'ajmo sad prestat' sa off-topicom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mada moram priznat' da mi je drag Atletico Madrid
izbacio je meni najdražeg igrača 
gledate l' snimak?
-
realancojk
- Kontakt:
ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
najdraza, nemoj mislit' da nisam primjetio da si mi ukrala foru s apostrofima
ja tako pišem, neka ti Doe potvrdi 
Naravno dragaAerials je napisao/la:ja tako pišem, neka ti Doe potvrdi
PS: Gledam ovaj snimak, fkt nisu imali suta na gol do penala
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije, ona dolazi na svaku utakmicuChinaglia je napisao/la:znaci, ipak je teta Tidza u pitanju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metra
i onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
Nego ko nece imati pravo igrati protiv Zeljeznicara ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
danas ulazimo na stadion sa kasnjenjem od nekih 20 minuta jer smo zbog obaveza krenuli kasno i samo sto smo upali Kostic zabija gol....mi u cudu,Kostic zabio a vitezova tribina se raduje...minut nam je trebao da skontamo da je autogol u pitanju
...prvo poluvrijeme losi,anemicni,neprepoznatljivi....na igracima se tacno vidi da ih je stigao umor..nema one eksplozivnosti u nogama..ipak podrska oko 200 Fukara nije prestajala ni jednog momenta...drugo poluvrijeme kao da je istrcala druga ekipa..ovaj Musemic mi pocinje bacat na Fergusona,jbt
...igra se brze,tecnije i sa vise volje...spusta se gard jer se nema sta vise branit...u zivot nas je vratio jos jedan autogol...TAD SMO EKSPLODIRALI I PROIGRALI...DOMINACIJA TESKA...Ahmet asistencija i Ordagic u stilu velikih zvijezda liga petice zabija za vodstvo..vara golmana tijelom i polulobom salje loptu u mrezu....HRSUM NA TRIBINAMA...raja hoce da preskace ogradu
...ide jos jedna kontra i PONOVO AHMET sjajnim pasom uposljava Zebu pa se i ovaj sjajnim golom upisuje u strijelce....NA TRIBINI GDJE SU FUKARE,GRMLJAVINA...
HVALA VAM ZA SVE A POSEBNO TEBI AZMIRE HUSICU
HVALA VAM ZA SVE A POSEBNO TEBI AZMIRE HUSICU
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 mar 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
MEHMEDAGIC 2 SEDMICE OUTScorpio10 je napisao/la:Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la:Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Merzic je pojacanje,,,i danas dobro odigrao...Salihovica se moramo cuvat...nek nam je Bog na pomocifukara87 je napisao/la:Merzic i Salihovic stoperski par protiv Zelje
Je*eno pa hajdstaragarda je napisao/la:MEHMEDAGIC 2 SEDMICE OUTScorpio10 je napisao/la:Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ponovo kazem, da nam je sad Senad Husic ili barem Laki, da Pero ide na stopera sa Merzicem, jer Sale je los, pogotovo za onakvu ekipu Zeljestaragarda je napisao/la:Merzic je pojacanje,,,i danas dobro odigrao...Salihovica se moramo cuvat...nek nam je Bog na pomocifukara87 je napisao/la:Merzic i Salihovic stoperski par protiv Zelje
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ipak nema, pomiješala sam sa utakmicom Čelik - ZrinjskiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la:Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
Jedan zbog kartona jedan bolestan jedan povrijedjen.
A nasem Husrefu netrebaju pojacanja.
Ali nema veze ba otrest cemo selju ko slinu ocam
Nemozemo mi primiti koliko mozemo zabiti
A nasem Husrefu netrebaju pojacanja.
Ali nema veze ba otrest cemo selju ko slinu ocam
Nemozemo mi primiti koliko mozemo zabiti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Vidim ja da nema, trazim a nema nigdjeAerials je napisao/la:ipak nema, pomiješala sam sa utakmicom Čelik - ZrinjskiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la: Mislim da imaju samo golovi na sport 1
Merzic i Sale ce odigrat' odlicno, ponijeti ce ih grmljavina s tribina, sigurno je i njihovo samopouzdanje na visokom nivou, uopste ne sumnjam u to! samo borbeno i pobjeda nece izostat'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.