FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad se na ostalim stadionima pocne izvoditi radi psovanja i kod nas ce. 
Bravo nasi, bravo Celik.. odlican dan 
jooj penala za Zrinjski...sramota..svaka cast celiku zasluzili su pobjedu ali et.
Još ne mogu da vjerujem da ste nas dobili. Prvo pol.100% šansa za 2-0 i ništa. Po bod bi bilo najrealnije ali sve u svemu čista pobjeda i čestitam!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
jarane, mi smo slusali Mamelu i ubili smo vasflek1950 je napisao/la:Još ne mogu da vjerujem da ste nas dobili. Prvo pol.100% šansa za 2-0 i ništa. Po bod bi bilo najrealnije ali sve u svemu čista pobjeda i čestitam!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
U klupskim prostorijama Vitežana, uoči današnje utakmice, domaćini su upriličili srdačan doček čelnicima našeg kluba.
Slaven Garić, predsjednik NK Vitez ugostio je Azmira Husića, prvog čovjeka Crveno - crnih, te mu uručio poklon dobrodošlice. Vitežani su se pokazali kao sjajni domaćini, a susret čelnika naših klubova protekao je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi.
Crveno - crni su se u Vitezu osjećali odlično, a "glavni krivac" za to, pored čelnika domaćeg tima, bio je Ivan Sajević, glasnogovornik Vitežana koji je i bio zadužen za prijem i domaćinstvo našem klubu.
Evo, samo ne pricaj
Sala na stranu, sve cestitke Vitezu

Slaven Garić, predsjednik NK Vitez ugostio je Azmira Husića, prvog čovjeka Crveno - crnih, te mu uručio poklon dobrodošlice. Vitežani su se pokazali kao sjajni domaćini, a susret čelnika naših klubova protekao je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi.
Crveno - crni su se u Vitezu osjećali odlično, a "glavni krivac" za to, pored čelnika domaćeg tima, bio je Ivan Sajević, glasnogovornik Vitežana koji je i bio zadužen za prijem i domaćinstvo našem klubu.
Evo, samo ne pricaj
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Nije lose

-
VelikiKemo
- Kontakt:
još samo da osvojimo 27 bodova do kraja i opstanak je siguran!!

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
hahahahahaChinaglia je napisao/la:jarane, mi smo slusali Mamelu i ubili smo vasflek1950 je napisao/la:Još ne mogu da vjerujem da ste nas dobili. Prvo pol.100% šansa za 2-0 i ništa. Po bod bi bilo najrealnije ali sve u svemu čista pobjeda i čestitam!
#Ynwa
Sta je ovo dva sportska pregleda na dnevnicima i niko da prikaze golove LIDERA mamu im lopovsku.
KTBFFH!!!DoeTz je napisao/la:@Wobly ipak je doslo do preokreta, navijaj za Chelsea
E jesi baksuz et primiše ga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Klasikawobly92 je napisao/la:KTBFFH!!!DoeTz je napisao/la:@Wobly ipak je doslo do preokreta, navijaj za Chelsea![]()
E jesi baksuz et primiše ga.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
koji hejter ovaj Lukaku 
Nisu dzaba plavi i jedni i drugi 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Cestitke Slobodi na pobijedi, a volio sam da smo i mi dobili vise radi vas nego radi nas samih..
Pozz iz Zenice.
Pozz iz Zenice.
Izdrzite ! Gledam Celik , a mislim na rezultat radi vas , ne zbog nasih grobara koji su doveli klub tu gdje je ! Ipak Evropa ce da se igra u Zenici, abg LP 
Volim te CELIK

Volim te CELIK
Zadnja izmjena: DdIiNnOo, dana/u 12 mar 2016, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik do bagro
-
VelikiKemo
- Kontakt:
care sta sam ti napisao neki dan???ahahahahflek1950 je napisao/la:Još ne mogu da vjerujem da ste nas dobili. Prvo pol.100% šansa za 2-0 i ništa. Po bod bi bilo najrealnije ali sve u svemu čista pobjeda i čestitam!
vidis da nemam temp. nego fakat Sloboda jaka moćna razigrana a još puna inata
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla ... 728962941/
Preponosan sam na ove momke.Kad vidim kakva atmosfera među njima vlada dođe mi da plačem od sreće
Preponosan sam na ove momke.Kad vidim kakva atmosfera među njima vlada dođe mi da plačem od sreće
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
“Sve čestitke mojim igračima. Ovo se graniči sa naučnom fantastikom da mi možemo odigrati u šest dana ovakve tri utakmice. Ovo je nešto što se teško može opisati, ja nemam riječi. Momcima svaka čast” – kazao je Musemić. Fudbaleri Slobode kako nam je potvrdio Musemić ostaju u Vitezu gdje će se naredna dva dana spremati za revanš utakmicu Kupa BiH sa Sarajevom koja je na rasporedu u utorak 15. marta.
SLOBODA do groba .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.