su svedene na minimum. Nego da pitam tuzlake, gdje planiraju igrat evropu?? Pitanje je ozbiljno da se razumijemo
- ASD
- Kontakt:
Karic i Dzidic su medju boljim igracima lige, Selimovic ako udje u formu takodje tu pripada.KenoRob je napisao/la:Celik je rame uz rame sa svim ekipama u vrhu jedina je razlika nase stanje kluba izvan zelenog terena. Volim citat komentare vezane strikno za zeleni teren i vecina ljudi koji misle da prate bh fudbal se provaljuju
Karić bijeli Drogba
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Svaka cast igracima Celika na borbi i igri.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Premijer liga BiH - općenito
Nisam tebi Bihac nista direktno govorio. Ti imas svoje misljenje a nismo se slagali kod postojeceg penala.
Bajraktarevic umjesto Hece i to je vjerovatno najboljih 11 Celika vrlo respektabilno i za ligu 12
Fina utakmica i sigurno bi bila jos bolja da ima 5-6 milja na tribinama koji bi dosli 100% i to minimalna brojka
Bajraktarevic umjesto Hece i to je vjerovatno najboljih 11 Celika vrlo respektabilno i za ligu 12
Fina utakmica i sigurno bi bila jos bolja da ima 5-6 milja na tribinama koji bi dosli 100% i to minimalna brojka
Premijer liga BiH - općenito
Identican penal sviran Sarajevu u Tuzli, kao ovaj start na Karicu
Gdje se moze gledatFrankie je napisao/la:Identican penal sviran Sarajevu u Tuzli, kao ovaj start na Karicu
imal link za utakmicu
"Volim te Zeljo"
http://www.sports-x.net/arena1.htmlGKhan je napisao/la:Gdje se moze gledatFrankie je napisao/la:Identican penal sviran Sarajevu u Tuzli, kao ovaj start na Karicu
imal link za utakmicu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
.. . Nema @Bihać ništa protiv vas, nego protiv Slobode. Kontrira frajer sve što ide nama u prilog . . .KenoRob je napisao/la:Nisam tebi Bihac nista direktno govorio. Ti imas svoje misljenje a nismo se slagali kod postojeceg penala.
joooj tijanice
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Melek.jasan je napisao/la: joooj tijanice
Dobra plavkajasan je napisao/la: joooj tijanice
mazno bi joj go.vno kao cevap
hahahahahhah
"Volim te Zeljo"
u izvjestaju ce opet pisat da je bilo hiljadu ljudi na Bilinom, nigdje veze
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
sad ce Zrinja na sve ili nista
valja se odbranit a mozda i dokrajcit sa 2-0
fina brojka Ultrasa
valja se odbranit a mozda i dokrajcit sa 2-0
fina brojka Ultrasa
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 12 mar 2016, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.