druga liga le ale druga liga ole druga liga ole le ale ale ale druga liga..1922VFC1981 je napisao/la:titula le ale titula ole titula ole le ale ale ale titula..![]()
![]()

druga liga le ale druga liga ole druga liga ole le ale ale ale druga liga..1922VFC1981 je napisao/la:titula le ale titula ole titula ole le ale ale ale titula..![]()
![]()
Ko bolan ima bolju podrsku1922VFC1981 je napisao/la:Kad zadnji tim na tabeli ima bolju podrsku od prvog sve je receno a taj pokusaj provokacije za drugu ligu nije uspio,vi jucer izasli iz nje..A pjesma vam je strasna ole le ale,jadna vam majka uvijek cirkus s vama.
staaaaaaa kazeees hahahahahha1922VFC1981 je napisao/la:Kad zadnji tim na tabeli ima bolju podrsku od prvog sve je receno a taj pokusaj provokacije za drugu ligu nije uspio,vi jucer izasli iz nje..A pjesma vam je strasna ole le ale,jadna vam majka uvijek cirkus s vama.
Nek' imaju, podržavajte Velež u drugoj ligi, mi ćemo maznut' titulu. Vidimo se dogodine u Simin Hanu.1922VFC1981 je napisao/la:Kad zadnji tim na tabeli ima bolju podrsku od prvog sve je receno a taj pokusaj provokacije za drugu ligu nije uspio,vi jucer izasli iz nje..A pjesma vam je strasna ole le ale,jadna vam majka uvijek cirkus s vama.
Dragi Muhamede pored sve moje dobre volje ovo cak nije ni smijesno majke miMuhamedTM je napisao/la:Dosla voda od brijega do brijega,pronijela Ješu na tabutu.
Hajde Ješa s nama vecerati, vecerajte mene necekajte.
Gdje su pare? punca nema! Ibrakovic I napadacki fudbal
poruke u iphonu evo vidi ovdje pise; gdje ste, odma ispod pise jeste tu![]()
Senade I facetv, molimo 20 k cirkus part 2
Ma malac nije dobar u vugla.TaRgEt_ je napisao/la:Dragi Muhamede pored sve moje dobre volje ovo cak nije ni smijesno majke miMuhamedTM je napisao/la:Dosla voda od brijega do brijega,pronijela Ješu na tabutu.
Hajde Ješa s nama vecerati, vecerajte mene necekajte.
Gdje su pare? punca nema! Ibrakovic I napadacki fudbal
poruke u iphonu evo vidi ovdje pise; gdje ste, odma ispod pise jeste tu![]()
Senade I facetv, molimo 20 k cirkus part 2
Navijate za isti klub, čemu tolika netrpeljivost?MuhamedTM je napisao/la:
@amazon pedofil I gnjida svih gnjida. Idi sisaj vesla. Opet ni feninga neces svi te djabaloke tucaju.
Bunili se što se psovalo Ješiću, sad' oni drobe po spisku i njemu, Dinokiu i Tanu.SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja
5 dana, samo 5 dana je bilo dovoljno pitarima da od divova postanu popisani misevi:)
Posvadja ih AzmirNKMramor je napisao/la:Bunili se što se psovalo Ješiću, sad' oni drobe po spisku i njemu, Dinokiu i Tanu.SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja
5 dana, samo 5 dana je bilo dovoljno pitarima da od divova postanu popisani misevi:)
Izbacit' ovo u kupu![]()
Razmontirati a ne izbaciti.NKMramor je napisao/la:Bunili se što se psovalo Ješiću, sad' oni drobe po spisku i njemu, Dinokiu i Tanu.SRSlavinovici je napisao/la:Eno i Tana tjerajuNjima samo Dzarovski valja
Izbacit' ovo u kupu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Pact1921 i 12 gostiju.